עולם קטן (ארוך)

princess12

New member
לא קרה אף פעם שראית בחור

וידעת מייד מה את מרגישה? הכימיה? התחושה שזה זה או לא? זה קרה לי מלא פעמים. גם עם בחורים ממש יפים וגם עם פחות. אולי זה מוטעה גם מצידי וגם מצידו לשפוט כל כך מהר. אבל לפעמים, לא תמיד, יש לנו תחושות בטן מאד ברורות. ולפעמים אין אומץ לפגוע ישירות במישהו על ידי אמירת האמת, אז בורחים. אני לא מצדדת בזה. וגם הוא לא למרות שלפעמים זה קורה ומתחרטים תאמיני לי.

P u s s i c a t

New member
קרה לי פעם...

בשניה הראשונה ידעתי שזה לא זה. בגלל שהיה חבר של זוג חברים - נשארנו בקשר בלית ברירה. אחרי כשנה של היכרות זה ניצת והיתה שם אהבה גדולה. אבל הבואי נצא מנקודת הנחה שלא. זה פשוט לא זה. מעולם לא קרה לי שקבעתי עם בחור, הבאתי אותו מעיר אחרת - נתתי לו לחכות ברחוב בלי כוונה לחזור והתעלמתי ממנו אח"כ. (כמו שהבחורה פה סיפרה) אם אתה מדבר שעות עם בחורה בטלפון - המינימום שמגיע לה אם הטריחה עצמה לפגישה אתך זה שתשב איתה על כוס קפה חצי שעה ותדבר. קוראים לזה כבוד. שפנים בורחים. בני אדם מתנהגים לבני אדם כמו בני אדם. אבל עזבי. את בדעה שלך על הבחור. אני בדעה שלי. ניתן לגלי לחוות את התופעה לבד. אני רק מאוד מקוה שהיא לא תפגע. זה הכל. בואי נגיד את זה ככה. לאף חברה שלי שבאמת אכפת לי ממנה לא הייתי מכירה כזה בחור. אולי היא תהיה הנבחרת. מי יודע. אבל רק מהסיכוי שלא - ואז הוא יתנהג אליה כמו לפסולת משומשת - לא יודעת. כמו שאמרתי. לי יש הגדרות אחרות לכבוד ומסתבר שגם לחברות... אם תגידי לי שאת מגיעה לפגישה אומרת "שלום, כבר חוזרת" מסובבת את הגב בכוונה לא לחזור לשם לעולם... ונעלמת. נותנת לבחור להמשיך לחכות שתחזרי... מה אומר ומה אגיד... יש משפט. אבל אניח לו כעת...

princess12

New member
לא נעים בכלל. אבל...

אני מכירה את הקטע הזה אצלו. והוא מנסה להתגבר עליו. הוא פשוט לא יודע להתעמת. אנחנו עובדים על זה. בכל מקרה, אני מכירה את זה אישית. אבל לא ויתרתי ולמדתי להכיר מעבר לפחד הזה שלו והכרתי אדם נפלא. לכל אחד מאיתנו יש שריטה, זו שלו, והיא במגמת שיפור והיא לא מכוונה רעה ולכן אני אומרת לך שלמרות הההההההכל. הוא שווה עוגיה. ולא בגלל שהוא חתיך, כי כאלה יש אלף. בגלל הרבה דברים שמעבר. ואם גלי קוראת את זה, גלי, אל תביאי את חברה שלך לפגישה, את חזקה מספיק לבדך ומנסיון מר, עירוב חברות עם גברים לא מוביל לשום דבר חוץ ממהפכות פמיניסטיות על חשבון הרגשות שלך. את לא צריכה דיעה שניה. את יודעת ותמיד תדעי בדיוק מה את מרגישה בכל רגע נתון. ואם הוא לא יתאים את תדעי גם. מאחלת לשניכם בהצלחה. אשמח מאד לראות אותו מאושר. ולמרות שאיני מכירה אותך, גם אותך אשמח לראות מאושרת. בלי טקטיקות של כיתה ו'...

P u s s i c a t

New member
מאמי...

