עולם קטן (ארוך)

גלי 1970

New member
עולם קטן (ארוך)

בחור אחד היה שולח לי כבר תקופה ארוכה, הרבה מאוד הודעות באתר היכרויות.אני לא עניתי לו כי חשבתי שאני מכירה אותו,הייתי בטוחה שהוא ידיד של חברה שלי, שניסה להתחיל איתה פעם(ראיתי תמונה באתר) ואני לא יוצאת עם מי שמתחיל או יצא עם אחת החברות שלי. היום הוא תפס אותי און ליין ופתח חלון שיחה,אז החלטתי שזה הזמן לשאול אותו אם לא נימאס לו לשלוח לי הודעות כשאני לא עונה... והוא פתח את השיחה עם משהו בסגנון...אם אני אענה לו פעם...ואני אמרתי שבדיוק רציתי לשאול אם לא נימאס לו... הוא אמר שאני קשה איתו והכי מצחיק, שאלה שהיו קשות...בסוף הוא לא רצה אותן. עניתי שזה לא עניין של קשה,כי הוא פשוט מוכר לי,ושאלתי אם מכיר את החברה..אמר שלא מכיר. עברנו לטלפון..סיפר שהוא דומה לדילן מבברלי הילס ואז אמרתי,עד כאן כי גם ההוא היה דומה לו והיא קראה לו "דילן" מיד התקשרתי לחברה ושאלתי לשמו של הידיד...מסתבר שזה לא אותו אחד.. במסנג'ר שלי יש תמונות שלי והוא ניכנס לראות,באחת התמונות אני עם חברה אחרת שלי,והוא אמר שהיא מוכרת לו. אמרתי שקוראים לה אורה,הוא מכיר אותה,גר בשכונה שלה. מיד התקשרתי לאורה
שאלתי אם מכירה אותו,אמרה שכן...ניתקתי את השיחה איתו,דיברתי איתה,והיא מספרת לי כמה הוא חתיך וכולם אומרים שהוא דומה לדילן...שיצא עם הרבה דוגמניות,ואיזה בנות הוא תופס..ובאותו רגע חשבתי....אז מה הוא רוצה ממני? אני רחוקה מלהראות דוגמנית
כל הביטחון ירד לי בשניה. המשכתי לדבר איתו במסנג'ר,אמרתי לו מה אורה סיפרה לי,הוא אמר שזה לא אומר כלום,הוא מבין שאני לא רזה ולא משנה לו,הוא רוצה להכיר. עכשיו אני מוצאת את עצמי מתחמקת..
אוף

magenta73

New member
את יודעת...

זה לא קשור לאיך את נראית... יש בחורים לא רציניים. נקודה. שיתנהגו ויתחיסו אליך ואל לא יודעת, איזו סופר מודל, בדיוק באותה צורה... ויש בחורים רציניים... שיתנהגו ויתחיסו אליך ואל לא יודעת, איזו סופר מודל, בדיוק באותה צורה...

גלי 1970

New member
לא עניין של התייחסות...

הוא מאוד נחמד ויודע שאני שמנה ואמר שחתיכות זה הכל שטויות,..שהיה צעיר...(היום הוא בן 34)זה לא מה שמחפש היום,והדגיש שלא מחפש אנורקסיות,ושעובדה שהוא לא עם אחת מהן עכשיו. ולי רצים סרטים בראש(הוא בטח אומר את זה כדי לשכנע אותי להיפגש) אני רואה את זה בצורה אחרת..אם היה יוצא עם חתיכות...זה בגלל שזה הטעם שלו...

magenta73

New member
את אולי שינית את הניק

אבל לא שינית את המחשבה. השומן שלך, שאת כ"כ דואגת לספר עליו, הוא החבר הכי טוב שלך... זה לא בגללך, זה בגללו. וסליחה שאני מגעילה. אבל זה מה שזה. את מסתתרת מאחוריו. הגיע הזמן שתצאי החוצה.

magenta73

New member
אוקיי

אני אגיד מה שאגיד, ואז אלך שלופן. בתור מי שגם הייתה מלאה. הוא כן. הוא החבר הכי טוב שלך. ולו רק בגלל שהוא נותן לך סיבה. תירוץ. הוא לא רוצה אותי כי אני שמנה מידי. לא התקבלתי לעבודה כי אני שמנה מידי ובטח איזו כוסית באה ועשתה עיניים וקיבלה את התפקיד. אני אוכלת עוד שוקולד כי גם ככה אני שמנה מידי, אז מה זה משנה... השומן שלך הוא הסיבה הכי טובה שיש לך בשביל להסביר מי את ואיפה את. או יותר נכון מי את לא ואיפה את לא. ואני אומרת את זה לא מהתנשאות, אלא בגלל שהייתי שם. ותאמיני לי, כל עוד זה לא רפואי, וזה לא רפואי אצלך... לפי מה שהבנתי... חופשי אפשר לנצח אותו. השאלה כמה רוצים...

