עונה 2 פרק 14

5ifi

New member
הכניס לו?

הוא סתם נעלב ואמר שהוא די ציפה לתמיכה מהכיוון שלו, לא? העיקר שהכל בסדר בסוף. שיהיו כבר ביחד יואו.

sweet shir

New member
אעא לגמרי. תסכולים.../images/Emo58.gif

הנאום הקטן שלו היה עצבני ודי ערער את קורט חח

5ifi

New member
כי הוא כן רוצה להיות הכתף.

כי בליין חשוב לו, לא בגלל שהוא פתאום חושב שבי זה קביל.

sweet shir

New member
אה לא, על זה אני מדברת חחח

הכוונה שקורט הבין שהוא לא צריך לזלזל ברגשות של בליין / לא לכבד אותו / וואטאבר.

5ifi

New member
הוא מאוהב ופגוע!!!

תני לו!!! כאילו, בליין צודק. פשוט גם אני מאוהבת, אז אני סולחת לקורט.

sweet shir

New member
היי, אני מבינה את קורט לגמרי חחח ../images/Emo58.gif

מלכתחילה כתבתי שאני מבינה אותו!
וגם בליין היה די חסר רגישות בכל הנוגע לרגשות של... כולם. XD "אה, איזה יופי. הנשיקה איתך הייתה כ"כ גרועה שאני גיי. תשמרי לי את המקום שאני הולך לשירותים." או באופן כללי, זה שהוא אומר לקורט בצורה די בוטה שהוא הולך לדייט עם רייצ'ל, למרות שקורט הבהיר לו שהוא רוצה אותו... כולם התנהגו חרא, אז כולם יוצאים זכאיים. די הפואנטה של גליי.

5ifi

New member
../images/Emo6.gif

הקטע עם השירותים באמת היה קורע, העניין הוא ששניהם כלכך שקועים בעצמם, שאף אחד מהם לא נעלב...
ו-היי, בליין הבהיר את עצמו, הוא יותר מדי אוהב את קורט כחבר בשביל לצאת איתו. לא שאני מבינה אותו - כי כאילו, הלוווו? איך אפשר לסרב לבלורית ולעיניים האלו? אבל זה לא אומר שעכשיו הוא צריך לקבל אישור על כל דייט. אבל הוא טיפשמטופש. קח את קורט כבר, חת'כת ג'לי הייר. אעעע.

sweet shir

New member
כן ../images/Emo6.gif

נכון... תקשיבי אני פשוט בצד של שניהם. כי אני רוצה שהם יהיו ביחד. אז אני מוותרת על כל המגרעות, וכל השטויות שהם עושים, ופשוט תתנשקו כבר. סעמק איתם. XD

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif חחחח ../images/Emo13.gif

ונראה לי שבכלל עדיף לא לשים שלט על הדלת....
פשוט לנעול את הדלת זה(רמז)מספיק טוב

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב מסכימה עם הכל, אין לי בשביל מה

לכתוב תגובה משל עצמי חחחח

mich223

New member
אני רוצה כבר לראות את זה! *הלכתי לבכות* ../images/Emo7.gif

OrTaLiLa

New member
אהבתי לגמריי../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק טווווווב!!!!!! אהבתי את כל הביצועים...במיוחד את טיקטוק - בריטני מדהימה ומושלמת...רק מה זה היה הקיא האפור הזה??? אהבתי את המסיבה וכולם שיכורים וההסבר של פין על הבחורות היה כל כך נכון וכל כך טוב.. אהבתי את רייצ'ל ובליין...ההתחלה והסוף...זה היה בנוי יפה ומציאותי ואף אחד לא נפגע בסוף. והתגובה של אמה להודעה של וייל...אחחחח...אני ממש רוצה שהם יהיו ביחד כבר משום מה.. וסו כפרה עליה... בקיצור היה ענק!!!

למעלה