איך יכולתי למנוע את זה חוקי? עזוב את הקטע שלא הצלחנו. אבל ניסינו. והיה חשוב לנו להראות שאנחנו לא נותנים שככה יפקירו את א"י בלי מחאה, אפילו שידענו שאין לנו כמעט סיכוי. מה יכולנו לעשות? לא הקשיבו לשום דבר שאמרנו.
מתקיים כאן משטר דמוקרטי. כל מעשה שלא דמוקרטי רק פוגע באותו משטר. ואם תרצי או לא, את חלק מאותו משטר.... ההחלטה לפנות הייתה החלטה דמוקרטית, שהתקבלה בדרך דמוקרטית, אפילו אם היא לא לרוחך.... את יודע כמה החלטות דמוקרטיות התקבלו שאני לא הסכמתי איתם? ואני מתנגד אליהם, ופועל לשנותם, אבל אני בשום אופן לא אעבור על החוק בשביל לשנותם. דמוקרטיה היא תמידית, לא רק כשהיא פועלת לטובתי....
את לא יכולה, ואת לא רוצה להפגין- אז אינ נאלץ להגיד לך באסה לך, אוקי? יש דברים שלא עושים. לדעתי המתנחלים פוגעים במדינה והמדינה לא עושה עם זה כלום....האם מותר לי לבוא ולרצוח ת כולם? אני הרי לא יכול לשבת בבית ולא לעשות כלום ולתת להם להרוס את המדינה...
אוקי, אז אם את לא יכולה לשבת בבית, ולא מוכנה לעשות דברים חוקיים, אני נאלץ להגיד לך-באססה לך, אוקי? לדעתי הממתנחלים הורסים את המדינה, והמדינה לא עושה כלום עם זה... האם מותר לי ללכת ולרצוח את כולם? הרי אני לא יכול לשבת בבית ולא לעשות כלום עם זה....
בין השאר מכיוון שהדבר בלתי-חוקי ובלתי-אפשרי, ככל הידוע לי. כן, פיטרו כולה שני שרים מהממשלה, ואח"כ העבירו את ההחלטה באופן חוקי בכנסת. מלוכלך, מסריח, מגעיל, אבל כשר וחוקי.
אני לא יודעת בדיוק פרטים מדויקים, אבל אני לא בטוחה שזה חוקי. גם אם כן, ככה אמורים להתקבל חוקים פה? מתקבלים פה חוקים זוועתיים בגלל האינטרסים של ה"הנהגה". לא חושבת שחוקים כאלה נקראים חוקיים.
אם הם מצביעים נגד הם מפירים את ההסכם הקואליציוני, בכך שהם נגד ראש הממשלה, ואין לו כל סיבה לשמור אותם בממשלה, ויש לו כל זכות לפטר אותם.... ראש הממשלה הוא האחראי על הממשלה, ואם מישהו בממשלה נגדו, יש לו כל זכות לפטרו. על הכנסת אין לו שום כח...
מעשה חוקי זהו מעשה שלא נאסר על האזרח לעשותו ע"פ חוק\תקנה\צו\חוק-עזר, ושהותר לרשות השלטונית (כנסת\ממשלה והכפופים לה\בתי-משפט) לעשותו, גם כן רק ע"פ חוק\תקנה וכו'. את החוקים מחוקקת הכנסת ואת התקנות וכו' מחוקקים הממשלה והגופים הכפופים לה. הכנסת יכולה לחוקק כל חוק שעולה בדעתה, בתנאי שאינו סותר את חוקי-היסוד, והממשלה וכו' כל חוק ותקנה וכו' שלא סותרות את חוקי הכנסת. עכשיו, לאחר ההקדמה הזאת (שאני מקווה שתסכימי עם כל הכתוב בה), איזה היבט של ההתנתקות היה לדעתך בלתי-חוקי? האם חוק פינוי-פיצוי סותר את חוקי-היסוד? האם המשטרה והצבא ביצעו פעולות שלא הותרו להן בחוק? תוציאי הכל.
מי פיטר בדיוק חברי כנסת?! פוטרו שרים, וזוהי זכותו המלאה של רה"מ לפטר שרים שמתנגדים לאידיולוגיה שלו. אין לו זכות לפטר חברי כנסת, זה כבר דבר אחר, אבל הוא גם לא עשה את זה.
הממשלה עוברת על החוק ברגע יצירת החוק החד צדדי. נוטינג צודקת . זה לא חייב להיות כל הזמן לצד שלכם. אני מבין את הכסף. אבל כסף זה לא הכל בחיים . חיי אדם והארץ חשובים פי מיליון מהכסף של הממשלה ומהכבוד האישי שלהם
שהשוטר בה בגישה של לפוצץ את הצורה של המתנחל, והמתנחל בה בגישה של התנגדות פסיבית ובמצב ששוטר בה וקורע לך ולחבריך את הצורה יש לך זעם על כך, ואני בהחלט מבין ומצדיק את אלו שפוצצו את המג"בניק, החבר'ה האלה (המג"בניקים) צמאי דם וחמומי מוח, וכל מה שבראשם זה אלימות.