עולם קשוחח

איזה שאלון?

הראשון ראשון שאלון רפואי או את השאלון שאני בוחרת מה אני רוצה להיות בצבא? כי את מה שאני רוצה להיות בצבא עשיתי באינטרנט.

o0Invisible0o

New member
לא זה ולא זה.

יותר מאוחר..כשתתמייני לתפקיד מסויים. שאלון של 18 עמודים ככה שאת חייבת למלא בכתב ידך! עם ממליצים, חברים, משפחה ועודועוד..

אנבלייי

New member
../images/Emo10.gif אוף.

אני כל הזמן עושה את זה לעצמי. קורה לכן שאתן מוצפות בחמשבות וזכרונות שאתן ממש לא רוצות לחוות שוב? וזה כאילו הגוף שלי מכריח אותי לחשוב על זה, ולהעלות את הזכרונות האלה, למרות שאני לא רוצה.

8ar8ie

New member
:[ מכירה...

סיפרתי פעם על זה לגאלגול. נראה לי היא עוד דואגת מה זה היה
נראה לי זה יכול לעזור לך להתגבר אם את חושבת על זה... לי זה עזר לפחות אל תתני לזה להשפיע עליך

broken winges

New member
מכירה בהחלט ;[

זה עולה לך במוח ואת אומרת לעצמך לא לחשוב על זה. ואז את דווקא חושבת על זה.למרות שאת ממש ממש לא רוצה אני פה תמיד

8ar8ie

New member
../images/Emo7.gif

אןף. בא לי לרצוח מישהו. הייתי אמורה לסיים מחר ב-13:15 ועכשיו המחנכת שלי התקשרה להודיע שלומדים עד 15:20. זין

אנבלייי

New member
יאנה../images/Emo7.gif

בגללך הלכתי והסתכלתי בגלרייה של פורום רוחות רפאים ומהשמו
למה את משםיעה עליי ככה?
אמאלההההההה;[ סעמק;[ השכנה המזדיינת;[ א..אהה....אהה!!! *O* אני מוזכרת לך מחתימה*O* הו, אני ככך אוהבת אותך

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני סמוי פה. ששש...

חיכיתי לזה! זה הגיע!!! לא רוצה לספר מה. סוטות. יום נהדררררררררר!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

היי אתה באמת ממשיך לקרוא כאן..?
מגניב!!
מה הגיע?
למה סוטות?
שמחה שיש לך יום נהדר.

917635

New member
אני רוצה עוגייה.../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

ברכה ודנהעיפרון-דברו איתי מחר:]

../images/Emo15.gif

טוב נו, אם כבר כתבתי בשרשורשירים. נגיד שלום, לא יפה. יצא לי לא טוב הגיחה הזו, הודעה מיד אחרי הביקור של סהר, מעתיקני למדי, אבל נתעלם מפרט שולי זה. קודם כל, שלום שלום ובואו לי בחלום. יש פה כמה חדשות, 'נעים להכיר' לכן? כנראה שכן. מסתבר, שבזמן שלא הייתי פה, לא יודעת אם אתן שמות לב [כמו שאף פעם לא שמים לב שגדלתם יותר מדי עד שאיזה בן דוד של סבא חורג מדרגה מליון בא לבקר] השתנה הרבה. מאוד. למשל, הכי בולט- כולן כותבות כמו נעמה. לעזאזל חתולה, את ממש סוחפת. תמיד הייתן[היינו?] פורום של "פריקיות-קשוחות-ואפלות-גותיות-ומאגניבות-שלובשות-שחור-וניטים" סבב בקבב. נו פרובלם בייבה. אבל אני אישית שמתי לב [לא רק פה, גם בלוגים וכאלה] שזה קצת מאולץ. שוב, לא מדובר רק פה! זה פשוט קפץ לי לעיניים כשנכנסתי. אבל זה מאוס לדעתי. מאולץ מדי. מילא, תאהבו איזה מוסיקה שבא לכן, בכיף כיופים. תתלבשו איך שבא לכן. כנ"ל. אבל בכל זאת. ברגע שמבליטים את זה כל כך.. לא יודעת. לי זה צורם. [אני מכלילה. מוצי] בעצם. אולי אני השתניתי. אפילו כל כך הגיוני. וכל כך כן! אני פחות במחשב, אני בקן כל החיים. אני מתנהגת כל כך שונה. אני מעדיפה 'פריקים' על 'פקצות' וכד'. אבל אני מעדיפה לא להשתייך. זה מיותר וקרצייתי. אני באמת לא יודעת לאן אני חותרת. לדעתי אני פשוט פורקת. אבל כשאני נכנסת לבלוג, שחור ומלא תמונות של בנות כוסיות חיוורות עם בגדים שחורים וגרזנים, שכותבים דברי דיכאון, לי זה ראה כל כך מאולץ. קצת מגעיל אפילו. אולי זאת רק אני. רק לי מפריע. מה רציתי לומר פה? לא יודעת. כתבתי מה חשבתי. הו! הנה. *מנסחת*- אל תהיו קונפורמיסטיות בשקל אם זה לא מתאים לכן, לעזאזל. זה קרצייה. להשתייך? לכו לחרבן, עצמכן הרבה יותר טוב. הרגשתי כל כך טוב כשקראתי את ההודעה של קארין ששאלה אם היא היחידה ששומעת בריטני [וברגע זה אני מקווה שלא צ'וקלפתי וזה היה בציניות><]. אם אתן מגיעות לפורום, מאושרות ומקפצצות לכן בוורוד מרקר ונצנצים, רואות שכולן פה שומעות מטאל ורוק, אל תשתנו בשביל להתחבר, קשה? אל תבליטו או משהו. אם אתן משתנות תוך כדי שהותכן פה בפורום, סבבה בבה. ראיתן בנות אוהבות, ניסיתן, אהבתן. בכיף. היתה לנו על זה שיחת קבוצה, מרגישים שצריך להשתנות בשביל להשתייך. וזה לא טוב. משתנים אחרי שנכנסים ומתחברים- מה טוב. חבל, אבל עדיף. שוב גלשתי. ואני מעדיפה שלא נתחיל פה איזה דיון סוער, שונאת את זה. רק כתבתי מה שחושבת. לא מסכימות סבבה אגוזים, אני לא אגיב על זה.. מה גם, שחמדות שכמותכן, מה השלום? אני בסדר גמור, סיפורי אהבה וחתולים חולניים. אל תגידו לי מה לעשות וטרקונדה' אלוהים. מאושרת מכל רגע, ממליצה לכולם ללכת לתנועת נוער. יימח שמו וזכרו של צ'פמן.
לג'ון לנון (סומכת על יולי לפתוח שרשור מחר). אוהבת אותכן, מוריטוס.

למעלה