עולם קטן (ארוך)

P u s s i c a t

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לו

כשהוא סיפר לי על כל הבחורות... תתנהג יפה לבחורה. גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך. מעבר לזה שלכל בנאדם מגיע כבוד מעצם היותו בנאדם. תהיה אגואיסט... כי לכל בחורה יש חברה... העולם שלנו קטן. לך תדע מי החברות של הבחורות שככה אתה מתנהג אליהן...

התמימות כאן זועקת לשמים

הוא חתיך שיצא עם חתיכות/דוגמניות. הוא מדהים ודומה לדילן מבברלי הילס. אני שמנה אני רחוקה מלהראות דוגמנית. נו באמת גלי.עד שבחור פונה אליך ורוצה ליצור קשר באתר שיועד לכך,את מתחילה עם סידרת טלפונים לכל העולם בשביל לא יודע בשביל מה? בא לך להכיר אותו תעני להזמנה שלו בחיוב ותזרמי עם מה שיהיה. בקצב הזה לא תגיעי רחוק ממה שאת עכשיו. אז גלי.בהצלחה! ושיקפוץ העולם!

ד נ י ת3

New member
גלי - כמה עובדות:

א. מתמונות שראיתי אותך - את מה-זה סקסית. לא מרשה לך להוריד גרם! ב. תאמיני לי - גם יפים מחפשים אהבה. ולא כל דבר הוא חיצוני. שימי לב שהדוגמניות היפות האלה - אולי יש להן מלא רומנים, או התחלות - אבל שום דבר לא נשאר. תשאלי למה? כי הן מקדישות המון זמן לחיצוניות ואין להן מקום לפנימיות. מה זה אומר? קודם כל - בעיני את מקסימה וסקסית. תאהבי את עצמך כמו שאת. ולא רק חיצונית. החוסר ביטחון עצמי לא בא מהשומן. יש משהו נוסף. תנסי לראות מה הוא. לשים דגש על מראה - על מראה של בן זוג, שלך - נכון... את צריכה להימשך לבחור, וכו' אבל זה לא הכל.... אני יצאתי עם בחורים מדהימים בחיי, יפיופים אמיתיים. היה אחד שכלכך נהנתי להסתכל עליו (הוא היה דוגמן) - הייתי יושבת ערב שלם ובוהה בו. ומעבר לבהיה - כלום. נאדה. אפס. ריק. אז תלכי, תהני - קודם כל תראי אם את רוצה אותו בכלל. ולא קשור לחיצוניות שלו. אח"כ תראי אם הוא רוצה אותך. תסתכלי פנימה. ובוקר טוב. דנית

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

גם אני יצאתי לא פעם עם דוגמן(אחד מהם היה דוגמן של קלווין קליין) מעולם לא הייתה לי בעיה של מחזרים שניראים מדהים,אך זה שונה כשזה מהאינטרט מאז שאני מכירה דרך האינטרנט,לפני כל דייט יש לי חששות,אם אמצא חן בעיניו? אם הוא יגיד שאני לא דומה לעצמי בתמונות... כמובן שעד עכשיו כל הפגישות שהיו,ולא היו הרבה....היו מוצלחות,אמרו שאני ניראת בדיוק כמו בתמונות ואף יותר טוב. ואני זו שלא התאים לה במקרים שזה לא המשיך יותר מפגישה אחת... אולי אני מפחדת לשמוע שאני לא מוצאת חן בעיניו,כי הפעם אני הולכת לראות מישהו שרגיל לרזות...לא יודעת,אולי זה רק בראש שלי האמת שכרגע מטריד אותי משהו אחר,אחרי שקיבלתי מסר ממשהי שפגשה אותו...

ד נ י ת3

New member
יקירתי... אני אגיד לך משהו

ביום שתגיעי לדייט והמחשבות שלך יהיו האם הוא מוצא חן בעיני, האם אני רוצה אותו - תקחי שליטה על החיים שלך. למה הם צריכים לבחור אותך, ולא את אותם? תגיעי למצב שאת בוחרת אותם. שאת קודם כל בודקת האם הוא מוצא חן בעיניך. ורק אחר כך - אם הוא רוצה אותך (ברור שכן... כאילו דהההה
) תחשבי על זה. ואם תרצי עוד תמיכה, אני כאן ובמסרים. דנית

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gif

זו בחירה הדדית אם זה לא הדדי הרי שזה לא ילך ואני גם שולחת לך מסר

ד נ י ת3

New member
ברור שזה צריך להיות הדדי.

