עוכרי ישראל.

toxic2004

New member
אתם אלה שתשלמו את המחיר

כי בסוף המחבלים החברים שלכם יתנו לכם מכה אחת בתחת ויראו לכם כמה הם אוהבים אותכם.

iknow

New member
את אשה פסיכית וקיצונית

חבל לי שהאמונה המזדיינת הזאת שלכם (האמונה של החמאס לא שונה בהרבה) גורמת לפגיעה ברכוש ובחיי אדם. זאת סיבה טובה מספיק, לדעתי, לשנוא את הדת.

toxic2004

New member
אסור לתת לחמאס היהודי לנצח בבחירות.

מצפים לנו עוד מאבקים רבים נגד ממשלת הגירוש שכולה מורכבת ממושחתים שעוברים על החוק

iknow

New member
מה רווח פוליטי? מה?

היום בג"ץ אמר לפנות. המשטרה מפנה. נשמע לי כמו אכיפת חוק, לא יותר. הגיע הזמן שיתחילו לאכוף חוקים במדינה שלנו.

MsUnderstood

New member
משה!

הרבה מחבריך שמלאניים,זה ברור לי שאתה לא שונא אותם... נכון
אומנם הפינוי של עמונה היה קשה אבל בגלל זה לשנוא כ"כ הרבה אנשים?אני היא זו שהלכתי ועשיתי את כל הדברים הללו?

Pure M

New member
לא,

אני לא שונא את *כל* השמאלנים, זאת תהיה הכללה מכוערת, אני שונא את השמאלנים המחורבנים ששונאים כל כך את בני עמם שהם מתלוננים עליהם וגורמים לכמעט הרג בפינוי. אני שונא את השמאלנים שמנצלים פינוי לצרכים פוליטיים. אני שונא את השמאלנים שמוכנים לדבר עם האויב - חמאס, אבל עם מתנחלים - לא בא בחשבון. ויותר מכל, אני שונא את נוער מר"צ השמאלנים שבאים עם פרחים לבית החולים אל השוטרים, כשביחד עם השוטרים מאושפזים מתנחלים שקיבלו מהם מכות רצח רק לפני כמה שעות. על חוסר הרגישות הזה - אני שונא אותם. כן, אני מודה, פעם חשבתי שלעולם לא אהיה מסוגל לשנוא אדם בעולם. ובכן, טעיתי. אני שונא, מתעב, וכמעט מקיא מהמחשבה (פיזית, יש לי תחושת בחילה שכזאת, ולא ממשהו שאכלתי) על האנשים האלה שהפכו לכאלה שאויביהם חשובים להם יותר מאחיהם. אז אני משער שאת יודעת למה אני מתכוון כשאני אומר "שמאלנים", לא כל השמאלנים, ברור שלא, אבל השמאלנים האלה הם אלו שמפריעים לי. אותם אני שונא.

ההבדל בין אותם שוטרים למתנחלים

הוא שהמתנחלים היו שם מרצון. השוטרים היו שם כי הם קיבלו פקודה. לכן נוער מרץ (שיש לי לא מעט טיעונים אליהם...) בא אל השוטרים....

Pure M

New member
השוטרים קיבלו פקודה?

ברור שקיבלו פקודה, לפנות, לא לשבור עצמות. בהנחה שהמפכ"ל לא משקר (כי אם כן, אבוי לנו ולמדינתנו) הם קיבלו בדיוק את אותן הנחיות כמו בהתנתקות. בהתנתקות - באו, דיברו, חלק יצאו לבד ברצון, וחלק יצאו בהתנגדות פסיבית, והכל נגמר בשקט. אם כוחות הביטחון היו מגיעים היום בגישה הזאת - זה היה נגמר בדיוק אותו הדבר. אבל הם לא, הם באו בשביל לשבור עצמות ולהרוג, ולקבל פקודה זה נורא נחמד, אבל השאלה הגדולה היא איך אתה מבצע אותה. במקרה זה - בצורה מעוררת זעם.

בן אדם בא למלות את תפקידו.

לאחר הרבה תידרוכים הוא נאלץ להזהר מאלימות, ולא לפעול כל הזמן ביד רכה... מיד כשהוא מגיע נוחת עליו מטר אבנים, יותר מכפי שהזהירו אותו בתדריך... אותם אבנים יודו מאנשים שלא כמוהו, בחרו לבוא לשם, במודע בשביל ליצור בעיות ולעבור על חוקים. לא שאני מצדיק את זה, אבל אני מבין למה חלקם הגזים בתגובתם....

toxic2004

New member
הם באו בכוונה

לשבור עצמות. האבנים והצבע זה הגנה עצמית. תחשוב מה אתה היית עושה במקרה כזה. זה עדיין חוקי להגן על עצמך בכל דרך כולל.

ה"זכות להגנה עצמית" הזו דומה לזכות

שיש לרוצח נמלט להכות את השוטרים שבאים לעצור אותו ולהשליך עליהם בלוקים.

כנראה שמפכ"ל משקר

כי היס"מניקים המשיכו להפציץ בנות בנות 15 במכות, כבר אחרי 2:00 כשהבתים היו הרוסים

Pure M

New member
אז כנראה..

שמפכ"ל יודח בקרוב. נבלות שכמותם, היס"מניקים המחורבנים האלה, מחפשי דם.

ק ש ר

New member
לפני או אחרי

שבנות ה-15 זרקו אבנים על שוטרים במחסום (לאחר הפינוי)?

ק ש ר

New member
ממש מסכנות

הבנות זרקו אבנים על שוטרים במחסום בירושלים.

אתה יודע מה היה במחסומים?

בחיזמה אישה אחת רצתה לעבור ולא נתנו לה, וכשהיא חסמה רכב של הצבא עם הרכב שלה - אולי היא לא הייתה בסדר, אבל התגובה הייתה מוגזמת! החיילים קרעו אותה במכות, והורידו לה את החולצה! אישה מבוגרת! זה נראה לך התנהגות הגיונית? וחוץ מזה שפתחו את המחסומים לפני זה. לא הייתה בעייה להכנס לעפרה כבר בזמן הפינוי.

למעלה