עוכרי ישראל.

ואני מכיר עוד רבים שנפצעו,

אולי לא חמור כמוהה, אבל נפצעו.... אז אל תגיד לי שלא הייתה התנגדות....

בהתנתקות

השוטרים לא באו עם סוסים ואלות. הם לא דברו איתנו מילה לפני שהם התחילו להרביץ. אני עמדתי עם עוד בנות מסביב לבית, ו-טראח! עשרות שוטרים באו ודחפו אותנו באגרסיביות, לא הקשיבו למה שאמרנו, דחפו עם אלות, אותי אישית אחד השוטרים לקח והעיף אותי 3 מטר הצידה באוויר. לא היה שום דיבור איתנו!

ק ש ר

New member
בהתנתקות

המתנחלים לא קראו מראש לאלימות. בהתנתקות, פונו אנשים ממקום מגוריהם ולא מתבצרים (לרוב). בהתנתקות, לא נשרפו דגלי ישראל.

אני לא ראיתי שום דגל שנשרף. ראית?

ואת האמת - יצאתי מעמונה יותר קיצונית בכמה רמות ממה שהייתי. אם לפני כן לא יכולתי לשמוע אנשים צועקים על חיילים "נאצים" ו"ימח שמם", אז עכשו זה לא כזה מפריע לי. היו שם זוועות שאי אפשר לתאר בכלל. אי אפשר להבין את התחושות האיומות ממה שראית בטלוויזיה. גם לא אם סיפרו לך.

ק ש ר

New member
יש לי אפילו תמונה

את יצאת קיצונית? אני בכלל לא שמאלני ועכשיו מתעב אתכם. בגדתם במדינה, השתמשתם בשואה, הרמתם יד על כוחות הבטחון, שרפתם את דגלי ישראל, קראתם לחורבן המדינה, עברתם על יותר מדי חוקים. עכשיו אתם מצפים לרחמים?

טוב, אז היה דגל שנשרף. געוואלד.

דוגרי - לא כזה אכפת לי. השתמשנו בשואה - אז מה? אתם באמת לא מבינים מה היה שם. איזו אטימות. אני ועוד כמה בנות ניסינו לדבר עם שוטר אחד, והוא פשוט עמד וחייך - זה לא מזכיר שואה? אנשים שרומסים וכסחים יהודים בכזו אטימות? אני לא השתמשתי בשואה. זה לא אני לדבר ככה. אבל לא כזה צרם לי לשמוע את זה אחרי מה שראיתי. קראנו לחורבן המדינה - אחרי שהמדינה הופכת למשהו שמשרת את האינטרסים של העשירים והחזקים! זה שווה מדינה כזו? אני עדיין לא הפכתי לאלה של "מדינת יהודה" אבל אני בהחלט מבינה אותם. תראה מה הצבא והמשטרה עושים בשביל אולמרט המנוול הזה.

ק ש ר

New member
דוגרי, אחרי שאת אומרת

שלא אכפת לך מדגל ישראל שרוף, את שוב מבקשת רחמים? מעניין במי אני אבטח, חברה שלי שאכפה חוק, או פושעת שעברה על החוק... כמה עובדות בשבילך: 1. אני לא עשיר, ואני עדיין נאמן למדינה. 2. ברגע שאת קוראת לחורבן מדינת ישראל, את משווה עצמך לאויביה הגדולים ביותר של מדינת ישראל. 3. הצבא והמדינה משרתים את המדינה, ולא את החברים, מוטרפי הדת, שלך.

"מוטרפי הדת"

ביטוי בוגר. כל פעם שמישהו עושה משהו בשם היהדות הוא ישר הופך ל"משיחיסט משוגע, חולה נפש". ככה אי אפשר לדבר. אתה לא רואה איך הם משרתים את המדינה? אתה לא שם לב? תפקחו עיניים! הבג"ץ לא חשבו טיפה על טובת המדינה!!

ק ש ר

New member
את באמת רוצה לדבר על בגרות?

אולי תפסיקי לא לקיים חוקים, שלא לטעמך, לפני שאת מתלוננות על הבגרות/חוסר בגרות שלי. את לא תחליטי מה טובת המדינה, ממש כמו שלא תחליטי מה חוק הגיוני ומה לא.

חלאס,

תראה מה האינטרסים שמשרתים אותם בהחלטות שלהם! ככה אמורה להראות מדינת ישראל?

תסלח לי, אתה אידיוט.

עוצם עיניים. אפילו על טובתך זה לא נראה שאתה חושב. ה"הנהגה" שיש היום במדינה פועלת לפי אינטרסים אישיים! איך אפשר לתת לזה להמשיך? איך אפשר לא להתנגד לזה?

לא באתי לתקן את הדמוקרטיה

זה חשוב, אבל אני לא מנסה לעשות את זה כרגע. אני מנסה למנוע דברים נוראיים שיקרו אם המדינה תמשיך להתקיים ככה.

אבל זה לא תפקידך.

אין לך שום זכות להחליט ככה בשביל כולם. זה הולחט בהחלטהה דמוקרטית, אין לך שום זכות להשליט את רצונך ודעתך על אחרים.

זה התפקיד של כולנו.

לא השלטתי את רצוני על אף אחד. עשיתי מה שאני חושבת ולא פגעתי באף אחד.

את לקחת את החוק לידיים.

זה משליט על כולנו..... אין לך כל זכות לעשות את זה..... ברור שזה תפקידו לבקר את השילטון, אבל לא להחליט איזה חוקים טובים ואיזה לא בעצמנו.

למעלה