עוכרי ישראל.

ק ש ר

New member
מאוד הגיוני?

האבנים נזרקו הרבה לפני שהשוטרים עלו לגגות. אז בהחלט: אוי נו באמת!

אם לא שמת לב,

דיברתי על הבלוק המסוים הזה. וחוץ מזה, ברור שהיו אבנים לפני שהשוטרים עלו לגגות, כי הם פוצצו אותנו מכות גם למטה.

ק ש ר

New member
אבנים נשלחו הרבה לפני המכות.

מה גם, שעברתם על החוק בעצם התנגדותכם לחוק.

תראה איזה חוק זה!

תעמולת בחירות! גועל נפש! אני לא מדברת פה על זה שהשוטרים התנהגו שלא כחוק, אלא שהם התנהגו כמו חיות. רשעות שכזאת לא ראיתי אצל יהודים.

ק ש ר

New member
מה עם ההתנהגות שלכם?

זרקתם אבנים, עברתם על החוק, וחשבת שידברו אתכם? את לא תקבעי איזה חוק נכון ואיזה לא, בשביל זה יש בג"צ, וזה אישר את החוק.

אתה לא מבין

חוקים זה לא הערך העליון שמעניין אותי פה. בג"ץ הוא לא בדיוק בשביל זה, אלא בשביל אולמרט, כרגע. מה כאב להם לאשר את העברת הבתים?

ק ש ר

New member
חוקים זה הערך העליון שמעניין אותי

ואת אזרחיה הנאמנים של המדינה. את לא חייבת לקבל אותם, אבל אם את בוחרת בדרך זאת, את תקבלי את המגיע לך.

ק ש ר

New member
מה קרה, בוכה שלא נקבעים חוקים

על פי התנ"ך? חוק זה חוק. החצאית וכיסוי הראש שאת לובשת, לא שם אותך מעל החוק!

עזוב תנ"ך -

החוקים לא נקבעים כאן בזמן האחרון לטובת אזרחים - אלא לטובת השלטון, האנשים העשירים והחזקים.

ק ש ר

New member
כל עוד את תומכת בשריפת בדגל הלאומי,

אל תדברי בשם האזרחים.

יא-אללה, אתה מתחמק!

הערת סוגריים - רק שתדע, שבחיים לא הייתי שורפת דגל (אולי בפינוי הבא אני אשנה את דעתי, אבל אני לא יודעת מה יהיה שם). התכוונתי להגיד שלא היה קשה לי להבין את אלה שעשו את זה ולא הסתכלתי עליהם בתור נבלות אנטי-ממלכתיות. אולי זה לא היה נשמע ככה, אבל זה ככה. זו דעתי בכל מקרה. אבל - לעזאזל, למה אתה לא מוכן להודות בעובדה שהרשויות במדינה שלנו לא מעמידות בראש את טובת האזרחים - כמו שאמור להיות?

ק ש ר

New member
אל תגידי לי מה אני עושה

כשחמאסניק שורף את דגל ישראל את גם מבינה אותו? אין הבדל... איזה קטע, מסתבר שלא צריך להיות שמאלני בשביל לא לתמוך בפשיעה שלכם. הרשויות מעמידות בראש את טובת האזרחים. מה לעשות שטובת האזרחים זה לא מכות לכוחות הבטחון.

כשחמאסניק שורף דגל ישראל אני חושבת

שהוא נבלה, אבל זה לא כואב לי אישית כי הוא לא אחי, והוא לא אמור להיות במדינה הזו - ושילך לעזאזל, בעזרת ה'. אל תעצום עיניים. לא רואים את האינטרסים של הרשויות, של ראש הממשלה, של בג"ץ, חלאס מה השטויות האלו? אם היה אכפת לבג"ץ ממנו, למה הם לא אישרו להעביר את הבתים?

סלוניק

New member
נו באמת

אם לא היה לכם אכפת לציית לפסיקת בג"ץ, בשביל מה הגשתם עתירה ממילא? סתם להוכיח את ההתייחסות המבזה שלכם לדמוקרטיה?

אין לי שום בזיון לדמוקרטיה.

אולי אם לבג"ץ היה אכפת מהאזרחים של המדינה יותר מהכיס של אולמרט וחבריו, הם לא היו מתנגדים לעתירה של העברת הבתים. ואפשר לנסות לשנות את רוע הגזרה. תאמין לי שהחבר'ה שהרביצו לא עשו את זה בהנאה, בניגוד לשוטרים.

סלוניק

New member
אבל זו פסיקת בג"ץ!!!

אם לא תכננתם לכבד אותה למה הגשתם אותה בכלל? החוק רלוונטי רק כשהוא לכיוון שלך?

א. כדי לנסות לבטל.

וחוץ מזה, אני לא מדברת על עצמי כרגע, אבל אחרי מאורעות הקיץ האחרון הרבה מהציבור שלנו לא מאמינים במי שהגישו את זה. הם באמת לא תיכננו אלימות, תאמין לי.

סלוניק

New member
בשביל מה?

הרי ממילא אתם לא מתכוונים לציית לחוק אם בג"ץ יפסוק אחרת, אז בשביל מה להעמיד פנים שאתם מוכנים לשחק את המשחק הדמוקרטי כשבמציאות זה שקר מוחלט? ויותר חשוב - למה להתנהג בצביעות ולהאשים את מערכת אכיפת החוק שאיננה דמוקרטית?

toxic2004

New member
כי היא לא וזאת עובדה

יש צווי הריסה למאות בתי מחבלים לא חוקיים ואני לא רואה את שלטון החוק החד צדדי שחכם על ילדים להכות אותם בראש הולך מפנה את המחבלים מביתם ומפוצץ את הבתים כמו בגוש.ובעמונה. אני לא רואה אותם באים עם אלות.מוכנים מראש ואני מצטט לפוצץ ראשים! אני לא רואה עדיין סוסים! אתם רואים איפשהוא?

למעלה