*תגדילו את התמונה*
S sweet shir New member 24/2/11 #56 ../images/Emo45.gif ראיתי את זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחד הקטעים המצחיקים בסדרה, באמתXD
../images/Emo45.gif ראיתי את זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחד הקטעים המצחיקים בסדרה, באמתXD
L Loriella New member 24/2/11 #57 טוב שמעו ../images/Emo72.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo47.gif ֿ(אני יודעת שהגבתי כבר אבל...) אחרי צפייה חוזרת בפרק הביצוע של דונט יו וונט מי פשוט ג א ו נ י!!!! איך שבליין משתגע וקופץ וגם רייצ'ל זה פשוט כיפי ואדיר במיוחד שסצנה אחרי זה זה הקטע שבליין מתעורר במיטה של קורט
טוב שמעו ../images/Emo72.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo47.gif ֿ(אני יודעת שהגבתי כבר אבל...) אחרי צפייה חוזרת בפרק הביצוע של דונט יו וונט מי פשוט ג א ו נ י!!!! איך שבליין משתגע וקופץ וגם רייצ'ל זה פשוט כיפי ואדיר במיוחד שסצנה אחרי זה זה הקטע שבליין מתעורר במיטה של קורט
S sweet shir New member 24/2/11 #58 מסכימה עם כל מילה ראיתי את כל הקטעים האלו כבר איזה 4 פעמים נראה לי. XD ומרסדס הדבר הכי חמוד שיש בדונט יו וונט מי!
מסכימה עם כל מילה ראיתי את כל הקטעים האלו כבר איזה 4 פעמים נראה לי. XD ומרסדס הדבר הכי חמוד שיש בדונט יו וונט מי!
S spiceupmylife1 New member 24/2/11 #64 חחח השיר של רייצל יותר מצחיק חח ותראה שמתי נצלש על טופ מודל ואיי היה פרק טוב תראה ותגיב
ב בלונדי211 New member 24/2/11 #66 כן ראיתי את הנצל"ש ואני צריך להשלים את הפרק פשוט אני גמור מעייפות נראה מתי אני אראה
M mich223 New member 24/2/11 #67 don`t you want him? http://www.youtube.com/watch?v=-_AUVQgX8B8 פשוט.אדיר.
S sweet shir New member 24/2/11 #69 וואי.. אני לא חושבת שמה שיש בפרק זה הגרסא המוקלטת! כי הגרסא המוקלטת די גרועה, ובפרק זה הרבה יותר יפה. אולי זה פסיכולוגי?
וואי.. אני לא חושבת שמה שיש בפרק זה הגרסא המוקלטת! כי הגרסא המוקלטת די גרועה, ובפרק זה הרבה יותר יפה. אולי זה פסיכולוגי?
L Loriella New member 25/2/11 #73 דווקא יש מצב ../images/Emo47.gif לפעמים הם מקליטים גרסאות שונות כמו למשל בילס בילס בילס שונה מהמוקלט (בסדרה פי מאה יותר טוב)
דווקא יש מצב ../images/Emo47.gif לפעמים הם מקליטים גרסאות שונות כמו למשל בילס בילס בילס שונה מהמוקלט (בסדרה פי מאה יותר טוב)
S shaharory New member 25/2/11 #75 בטוח שלראות את דארן לא משפיע עליכן? חח למרות שיש מצב בעצם, כי אולי קשה להם מדיי לחתוך את זה.. אבל אני לא יכולה לתאר לעצמי הבדל כל כך גדול
בטוח שלראות את דארן לא משפיע עליכן? חח למרות שיש מצב בעצם, כי אולי קשה להם מדיי לחתוך את זה.. אבל אני לא יכולה לתאר לעצמי הבדל כל כך גדול
S shirk16 New member 27/2/11 #87 זה נכון! יש שתי גרסאות לשירים וזה בדר"כ בשירים שבליין שר בהם, קצת מוזר! גם בבילס בילס בילס וגם בסילי לוב סונגס ראיתי שתי גרסאות שאחת הייתה מדהימה כמו בסדרה ובגרסה השנייה הקול שלו היה מוזר קצת..כאילו מישהו אחר שר...
זה נכון! יש שתי גרסאות לשירים וזה בדר"כ בשירים שבליין שר בהם, קצת מוזר! גם בבילס בילס בילס וגם בסילי לוב סונגס ראיתי שתי גרסאות שאחת הייתה מדהימה כמו בסדרה ובגרסה השנייה הקול שלו היה מוזר קצת..כאילו מישהו אחר שר...