עוכרי ישראל.

Pure M

New member
עוכרי ישראל.

"שלום עכשיו" הם קוראים לעצמם, הנבלות האלה שגרמו לזה. איפה השלום? לדבר עם ערבים ולא עם מתנחלים? איפה הסובלנות והסבלנות כלפי המתנחלים, מה שניתן לאויבנו כל הזמן? ולמה, למה לעזאזל נותנים למג"בניקים סדיסטיים לבצע פינוי שכזה, ולשבור את העצמות (ולא כדימוי של זה) של בני נוער? לפחות הפעם ראו את האלימות והאכזרית בטלוויזיה. גם זה משהו, לפחות שיראו ויבינו מה הולך. ראבראבראבאק, איפה הסבלנות? כמה ימים היו מחכים והבתים האלה היו מועברים למקום אחר ללא אלימות. פשוט סתם, סתם הדבר הזה, בשביל רווח פוליטי עושים כזה הרס? אני יכול להגיד שבתור מתנחל אני פשוט מתעב עכשיו את אנשי השמאל הישראלי. שנאה תהומית.

ק ש ר

New member
בהחלט ראינו,

ראינו מסוק מפנה שוטר (שכרגע במצוב קריטי), ראינו איך מפנים שוטרת במצב בינוני, ראינו איך חיילים ושוטרים סופגים אינספור אבנים...ראינו! ואני יכול לומר, שכאיש מרכז, אני מתעב את המתנחלים.

coolit

New member
וזה מה שעצוב

שהראו את השוטר. מה זה החרא הזה, אני רוצה להבין?! בפתיחת המהדורה של 5 בערוץ 2, אמרו ככה: "כ-150 פצועים היום בפינוי עמונה, ביניהם שוטר במצב קשה". איפה הבושה???? למה לא לומר שיש מעל 200 פצועים, וביניהם נער במצב קשה?? וביניהם חברי כנסת שהרביצו להם באלות ודרכו עליהם סוסים?!?!! מה זה הבושה הזאת?

ק ש ר

New member
איפה הרחמים על השוטרים?

שוטר במצב קריטי, שוטר עם פיקת ברך שבורה, כמה שוטרים עם ידיים ורגליים שבורות, שוטרות פצועות...ומה לא? הנערים עברו על החוק, חשבת שיתנו להם?

צר לי אכזב אותך גם החיילים עברו על

החוק!! הם נגעו בהערות שזה חוק שאפאחד לא שם לב אליו...מעניין למה?! למה שאי אגלה רחמים כלפי שטורים אם הם הרצביו בלי רחמים ובל שום סיה מוצדקת.! אולמרט הטיפש חושב שהוא קנה את העם בחיקוי מעשיו הנבזים של שרון המת.. שמעתי כזה דבר: " הוא מיני ראש ממשלה שניסה לעשות מיני התנתקות".. אשכרה!! טיפש חסר תועלת!!!! אפילו התקשרות אמרה שהמשטרה עברה כבר כל גבול...שהמכות שם לא היו הכחריות! אן התקשורת השמלאנית אמרה את זה....אז זה כבר ממש מוגזם!

לפי העולם שלך

9 משפחות התגוררו להן בעמק המומינים עד שלפתע הופרעה שלוותם על ידי המון רב של שוטרים שהיכו אותם ללא שום סיבה וללא שום מטרה.

ק ש ר

New member
למה ששוטרים ינהגו ברחמים

כלפי מי שמשליך עליהם אבנים ועובר על חוקים נוספים? את מדברת בשם התקשורת? התקשורת אמרה שהשוטרים הפעילו אלימות לאחר שהותקפו, מה שבאמת קרה.

Vrock

New member
כי זה החוק!

שים לב, האלימות של השוטרים נגד המחנה הלאומי אינה דבר חדש.

ק ש ר

New member
החוק? אתה רוצה לדבר על החוק?

החוק אוסר על התבצרות, החוק אוסר על אלימות כלפי כוחות הבטחון, החוק מתיר אלימות כלפי מתפרעים.

Vrock

New member
לא, וגם אני לא. האלימות היא בושה

וחרפה. אין הצדקה לשום דבר ממה שקרה בעמונה. מה שהיה אמור לקרות הוא, שהם יתבצרו, המשטרה תבוא ותגרור אותם משם ללא אלימות ותוך הקראת זכויותיהם ותוביל אותם למעצר. הם יתנגדו פסיבית אך לא ירימו יד על הכוחות המפונים. בבתי המשפט הם יישפטו בהליך תקין ויקבלו את העונש הקבוע בחוק. ככה הדברים נעשים במדינה דמוקרטית.

נכון.ותאמין לי שאני מנצל כל מצב

שיש לי בשביל לצאת נגד המשטרה על דברים לא חוקיים שהם עושים.... אבל להגיד את זה בלי להזכיר את מעשי המתנחלים זה דמגוגיה....

אתה צודק לחלוטין,

זכורה לי בעיקר ההתפרעות של בני המחנה הלאומי באוקטובר 2000, בעקבות פרוץ האינתיפאדה. אה, רגע, בעצם הם היו ערבים. בכל אופן, אני שמח שהחוק הוא נר לרגלייך, עד כדי כך שאתה תומך בהפרתו הכ"כ גסה על ידי חבורה של מטורפים.

אבל תפקידם של המשטרה הוא לאכף את

החוק. זהו לא תפקידם של המתנחלים. במידה והשוטרים עוברים על חוק, יש לפנות לגורמים המתאימים, ולא לקחת את החוק לידיים.

Vrock

New member
ואני מתעב אותך, כמו שאני מתעב

כל מי ששונא שנאה עיוורת. ראית איך השוטרים פצעו את המתיישבים בעמונה? זה בלתי חוקי, בעליל. מקום המתיישבים בכלא, אין ספק. אבל מקום השוטרים בכלא לצידם.

תזכיר לי רק,

מה הם היו אמורים לעשות בעצם, כשהמון המטורפים לא מאפשר להם לבצע את שהוטל עליהם, משליך עליהם בלוקים שיכולים בפירוש להרוג אדם, ודי בקלות? מה לדעתך היה קורה אם היה מדובר בערבים?

אני לא חותמת על זה, אבל

אמרו לי שהחייל שנפצע מהבלוק, נפצע כשתלו ווים על הגג כדי להעמיד סולמות, ואחת הלבנים שהיו בתיל של הביצורים נפלה עליו.

למעלה