עוכרי ישראל.

ק ש ר

New member
אתם היחידים, שהורסים את המדינה.

בעצם לא הורסים, מנסים זה יותר מדויק.

כן, ממש.

אנחנו רק דואגים לעצמנו ובגלל זה אנחנו מנסים למנוע הרס של א"י. כי משעמם לנו. כי אנחנו אוהבים להתבצר ולחטוף מכות ולא לישון בלילה ולקפוא מקור.

ק ש ר

New member
ולהכות חיילים ושוטרים,

ולנסות לפרק את המדינה, ולשרוף דגלים, ולבזות את השואה... את תמיד שוכחת הרבה דברים.

כן, גם את זה אנחנו עושים

כי אנחנו דואגים לעצמנו. אני חוזרת בי ממה שאמרתי על שריפת הדגלים. ואנחנו לא מנסים לפרק את המדינה.

מצחיק משהו

את חוזרת בך משריפת הדגלים, אבל עם הכאת שוטרים והשלכת בלוקים אין לך כל בעיה. עדיף שתשרפו דגלים, תפרקו את התיסכולים המיניים שלך מזיקפת ארץ ישראל השלמה בצורה הרבה יותר בריאה לכל.

מצחיק משהו

את חוזרת בך משריפת הדגלים, אבל עם הכאת שוטרים והשלכת בלוקים אין לך כל בעיה. עדיף שתשרפו דגלים, תפרקו את התיסכולים המיניים שלך מזיקפת ארץ ישראל השלמה בצורה הרבה יותר בריאה לכל.

אתה יכול לדבר יפה.

וגם תצחק, אם זה מצחיק.אני לא אמרתי שאין לי בעיה עם השלכת בלוקים והכאת שוטרים. אני לא אעשה את זה בחיים. אתה בכלל לא הבנת אותי נכון.

toxic2004

New member
אני יעשה

וגם את וגם אתה מתי שיבואו לגרש אותכם. פשוט אתה וחבריך מקנאים באחדות ואהבת ישראל והזולת שיש לנוער שלנו לעומת הנוער הסמים האונס והרצח שלכם. ולא להתחסד בבקשה. תמשיכו עם הפנטזיות שלכם על 2 מדינות ל 2 עמים.זה יעזור לכם הרבה!

את האמת אני מעדיף שכל הנוער יתמכר

לסמים מאשר שכל הנוער ינסה לרצוח עם אבנים כמו שהיה שם.

כי משטר החוק לא מתאים לכם.

כי אתם משליטים את הרצון שלכם על העם. המטרה שלכם כאן זה היה להצליח למנוע את זה. במידה והייתם מצליחים הייתם משליטים את הרצון שלכם על הכלל..... אז הסיבה היחידה שלא השלטתם את הרצון שלכם בכח זה כי לא הצלחתם.... עדיין זה לא בסדר....זה כמו שמענישים גם על ניסיון לרצח, ולא רק על רצח...

toxic2004

New member
חוק.

אתה מדבר על חוק? מאות אלפי בתים של מחבלים ובדואים שבנויים לא לפי החוק שלך,לא נהרסים ואילו 9 מבנים זה הבעיה? הבעיה היא שמאכילים אתכם קש בתשקורת ואתם אוכלים את זה.

הם נהרסים כל הזמן...

ווינסטון סמית יכול להעיד לך....(הוא אומר שהוא היה שותף, בתור חייל, לפינוי כזה...)

וזה גם לא משנה....

מה שמשנה זה האם המבנים ההם היו חוקיים או לא. במידה ולא יש להורדם וזהו.

toxic2004

New member
ואת המבנים של המחבלים?

צריך להוריד גם חוקיים. כי משם יוצאים מחבלים לרצוח יהודים בדם קר

תן הגדרה ל"בית של מחבל",

אם אתה רוצה להרוס אותו לפני שהמחבל יוצא משם....ואם זה אחרי אני כבר לא רואה מה הטעם....

toxic2004

New member
חוק.

אתה מדבר על חוק? מאות אלפי בתים של מחבלים ובדואים שבנויים לא לפי החוק שלך,לא נהרסים ואילו 9 מבנים זה הבעיה? הבעיה היא שמאכילים אתכם קש בתשקורת ואתם אוכלים את זה.

יוטו

New member
מדובר בנער בן 15

שהוכה ע"י מחבל עם אלה בראש ששכב על הרצפה !

סטידס אכזרי זה מה שהוא!

בע"ה..הם ישלמו על זה בתרופות! בפסיכולוגים...ופיסיכאטרים! כמו שאר החיילים שהיו בגירוש בעזה. כן כבר 6 חיילים התאבדו מאז. שרון מת.. נראה מה יקרה ליסמניקים הפעם ומה מחכה לאולמטר הטיפש?!?!

ק ש ר

New member
אתם תורחקו מהמדינה הרבה לפני

עברתם את הגבול, וכל מי שעוד תמך בכם קודם לכן, מתעב אתכם כרגע.

למעלה