"לא נעים" זה כשמתפלקת לך נפיחה באמצע נסיעה בתחבורה ציבורית... "לא נעים" זה כיוצא לך גרעפס קטן בארוחה הראשונה אצל ההורים שלו. מה שהוא עושה זה לא "לא נעים" זו התנהגות של בהמה. מבינה שאת מסנגרת עליו - כי את חברה שלו, (אגב, חשבתי את היא החברה של גלי, איך בכלל הגעת לפה משום מקום?... הרי אנחנו פה הבחורות לא ממש ברמה שלך... כמו שאמרת כמה הודעות מעליי... ) אבל גלי צודקת. אולי בנוכחות חברה שלה הוא יתנהג קצת כמו בנאדם. משהו שהוא לא עושה בד"כ. רק בשביל זה זה שווה. וזו לא סתם חברה שלה. זו חברה שלה שבמקרה היא גם חברה שלו. מי יודע. אולי פה לא יהיה לו נעים להתנהג כמו שהוא רגיל ועושה לעשרות בחורות... ולגבי השווה עוגיה... שמעי. שוב. אנחנו כנראה רואות אחרת מערכות יחסים. כשאני למשל חושבת מה אני רוצה בבנזוג, הפרמטרים שלי שונים קצת... אז הוא נראה טוב (למרות שאני אישית מעדיפה גברים עם קצת בשר...) והוא יודע לדבר, והוא קסם, בשיווק הייתי נותנת לו ציון 10. גם במשחק. אבל ברגע שבנאדם לא יודע להתנהג כמו בנאדם - כל האריזה שלו בעיניי שווה ל... היה פה בזמנו דיון על איך אומרים לא, או מה קורה כשמגיעים לפגישה והדייט לא מוצא חן בעיניך כמו שחשבת. (וזה קורה המון) כולם - אם אני זוכרת נכון - הסכימו שמגיע לויחס הוגן ומכובד. מנסה להתגבר עליו? עובדים על זה? שילך לטיפול. סורי. זה תירוצים של ילד בן 5. גבר שעבר את גיל 30 וממשיך להתנהג כמו ילד בגן שלא יודע להתמודד זה עלוב. כשההתנהגות שלו גורמת לבחורה לחכות באמצע הרחוב כשהוא הולך לחנות, כשהוא לא מתכוון בכלל לחזור לשם, כשהיא מתקרת אליו והוא לא עונה לה אפילו לטלפון, וכשהדבר הראשון שהוא עושה הביתה זה לחסום אותה במסנג'ר - זה התנהגות של בנאדם בלי מוסר ומצפון. ולא. זו לא הייתי אני. אבל כשחברה שלי סיפרה לי את זה - הזדעזעתי. מישהו שאני מכירה עשה את זה פעם למישהי באופן דומה - פשוט אמר לה ביי ועזב - כשהיא שיקרה לו. זה לגיטימי. אתה לא נותן כבוד, לא מגיע לך כבוד. אבל מה? אז היא לא נראתה בדיוק כמו שהוא חשב? אז במציאות היא לא עשתה לו את זה? בשביל זה משאירים בחורה בלילה באמצע הרחוב לחכות לך שתחזור כשאין לך שום כוונה לזה? גועל נפש
אגב... סתם ככה ביננו... אלא אם את פסיכולוגית שעברה הכשרה מקיפה - אני לא חושבת שאת זו שתוכל לעבוד איתו על זה. ועוד לא נכנסתי אפילו לשאר הזוועות שהוא עושה. אני אשמח לראות את גלי מאושרת. ויודעת מה? גם אותו. חושבת שלכולם מגיע להיות מאושרים. אבל אם אתה בעיקר גורם לפגיעה אצל בחורות - אולי כדאי שתעבוד על עצמך לפני שתמשיך... להגיד "אני יודע שאני לא בסדר" זה לשב ראשון בפתרון של בעיה. זה לא הפתרון שלה...

princess12

New member
את סיפור הבחורה הנטושה....

