עוכרי ישראל.

כציבור, כן

הייתי מכליל אם הייתי אומר "כולכם אנשים עלובים, אחד אחד". אבל לא עשיתי את זה, אלא אמרתי שבממוצע, במבט כולל, אתם ציבור עלוב. בדיוק כשם שהציבור הפלשתינאי שהעמיד את החמאס ברשותו הוא עלוב (גם אם לא כולם, אחד אחד, עלובים והרי שלא כולם הצביעו לחמאס). בכל אופן, אני חוזר בי. אתם ציבור מסוכן בעיקר, ורק לאחר מכן עלוב.

טוב, יכול להיות שזה לא הכללה

אז לפי דעתך אנחנו מסוכנים, אח"כ עלובים מה אנחנו עוד? ואתה יכול באותה הזדמנות להרחיב למה אנחנו עלובים? מעניין אותי : )

אפשר רק להוסיף?

"עובדי אלילים!" "אספסוף נזעם!" "פושטקים!!!" תודה....הייתי חייב להוציא את זה... :)

ההצגות האובר-דרמטיות

כמו גם היומרה להיות "הפטריוטים היחידים" ו"מצילי המדינה", כשאותם מתפרעים מובילים תהליך של לבנוניזציה בישראל והקמת מליציות של סרות למרות השלטון - כל זה, עלוב. אבל יותר מכך, מסוכן. את יכולה להעמיד את פני הקורבן - "נו, מה עוד אתה חושב עלינו?", זה לא ישנה את המציאות. אני בד"כ רחוק מלהיות אדם מלא בשנאה, וחברי הפורום (ואת אמורה להיות בינהם) יכולים להעיד על כך שאני לא מתלהם ולא דמגוג, בד"כ. עם זאת ואף על פי כן, זה מה שהתמונות בעמונה גרמו לי לחוש כלפי הציבור הזה, שאת משייכת את עצמך אליו מבלי שאני עשיתי כן.

Dudidud

New member
אתה נלעג.

הייתי יכול לשפוך פה את כל הכינויים בהם אני יכול לכנות את הציבור שלך. לא מעט כאלה. אבל זה היה נלעג באותה מידה. אתה גורם לי לבוז לך.

iknow

New member
בתקופת בחירות לא אוכפים חוקים?

אז טבעי לחלוטין, מבחינתך, שמדינה תשא ותתן עם אזרחיה בנוגע לקיום חוק?

Pure M

New member
אוכפים,

אבל תסכים איתי שכשממשלת מעבר מבצעת מהלך כל כך שנוי במחלוקת, יש פה בהחלט בעיה שמצדיקה המתנה עד לאחר הבחירות.

אז גם ההתנתקות הייתה תעמולה?

או שיש גם איסור לבצע כל מהלך בתקופת בחירות? על הממשלה, כן, אותה ממשלת מעבר, לתפקד גם בתקופת בחירות....

Pure M

New member
ככל הידוע לי,

ההתנתקות בוצעה בתקופה בה היה ראש ממשלה נבחר עם ממשלה נבחרת, ולא בתקופת בחירות.

שוב, על הממשלה לפעול גם בתקופת

בחירות. או שמה פתאום יש איסור על כל פעילות תקופת בחירות?

Pure M

New member
עזוב בחירות,

ממשלת מעבר זמנית עם ראש ממשלה שלא נבחר באופן דמוקרטי, אין לו מנדט לפעולות שכאלה.

למה באופן לא דמוקרטי?

העם לא בוחר את ראש הממשלה, הנשיא בוחר.וכך גם כאן. מינוי אולמרט עבר אישור של הנשיא.

Pure M

New member
אבל הציבור בוחר

בהתחשב באדם שעומד בראש המפלגה שבה הוא בוחר.

iknow

New member
הוא לא שנוי במחלוקת.

מה שנוי במחלוקת במהלך?

Pure M

New member
מספיק בנאדם אחד שמתנגד,

וכבר המהלך שנוי במחלוקת.

iknow

New member
סבבה. אם כך, החוק "אל תרצח"

הוא גם שנוי במחלוקת? יש אנשים שמאמינים שזה בסדר גמור לרצוח. אל תזיין לי את השכל, בבקשה.

למעלה