גלי 1970

New member
טוב,את קצת טועה

אני מעולם לא אמרתי שמישהו לא רצה אותי כי אני שמנה,או לא התקבלתי לעבודה כי אני שמנה... מעולם גם לא הייתה לי בעיה עם מחזרים,או עבודה....השומן מפריע רק לי,ובעיקר בגלל בגדים שאני רוצה ולא יכולה להרשות לעצמי,זה הכל. אני רק אמרתי שבחור שיצא עם דוגמניות\שחקניות חתיכות..בטח לא אוהב שמנות אז מה בעצם הוא רוצה ממני? למה להיכנס לזה מראש? וזה בסדר כי כל אחד וטעמו,לי אישית זה עוד לא קרה,אבל זו הפעם הראשונה שבאמת ירד לי הביטחון שאמצא חן בעיניו,ולו רק מהסיפורים ששמעתי. למרות שהוא אומר שלא מפריע לו...

magenta73

New member
אני לא חושבת שאני טועה

אבל אלו הם החיים שלך. ומה שעושה לך טוב... מי אני שאצא על זה בביקורת.. שיהיה לך לילה טוב. בלי בטחון ירוד ובלי סרטים. אם זה אפשרי... לך או לי או לכל אחת/אחד...

princess12

New member
אתן טועות. הוא ידיד טוב שלי, מקסים

גלי יקירתי. על תקשיבי לאף אחד. ובשביל האיזון שמעי את דעתי. ותמיד תבדקי בעצמך. כל בחור יצא עם אלף בחורות אבל רק עם אחת הוא נשאר. נכון? ומה עם כל השאר? ברור שהן ירגישו נטושות ופגועות. תאמיני לי שגם בחורות פגעו בו לא מעט. הכל יכול לקרות בין גבר ואישה דברים טובים ופחות טובים. בכל מקרה הוא אדם טוב, חכם, מהסוג שמלמד את עצמו מתוך סקרנות ועניין, אדם שרוצה יותר מכל קשר טוב ורציני ומשפחה לגדול בה. בררנות זה עניין קשה אבל חשוב. הוא רוצה אדם באמת מתאים, ולא בגודל הגוף אלא ביופי הנשמה. גלי, קחי צ'אנס. ובטח שאל תוותרי בגלל שאת חושבת שאת פחות ממישהי דוגמנית. את סקסית מאד ונראית מקסימה.

princess12

New member
אני די קלוליס בפורומים. פעם הבאה

אשתדל לדייק..חח.. בכל מקרה היא קראה. הכל בסדר. רק השלום העולמי עוד לא שב על כנו. או שאולי מעולם לא היה שם.

princess12

New member
הבנתי. פורום של זיוני שכל של

מתוסכלות... זה מטורף. כאילו אנחנו בכיתה ג'. בחורה ובחור רוצים לצאת. וזה צריך לעבור ועדת קבלה, ועדת אישור ועדת קישוט ואולי אז הם יכולים להחזיק ידיים. לא מיס יוניברס. אבל הבנתי שחוש הומור אין פה בין המתוקות כאן. לא נורא. אולי זה טוב כל השיחות האלה ביניכן. בסוף אתן יכולות לפחות לקבל תמיכה אחרי שעוד פגישה לא הצליחה. אולי אני גם צריכה להצטרף לפורום הזה. אולי בעצם גם אני מתוסכלת..

magenta73

New member
מה?

למי אין חוש הומור? את אמרת שלום עולמי. אני אמרתי מיס יוניברס. כי זה מה שהן בדרך כלל עונות על "מה היית רוצה לעשות כשתהיי גדולה"... אולי בעצם, כן, באמת, את זו שבעצם אין לה....

princess12

New member
צודקת. אני כבר עייפה מהמלחמת התשה

הזו. המיטה קוראת לי. ואני יודעת שאמרת מיס יוניברס בגלל זה...אבל הרגשתי גם קצת נימה של תוקפנות. וזה טבעי כיוון שאני היחידה שמדברת לטובת מישהו שכל השרשור הזה רוצה לסרס..חח

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gifבנות לא לריב

אני החלטתי שאני אפגש איתו ובעקבות כל השירשור הזה,הבנתי שגם אם יקרה והוא יתנהג לא יפה אחר כך...אני כבר לא אפגע,כי אני לוקחת את זה בחשבון,למרות שדיברנו ועל פניו ניראה שהוא הבין שזה לא היה, בסדר ואף הצטער שהתנהג כמו שהתנהג עם הבנות...

P u s s i c a t

New member
ברור../images/Emo13.gif

הנשמה זה מה שחשוב לו. בגלל זה הוא רואה בחורה לשניה וחצי ונעלם? כשמישהו מחפש נשמה - ומדבר עם נשמה, הוא לא נעלם לנשמה כשהוא רואה את הקופסא שהיא חיה בה
תקראי מה כתבה פה הבחורה שפגשה אותו. הוא לא יושב איתך לחצי שעה ומגלה בך אישיות שלא מתאימה לו. הוא מדבר אתך שעות בטלפון... ואז בפגישה שניה מספיקה לו... אם זה לא על בסיס חיצוניות אז על מה?.... וצודקת בדבר אחד. גלי סקסית מאוד! היא נראית מדהים בעיני. וחושב נורא - שגם אם היא תחליט להפגש איתו בסוף, וגם אם הוא ימשיך בשיטה שלו ויתנהג כמו שהתנהג לעשרות אחרות (בזלזול וגועליות) שהיא לא תעיז גם לקגע לחשוב שזה בגלל שמשהו דפוק בה. אם היא תחליט לוותר זה רק בגלל שהיא חושבת שמגיע לה יותר ממישהו שמתנהג בחוסר כבודמינימלי לבני אדם אחרים. כמה שהוא חתיך. וכמה שנורא מפתה לנסות להכיר מישהו שיצא עם דוגמניות ועכשיו רוצה אותה "למרות" שהיא לא רזה (אני אישית מעדיפה איך שהיא נראית על פני דוגמניות חסרות בשר וצורה. אבל זו אני..) הדבר שלי לפחות הכי חשוב אצל מי שעתיד להיות בן זוג שלי - זה האישיות. האופי. הערכים. המוסר. ומצטערת. אבל לא מזהה כלום מזה בהתנהגות הנלוזה שהוא עצמו מודה בה בפה מלא.

למעלה