כבר קראתי פה כמה פעמים. מישהו מכם היה שם? אימת את זה יכול לאמת את זה? הוא מעולם לא עשה דבר כזה, תשאלו אותו בעצמכם. זה לא הוא. זה שקר אחד גדול. ומירמור עושה את זה לאנשים. בכל מקרה בעניין הפרמטרים לבן זוג, אני לא מצפה לקבל נסיך על סוס לבן, אף אחת מאיתנו גם לא נסיכה. וחשוב לי שיש בסיס טוב. ואם יש בעיה אחת אז אתגבר, אם זה מתאים. אני לא מצדדת בהתנהגות לא מכובדת. רק מסבירה שלא את ולא אני נמצאות במקומו. משום בחינה. לא כמות הבחורות שמתחילות איתו, לא הלחץ שהוא מרגיש, לא הרצון שלו כבר לפגוש מישהי מתאימה, לא הדרך בה חלק מהבחורות שופטות אותו על דברים קטנוניים כמו מקום העבודה שלו וכו'. אנחנו פשוט לא יודעים. וכמו שדליה רביקוביץ' היתה אומרת, לך אולי השמש נראית כמו עיגול צהוב אבל אולי לו היא דיסקית עקומה. אני מכירה אותו מעבר. וגלי אם תרצה תכיר גם. הוא לא הבן זוג שלי מעולם לא היה. אבל אני מכירה אותו ומקבלת אותו לטוב ולרע. וככה זה. אנשים. קצת עקומים, אבל בתוך כל אחד נקודת אור זוהרת שמאירה את כל השאר בזוהר נגוהות.

P u s s i c a t

New member
לסיום...

לך יש שמש משלך. לשלי יש צבעים אחרים אני יודעת בוודאות שהעניין הזה קרה. דיברתי עם אותה בחורה כמו גם עם אחותה שנכחה במקום. שתיהן, מה לעשות - מאוד אמינות בעיניי. הייתי מפקפקת אולי אם הוא יה טלית. אבל הוא לא. מסיפורי אחרות (כן, מה לעשות. העולם שלנו קטן ומדהים כמה מהר שם של אחד כזה עובר כשזה מגיע לאינטרנט. בסוםו של - הרבה בחורות שמחפשות בנזוג באינטרנט נפגשות גם בפורומי היכרויות...) וכן, תתפלאי - גם מהסיפורים שלו. הספיק לי לשמוע ממנו על מקרים אחרים דומים עד זהים כדי להבין שמדובר בתופעה. אמרתי לך. זה לא הזוועה היחידה שהוא עושה. דברים אחרים גרמו לי אישית לא לרצות שום קשר עם בחור שכמותו. בלי קשר למקצוע שלו. רבאק. קצת קרדיט. מפאת כבודו - לא שמגיע לו - לא אכנס לשאר המטעמים שקשורים לבחור... בכל מקרה ומקווה שלסיום - כי הוא קיבל הרבה יותר ממה שמגיע לו בשרשור הזה... (ומה שלא מגיע לו זה יחס. נקודה) את תמשיכי לסנגר עליו. את חברה שלו וזה מובן. אני אמשיך לקטרג עליו כמי שמכירה בו צדדים שלמזלך את לא מכירה. יודעת מה? למרות שאת מגינה על מי שמתנהג ככה - אני גם מאחלת לך מכל הלב שלא תכירי. כי לאף בחורה לא מגיע יחס כמו שמעניק הנסיך שלך... לא תצליחי לשכנע אותי שמה שהוא עושה (וההברזות הן רק קצה קצהו של ההתנהגות הגועלית שלו) זה בסדר. חינכו אותי אחרת. לאורך זמן אני שופטת אנשים לפי המניע, לפי העבר, לפי דברים שגרמו להם לעשות מה שעשו. כשזה מגיע לדברים קיצוניים ו/או לאנשים סדרתיים - שופטת אך ורק לגבי התוצאה. והיא מזעזעת. הנחות מניע מקבלים אולי בבית משפט. לא אצלי. 'צטערת. סלאמת

גלי 1970

New member
כמו שאמרתי,זה לא יהיה "דייט"

