עוכרי ישראל.

לא השוויתי לשואה.

אבל אני מבינה היטב את מי שעשה את זה. אני יודעת נהדר מה זה שואה, בתור נכדה של ניצול ואיש עדות. לא ניטלו בעמונה חיים של אף אחד. אתה חושב שאתה יכול, אבל אתה לא מבין. אתם חושבים אותי ליותר קיצונית ממה שאני. מה שראו בטלוויזיה על הלינץ' שאת מדבר עליו זה לא היה לינץ', אז אל תקשקש בקומקום, זה היו כמה אנשים שניסו לקחת לו את האלה. אני לא חושבת שכל הדברים שהיו שם היו נכונים. ממש לא. למשל אני חושבת שאסור היה לאף אחד לזרוק אבנים. מקווה שנהנית להקיא.

iknow

New member
שכחת את ההתנתקות חביבי?

שם השוטרים הגיעו, אמרו "אתם צריכים להתפנות" ולקחו, בלי אלימות את המתנחלים החוצה. המקרה הזה יכול היה לסתיים בדיוק באותו האופן אלמלא ההתנגדות (וידויי האבנים) החזקה יותר מצד המתנחלים. בכל אופן, אין מה לחפש פה אשמים, האשמה ברורה כשמש, אני בטוח, לרוב אזרחי מדינת ישראל והיא של המתנחלים.

Pure M

New member
ועדיין...

שוטרים לא יכולים להתנהג כמו חיות, לצפצף על חוקים (איפה התגים?!) ואח"כ לבוא ולאכוף חוקים. זה לא הולך ככה..

Pure M

New member
אוקיי, צודקת,

בהתחלה אני הבנתי שלכולם לא היו תגים, ואחרי שכתבת שכן היו בדקתי את זה עם חברים שהיו במקום, לחלק היו ולחלק לא.

תראו את זה כולכם!!! תראו!!

גם לדבר אמת אנחנו יודעים, גם כשזה לא נשמע הכי טוב בשבילנו!!

Pure M

New member
יש להם חובה.

זה חוק. כל חייל\שוטר\ממלא תפקיד רשמי חייב לענוד תג זיהוי.

אולי תסביר לי מה אותו ח"כ עשה שם?

ותפקיד אותם שוטרים לבצע את הפקודה שהוטלה עליהם, שהיא לפנות את התושבים שגרים שם. 9 בתים בסך הכל, לא מספר גדול של אנשים. אך היה מספר ענקי של אנשים שבאו רק בשביל לעשות בעיות. אז יש להתייחס אלים כל אנשים שבאו לעשות בעיות....

Pure M

New member
באו לעשות בעיות?

לא. באו למנוע הרס שלא היה מחויב המציאות. המיקום לא לגיטימי? אז נותנים להעביר, למה להרוס?

אך זה עדיין חוק.

ההצעה נדחתה מסיבות אלו ואחרות, אך זה עדיין חוק. כל אותם אנשים שבאו לשם באו במטרה למנוע אכיפת החוק, כלומר באו לעשות בעיות....

אולי הוא כמו מרדכי וגב -

מרדכי יוגב בא לתת מים למפונים, וקרעו אותו מכות. קיבל אלות בבטן - ואח"כ היו לו קשיי נשימה. קיבל בעיטות ברגל - אח"כ אני ראיתי איך הוא צלע.

למעלה