אבל! (והרבה נשים חוטאות בזה - ואולי גם גברים, אבל אני לא גבר אז אני לא יודעת) כשאנחנו מגיעות לדייט אנחנו עסוקות בלמצוא חן. במקום לנסות למצוא חן בעיני הפרטנר אולי לבדוק האם הפרטנר מוצא חן בעיננו... זה ההבדל...

גלי 1970

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

קודם כל אני הכי אמיתית והכי אני דבר שני,אני מאוד בוחנת אותו,האמת שאנישמתי לב שאני מחפשת את השלילי,מה לא יתאים לי,ואולי אני אפילו מגזימה

ד נ י ת3

New member
לחפש פגמים

אלה מנגנוני הגנה.... הצעה שלי.. כשאת מתחילה להסגר רגשית - תגידי לעצמך - STOP, לא הפעם. אני מנסה באמת להכיר אותו, למצוא מה טוב בו. תאמיני לי - זה עובד...

l l i a t

New member
חברה שלחה לי את הקישור..

והייתי חייבת להגיב. אני אומרת - להתרחק ממנו כמו מבואש~! 1- אל תסמכי על הזיכרון שלו. הוא לא זוכר שמות או אנשים. הוא גם לא זוכר מה אכל בארוחת הבוקר.. 2- הבנאדם לא רציני בשיט. עדיין לא ברור מה הוא מחפש. גם אני לא רזה וגם אליי הוא פנה. ונדנד ונדנד ונדנד.. 'דילן' מעולם לא היה הטעם שלי. אני יותר טיפוס של 'ברנדון'. התחלתי לדבר איתו פה ושם באופן סתמי. דיברנו בעיקר על מחשבים ושטויות. לא התלהבתי מהגישה שלו לחיים וגם לא רציתי להפגש איתו.. כי פשוט לא היה טעם. אחרי כחודשיים סיפרתי לו שעברתי דירה והוא הציע להפגש. אני זרמתי. רציתי לראות מי הבנאדם שדיברתי איתו. מה שקרה היה שברגע שהוא ראה אותי, הוא נעלם בטענות מוזרות. גם מהמסנג'ר. אם תשאלי אותו מי אני, אני בספק אם יזכור.. הזיכרון, בגילו, כנראה.. עושה בעיות.. בקיצור, הבנאדם צריך לדבוק בתרופות שלו. אם הוא יצא בעברו עם דוגמניות, תשאלי את עצמך - למה דווקא דוגמניות. מה רע בבחורות רגילות. יודעת מה? - תפגשי איתו. גם אני אשמח להצטרף. וגם החברה. יהיו צחוקים..

גלי בובה

את יפיפיה, ונראת מעולה!!! הלוו להרים את הראש, להרביץ את חיוך מליון הדולר שיש לך (רואים בתמונות) ולהרגיש הכי טוב עם עצמך.

מספר שאלות גלי..

לפני שתרביצי לי, תעלבי, תיקחי אישית ועוד, קראי את השאלות שלי. קחי 20 דקות לעצמך, נתקי טלפון, טלויזיה וצאי מהפורום. הדפיסי את השאלות, קחי דף ועט ותעני על השאלות. ראי זאת כבוחן פתע בחוג למדעי האני באוניברסיטת החיים. 1. הוא מוצא חן בעיניך אובייקטיבית? (ז"א נטרלי "דעות קדומות", היסטוריה וכו) 2. את חושבת שאת בחורה שווה? (לא דוגמנית צנרת את זה כבר סיכמנו, אבל יש לך מה להציע לבחור? כל בחור?) 3. את רוצה (דגש על "רוצה" בכל מאודך) להכיר מישהו? 4. את רוצה (דגש על "רוצה" וגם "מסוגלת") לפתח קשר זוגי? 5. מגיע לך מישהו טוב? (יפה, חכם, מצליח) ולמה? 6. מה הכי מפחיד אותך בקשר הזה, אם הוא יתקיים? 7. מה הדבר הכי גרוע שיכול לצאת מקשר עם הבחור הספיציפי? אינך חייבת לענות מעל דפי הפורום, גם לא במסר פרטי, התשובות שתכתבי על הדף (ואני מדגישה "הדף") יתלו על מקרר, דלת הכניסה לבית, שולחן העבודה שלך, והעיקר שתראי אותן יום יום. חייבת להדגיש, לא יינתנו ציונים בבוחן הזה, אבל תהיה לו משקל מהותי בהמשך. בהצלחה הקשת בקריצה וחיוך

