תיקון טעות...
כמה בעצם. אני לא נפלתי בפח. אני הכרתי בו צד מכוער. אבל הכרתי בו גם צדדים מאוד יפים. הוא רגיש, הוא מקסים, הוא צ'ארמר אמיתי. אבל גם יש לו בעיה. לאורך כל השרשור לא אמרתי לה לא להפגש אתו אלא רק שתזהר. כמו שהכרתי אותה היא בחורה רגישה. וההתנהגות שלו פוגעת בכל אדם - על אחת כמה במישהי רגישה כמו שגלי מצטיירת. אני לא חלק עיקרי - אני הראשונה שהעירה. הצטרפה לפה עוד מישהי שחוותה דבר דומה. אפילו החברה הטובה שלו שרשמה פה מודה שזההסיפור של הבחור... "הם עובדים על זה"... לגבי השמועות שהפיצו עליי, ברשותך לא אגיב... אבל אם היו אומרים עליי משהו, והיו מאמתים אותו איתי והייתי מודה שזה נכון. שאני מודעת לזה שעשיתי משהו שהוא לא בסדר, לא הייתי מתלוננת אח"כ שמפיצים עליי שמועות. זה לא נקרא שמועות, זה נקרא לספר משהו שמישהו עשה. העברת מידע. גלי יודעת בדיוק ממה יש לה להזהר. ואם את רוצה הרחבה - בבקשה. כשמישהו מתנהג כמו שהוא מתנהג (והוא אפילו לא מנסה לשניה להכחיש את זה) זה לא בסדר. כשבחורה גם ככה חוששת מזה שהיא לא תמצא חן בעיניו, התגובה שאופיינית לו עלולה לרמוס לה את הבטחון. הזהירות היחידה ש"ביקשתי" ממנה לנקוט בה - והעניין הורחב שלא בפורום מכיוון שגם ככה לטעמי העניין יצא מפרופורציות מזמן, היא שגם אם יקרה והוא יתנהג כמו שהוא רגיל להתנהג, שלא תחשוב לרגע שזה בגלל שהיא לא מספיק רזה / יפה/ מוצלחת. (ואני אפילו לא מתייחסת לעובדה שלדעתי היא מדהימה ואין לה שום סיבה לחשוש) זה הכל. אגב, למען הסר ספק, אז כן. נפגשתי איתו. הוא לא התנהג יפה. לי הוא לא נעלם ישר ולגמרי, ועוד היתה לי "הזדמנות" להביע דעתי על הצורה בה הוא מתנהג. (אגב - לפחות לי ולעוד שתיים שהוא נפגש איתם ושאני מכירה הוא סיפר על זה כבר בשיחה הראשונה, ומסתבר שגם לגלי הוא סיפר את זה בעצמו. ככה שלא ממש חידשתי לה כלום לגביו - רק הארתי לה נקודה שחשוב שתקח בחשבון. והיה לי די ברור שהיא יודעת, אבל עדיין... ) הוא התנצל, הודה שזה קטע בעייתי אצלו, והוא מודע לזה שבחורות נפגעות ממנו כל הזמן בגלל אותה בעיה. אם גלי היתה רק רושמת שהיא הולכת להפגש עם הבחור הנ"ל - הייתי סותמת, או "רק" מאחלת לה הצלחה. דווקא בגלל שהיא ציינה שהיא כל כך חוששת מדחיה היה לי חשוב להבהיר לה שגם אם זה יקרה - זה לא בהכרח בגלל שמשהו אצלה לא תקין. מעדיפה מניעה על תיקון. תמיד. ותראי כמה הודעות שאני רושמת לה שוב ושוב - תפגשי איתו. אל תפסלי. תני לו צ'אנס. כי מי יודע. אולי אצלם זה יעבוד נפלא. יכול בהחלט להיות. אבל אם לא - כולם מסביבו מכירים את הצורה שהוא מתנהג. אין אחד שלא היה נפגע מכזו התנהגות. (וזה לא רק ההתעלמות...) ובואי תגידי לי את. מחר חברה באה ומספרת לך שהכירה מישהו. את מכירה את הבחור ואת ההיסטוריה המפוקפקת שלו בהונאת בחורות. (ולא אחת, ולא שתיים ולא משמועות. ידע מבוסס) את תגידי לה - יופי תהני? או שתתני לה להפגע בלי אזהרה? או שתגידי לה - תעשי חיים, שיהיה לך בהצלחה, אבל - תזהרי... ומה יקרה כשהיא תפגע ותדע שידעת עליו ולא אמרת כלום?... אני יודעת שאני הייתי מצפה מחברה שתגיד לי שדבר כזה עלול לקרות. מה שאני אעשה עם המידע הזה זה כבר בעיה שלי. אבל הייתי מצפה שהמידע הזה יגיע לידי. וכן. אני רואה פה בחבר'ה הפורום חברים. התגבשה פה קהילה מדהימה. (נו, טוב, ברובה
) אנשים פה אמורים להיות אכפתיים אחד לשני. כמו גם מספיק בוגרים לדעת מה לעשות עם אינפורמציה שמגיעה לידם. סה טו ערב טוב