עולם קטן (ארוך)

גליתה33

New member
למה?

למה את מתחמקת? את לא מאמינה שהוא באמת רוצה להכיר אותך אחרי שהוא יודע שאת שמנה. תפגשי איתו, מה את יכולה להפסיד. העניין הוא שאנחנו פוחדים שמישהו יואהב אותנו כפי שאנחנו.

וזה חשש מוצדק לפעמים

כי לפעמים פשוט לא יודעים או מבינים איך הצד השני יגיב והאם כוונותיו הן רציניות, רק לאחר זמן מה אולי אפשר לדעת את זה . זו בעיה של אמון שהיא יכולה להיות מאד מובנת, במיוחד אם היו אכזבות בעבר. לפעמים במערכות קודמות היה נדמה לי שלא ממש אוהבים אותי ולאט לאט גם הגיע בעצם הסוף ( נבואה שמשלימה את עצמה ) קשה להאמין שמישהו יאהב אותנו כמו שאנחנו בהתחלה, זה משהו שלוקח לו זמן ואצל כל אחד התהליך הזה הוא בקצב שונה.

גליתה33

New member
אני מסכימה

אני חווה את אותם דברים בדיוק. אבל מה שאני מנסה להגיד שיש אופציה אחרת. כולנו רוצים אהבה, זוגיות, יחד - השאלה מה אנחנו מוכנים לעשות בשביל זה. עניין של אמון תמיד קיים, בדיקת הכוונות של הצד השני גם קיים. מה שאני מנסה להגיד שאם אנחנו לא עושים, אנחנו לא זזים ומתקדמים בחיים. אני כל-כך מכירה את המחשבות/הפחדים שמאחורי כל צעד כזה, אבל אני מנסה לעשות אחרת.

קבלי מחשבה פסימית ../images/Emo24.gif

ואם בכל עושים ואחר כך נפגעים? זה שווה את זה? או שיותר חשוב קודם כל להמשיך לבדוק את הכוונות ורק אחר כך להגיע להחלטה? כי לעשות זה תמיד אפשרי, לקחת סיכונים תמיד אפשר, אבל להיפגע - אפשר לנסות למנוע. מה דעתך?

גלי 1970

New member
../images/Emo45.gif

ובמקרה שלו...הלוואי ואני טועה...ניראה שהסיכוי להיפגע גדול יותר

גליתה33

New member
פסימיות ואהבה לא הולכות ביחד

כן, בטח זה שווה את זה - ההתנסות יכולה להוביל למשהו טוב ואולי לא. לבדוק בשלט רחוק זה לא לבדוק. לבדוק זה אומר להיות שם/בסיטואציה. וגם להיות שם, אפשר להחליט מה הגבולות שלנו, מה אנחנו מאפשרים, מה מתאים ומה לא. לגבי להיפגע-אני חושבת שכולנו כל-כך פגועים, כל כך לא מאמינים לא בעצמנו ולא באחרים ואנחנו מנסים ללכת בין הטיפות, לקבל את מה שאנחנו רוצים בלי להיפגע שוב, אבל זה לא עובד ככה (ותאמינו לי שניסיתי והייתי שמחה אם זה היה עובד ככה). אני שואלת את עצמי בסיטואציות כאלה - מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות? התשובה שלי-אני אפגע שוב, והרי זה מוכר כל-כך, כבר נפגעתי המון פעמים בחיים, אז זה לא כל-כך נורא.

גלי 1970

New member
לי זה לא כזה מוכר...

למזלי ולשמחתי לא ניפגעתי הרבה בחיים שלי ואני עושה הכל כדי למנוע זאת,לדוגמא...אם אני יודעת שהבחור לא רציני בעוד אני כן,לא אצא איתו.

את יודעת מה הבעיה לדעתי ?

הבסיס בעצם לא יושב טוב אצל אנשים שנפגעו בעבר ( אצל חלק גדול מהם ), כי כשאתה נפגע אתה בעצם מתחיל לפתח אם תרצה בזה ואם לאו- איזו שהיא מגננה, אז אתה מוצא את עצמך משקיע פחות, מנסה לא להתלהב יתר על המידה, מנמיך ציפיות ( כי כגודל הציפיה גודל האכזבה ), הזרימה שצריכה להיות נתקלת במגננה כזו וזה טבעי, אבל זה גם צריך להיות מובן, לשני הצדדים. הבנה, תיקשורת טובה- לדעתי הם צריכים לדבר על זה לפני שנפגשים, לדבר בהרחבה ולהסביר אולי איפה יש היסוסים ומדוע, להיות גלויים, אחרי שנוצרת ההבנה- אפשר להמשיך הלאה, אבל להגיע לפגישה על חששות כאלו- לא בריא לדעתי ואפילו מקלקל קצת. אז נכון, אני אפגע שוב, אני גם אצא מזה, אבל אם אני יכול לחסוך ממני את כאב הלב הזה? אני אחסוך אותו.

shelly1975

New member
עזבי שטויות.

גם האקס שלי היה עם כוסיות רזות וגם הוא חתיך שנשים אוהבות, הוא גם כריזמטי בטירוף, אבל מה לעשות שהוא אוהב נשים מלאות. זה שהוא חתיך שהיה עם חתיכות לא אומר כלום, עובדה שהוא מעוניין. אין מה לייחס לזה משקל כבד (תרתי משמע
) מקסימום בזבזת על זה ערב בבית קפה / פאב, מה הבעיה? כל החיים אנחנו צריכים לקחת סיכון, לא?

shelly1975

New member
זו יכולה להיות בעיה. אבל...

בכל זאת לכי על זה. על תהיי ניזונה משמועות. אבל לכי עם ציפיות נמוכות ככל האפשר. תהיי זהירה. זה הכול.

ורד מותק

אני אחזור על חלק מהדברים שכבר נאמרו כאן וגם אוסיף מתוך היכרות עמך, אמנם את לא בחורה רזה, אבל את אשה מאוד סקסית, מאוד מושכת ולראיה תזכרי כמה פעמים מתחילים איתך, מה שלא קורה להרבה נשים רזות, אז בואי נסיר את הסיבה הזו. נכון, הבחור נראה טוב, יצא עם בחורות מהממות, אבל מצאת חן בעיניו והוא רוצה להכיר אותך אז תני צ'אנס, לא תמיד מה שאנחנו חושבים על בן אדם הוא כך. מה שהפריע לך ואת האמת גם לי זו הידיעה שהבחור נוהג להבריז לבחורות שלא ניראות לו או במילים אחרות מעדיף לא להתמודד אם ה"לא מתאים לי". לא מזמן סיפרתי פה על ההוא שיצאתי איתו לדייט וסיפר לי שאם הוא מגיע לדייט ומגלה שהבחורה שמנה הוא עושה אחורה פנה מבלי להיפגש איתה. התנהגות כזו גורמת לי לנוע בחוסר נוחות בכסאי, אני חושבת שהההרגל להעלם לפני הדייט, או כשרוצים להיפרד מראה על חוסר רגישות ובמקרה שלו שאת מספרת שקרה יותר מפעם אחת מראה על בחור שמתנהג כך באופן קבוע. אם הייתי במקומך אני חושבת שכן הייתי נפגשת איתו, אבל הייתי מאוד נזהרת. שיהיה בהצלחה ומחכה לשמוע מה החלטת

גלי 1970

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

זה לא הולך להיות דייט אני ואורה נצא לבלות בלי קשר...והוא יוכל להגיע וללכת מתי שבא לו ככה שלא יקרה שמישהו מבריז לי ואני כמובן ללא שום ציפיות

למעלה