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gif

1. הוא מוצא חן בעיניך אובייקטיבית? (ז"א נטרלי "דעות קדומות", היסטוריה וכו)
2. את חושבת שאת בחורה שווה? (לא דוגמנית צנרת את זה כבר סיכמנו, אבל יש לך מה להציע לבחור? כל בחור?)
3. את רוצה (דגש על "רוצה" בכל מאודך) להכיר מישהו?
4. את רוצה (דגש על "רוצה" וגם "מסוגלת") לפתח קשר זוגי?
5. מגיע לך מישהו טוב? (יפה, חכם, מצליח) ולמה?
6. מה הכי מפחיד אותך בקשר הזה, אם הוא יתקיים?
מפחדת להתאכזב\להיפגע 7. מה הדבר הכי גרוע שיכול לצאת מקשר עם הבחור הספיציפי?
אחרי פגישה אחת? שיעלם,כי הוא סיפר לי על כמה בנות שפגש ולא ניראו לו והוא נעלם להם,אמרתי לו שזה לא יפה,זה פוגע.

עכשיו כשענית מהר מדי :)

בואי נחשוב ביחד - את מודעת לאפשרות שתיפגעי אם תיפגשי איתו ולא ייצא מזה כלום, הבנתי נכון? אם כן, לכי לפגישה מתוך נקודת הנחה שאת הולכת לפגישה עם חברה טובה, או עם בן דוד שלך ולא עם פוטנציאל זוגי!!! אל תעשי טעות - הוא לא פוטנציאל זוגי שלך כרגע, הוא חבר / ידיד / בן דוד, שלא ראית מזמן. עכשיו יש לנו ___ אופציות: 1. הוא ימצא חן בעיניך ואת בעיניו, כל חששותיך יופרכו, תקבעו דייט שני. 2. הוא ימצא חן בעיניך ואת לא תמצאי חן בעיניו, חששותייך התאמתו ולא יהיה דייט שני, לפחות יצאת והתאווררת בחברת גברבר צעיר ונאה, נקודה לזכותך ברזומה (מי שראה אותך בטח יגיד איזה יופי כזאת בחורה שמנה עם גבר כזה יפה, בטח יש בה משהו...) (הקשת קורצת) 3. לא תמצאו חן אחד בעיני השני - ראי הערה לגבי אופציה 2. 4. הדייט היה נפילה ונגמר אחרי חצי שעה - הרווח - יש לך נסיון בדייט. גלי, כתבתי רשמים מדייט שהייתי בו השבוע, ואחת התובנות היתה שבמהלך הדייט סיפרתי על עצמי והבנתי שאני אחלה בנאדם. תנסי... מקסימום תגלי שאת פצצה של בנאדם ותוכלי להרים את הראש בדייט הבא. מה את אומרת? שווה לנסות? שלך הקשת

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifצודקת אבל...

כרגע מטריד אותי משהו אחר קיבלתי מסר ממישהי שפגשה אותו,וניפגעה ממנו ועוד שתי חברות שלה גם. את יכולה לראות כאן תגובה של עוד מישהי שפגשה אותו ניראה שהוא לא רציני ונעלם לבנות חופשי. נכון שמצד אחד זה לא אומר שאם הן לא מצאו חן בעיניו זו לא סיבה שלא אנסה מצד שני ההתנהגות שלו כלפיהן לא מצאה חן בעיניי האמת שהוא גם סיפר לי אתמול על שני מקרים שהוא נעלם ואמרתי לו שזה לא יפה והוא אמר שככה הוא,לא נעים לו לומר לבחורה באותו רגע

מתוקה, ענית בעצמך

הוא לא ראוי לך, הסתפקי בעובדה שחתיך עולמי נדלק על שפוטת עם כמוך, התענגי על העובדה שלרגע חיית בפנטזיה, ושלחי אותו הישר לבוורלי הילס 90210. אין לדעתי מקום להוסיף ולהתדיין בעניינו. שלחי לו הודעה בלשון - תודה אך לא תודה, אנא מחק אותי מרשימת הקשר, לא מתאים לי ונסגר. בהצלחה בהמשך.

למעלה