עוכרי ישראל.

Pure M

New member
וזה מצדיק..?

זה מצדיק לשבור עצמות של אנשים? זה מצדיק לבוא בלי לדבר אפילו, ולקרוע לאנשים את הצורה? זה מצדיק לבוא בגישה סדיסטית בלי ניסיונות למנוע אלימות? כן, אני בטוח שהמשטרה אכפה חוק.. אבל המשטרה לא מעל החוק, והצורה בה היא פעלה אינה חוקית. יש דרכים לפעולה, לא הדרכים בהן הם נקטו.

ק ש ר

New member
כשה"אנשים" יצייטו לחוקים,

אף אחד לא יגע בהם. אתה מתייחס רק למה שנוח לך בחוק, שהרי אתה שוכח- החוק מתיר אלימות כלפי מתפרעים.

Pure M

New member
איפה המתפרעים?

דיברו אליהם? ביקשו מהם? כלום! ראבאק, לא דיברו איתם אפילו. הם היו שם, לא יותר. אם היו באים הגישה של לדבר איתם - זה לא היה הולך ככה.

ק ש ר

New member
מה הם בכלל עשו שם?

ועם מי לדבר? עם מי שזורק עליך אבנים ובלוקים? המתפרעים אמרו מראש שתהיה אלימות, זה מה שהם רצו וזה מה שקרה.

החוק קבע שצריך לפנות את האיזור

מתושבים. במדינה מתוקנת האזרחים היו צריכים להתפנות גם בלי שכוחות הביטחון יבואו, בשביל לא לעבור על החוק. אז להפך, עוד אנשים בוחרים לעבור על החוק ולבוא לשם....

Pure M

New member
ולכן

הציעו להתפנות ולהעביר את הבתים. והמדינה סירבה.

מה הקשר?

הם סירבו, אך עדיין הדבר נחשב כחוק.... הדמוקרטיה היא תמידית, ולא רק מתי שהיא מתאימה לך.....

Pure M

New member
כן,

רק כשמדובר על פינוי בתים תמיד ניתנת עדיפות לבעל הבית לטפל בו בעצמו ללא התערבות המדינה, ובמקרה זה ניתנה עדיפות להריסה, בשביל רווח פוליטי לקדימה.

Pure M

New member
וע"פ החוק,

ניתנת עדיפות לפינוי שקט על פני פינוי אגרסיבי.

ק ש ר

New member
ע"פ החוק:

1. שוטרים שמתקבלים באלימות, יגיבו באלימות. 2. שוטרים יגיבו באלימות למתבצרים בניגוד לחוק.

שוב, זה לא משנה.

אם החוק נראה לך לא הוגן-תפעל במסגרת החוק לשנותו. אתה לא יכול לקבוע אזה חוק כן לציית לו, ואיזה לא...

Pure M

New member
פה הנקודה,

שהחוק בעיקרון הוגן, הביצוע של האכיפה שלו היה לא משהו. על פי החוק נותנים למי שהקים בית בשטח שאינו חוקי להרוס אותו\להעתיק אותו לפני הריסה.

זה לא תפקידך, ואין לך את היכולת

לקבוע האם חוק הוא כן או לא חוקי/הוגן/אנא ערף....גם אם הוא בעינך כזה, אין לך זכות לעבור עליו.... אתה יודע מה-לדעתי זה לא הוגן שנותנים למתנחלים לחיות...פניתי לבג"צ והכל, ולא אישרו לי את הרצח...אז אני אעשה את זה בכל זאת?

לא.

ועל פי החוק בבסיס גם אסור היה להם להיות שם.... הם החליטו לקחת את החוק לידיים. למה לי אסור?

למעלה