אני ואורה נצא לבלות והוא יצטרף,וזה בסדר מצידו תתפלאי,אבל בדייט הראשון שהיה לי מעולם האינטרנט לפני 5 שנים,אורה הצטרפה אלי,וזה עזר לי.יש לי בעיה עם דייטים כאלה,לא היו לי הרבה. כל הערב היא דיברה איתו כי אני מרוב מבוכה לא הוצאתי מילה יצאנו אחר כך שנה וחצי והייתה אהבה גדולה.. היו מאז כמה דייטים נוספים ומוצלחים,אבל גם ככה קשה לי עם דייטים מהאינטרנט ולכן אני לא ממהרת להיפגש אחרי ששמעתי איך התנהג לבנות אחרות די הרתיע אותי להיפגש איתו,ואמרתי לו כל מה שאני חושבת,הוא הסביר את הצד שלו,חלק מהדברים קיבלתי וגם אורה אמרה,שהוא בחור טוב,ומה שקרה עם 1000 אחרות לא צריך לעניין אותי אבל שלא אגיע עם ציפיות,אז בהחלט לא אגיע עם ציפיות,ניפגש בכיף,ומה שצריך להיות יהיה

יפעת*

New member
יקירתי

הסרטים שלנו, הם שלנו, לא קשורים למה אחרים חושבים. אני ממליצה לך לנסות, ולראות מה הוא חושב, אולי גם הוא כמוני חושב שאת מדהימה

גלי 1970

New member
טוב,דיברתי איתו מקודם יותר משעה...

סיפרתי לו מה מדאיג אותי הוא אמר שהוא חושש שהוא לא ימצא חן בעיניי,הסברתי לו שאם אין עיניין לפחות נגיד בצורה מכובדת,כי להעלם זה פשוט מגעיל הוא הסכים איתי,מודה שעשה זאת לא פעם,והבטיח שלי הוא יגיד את דעתו. הסכים שנעשה את זה איך שאני רק רוצה,אפילו אם אני רוצה שאורה החברה שלי תגיע(זו שהוא מכיר).ברור שקפצתי על המציאה וסיכמנו שכשאני אצא איתה הוא יוכל להגיע וניפגש,וזה לא יהיה דייט,ניפגש כאילו על הדרך... אני עוד חושבת על זה, ובגדול אולי אסכים יש משהו גם במה שאמר,סיפר על בנות שהתנהגו אליו גם לא יפה,ואמר גם דבר נכון,שברגע שהוא לא מעוניין במישהי היא כניראה תיפגע,אז עם זה אני יכולה להסכים אבל ציינתי שעם הדרך שלו להעלם להן אני לא מסכימה ולא הייתי רוצה שיתנהג כך איתי.אלא שיהיה מספיק בוגר לומר שלא מתאים. ניראה מה יהיה

גלי אני ארביץ לך !!!

מה חסר לך ????? מה חסר בך????? הבן אדם מגלה התעניינות? ראה תמונות וגם השיחה מצאה חן בעיניו נסי... למה לא? את אחל'ה בחורה, הגיע הזמן שתדעי את זה

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

אבל הביטחון ירד...זו האמת... הכל התהפך...הוא חשב שאני קשה ואין לו סיכוי, ועכשיו לי ניראה שאין סיכוי...לא בא לי להיפגש ושהוא יתאכזב. זה כאילו משהו שברור מראש...

גלי 1970

New member
../images/Emo2.gifלא יודעת מה הוא עושה

אפילו לא שאלתי.... רק דיברנו על כמה אני הייתי קשה איתו,והסברתי למה ועל חברה שלי,שהם גדלו באותה שכונה

גלי 1970

New member
שלחתי לך גם...../images/Emo4.gif

עכשיו אני כניראה בכלל לא ארצה להיפגש איתו

P u s s i c a t

New member
זה כבר שיקול שלך

אני אומרת - אם לנסות - בלי לצפות... שנאמר כגודל הציפיה - גודל האכזבה... אולי אתך זה יהיה אחרת. למרות שהמורה שלי לתלמוד אמר - פעם ראשונה מקרה... פעם שניה צירוף מקרים... פעם שלישית שיטה. ותחשבי על זה...

למעלה