עוכרי ישראל.

ק ש ר

New member
אם הטענה שלך נכונה

יש לבדוק את העניין ואף להעמיד לדין. אך אין זה כל תירוץ לזריקת אבנים על שוטרים, שלא לדבר על כך שעברתם בעצמך על החוק, באופן לא פחות רציני מהטענה שלך.

toxic2004

New member
רק "קשה"

כמעט רצחו שמה יהודים. השוטרים עם מגנים.רובים.אלות.ועוד כלי משחית. והנוער עם אבנים והשוטרים רוצחים אותם בדם קר וכולם שותקים. אסור להצטדק כשרואים דברים כאלה

ק ש ר

New member
חתיכת שקרן!

לשוטרים לא היו רובים. לעומת זאת, בבית האחרון כיוונו לעברם אקדח.

toxic2004

New member
לשוטרים לא היה רובים?

חביבי. או שהטלויזיה אצלך מקולקלת או משהו אבל מי שהיה במקום וראה. (אני הייתי ראיתי,וכמה עצוב גם צילמתי,יש הוכחות) אל תנסה להגן על שוטרים חסרי לב יהודי.אל.

toxic2004

New member
לשוטרים לא היה רובים?

חביבי. או שהטלויזיה אצלך מקולקלת או משהו אבל מי שהיה במקום וראה. (אני הייתי ראיתי,וכמה עצוב גם צילמתי,יש הוכחות) אל תנסה להגן על שוטרים חסרי לב יהודי.אל.

toxic2004

New member
סליחה על הפעמיים ועוד משהו

אני לא ראיתי אני צילמתי. זה מספיק הוכחה? אולי התקשורת המגויסת לא צילמה הכל. ויש לי הוכחות מה שהם צילמו אתמול ובגוש קטיף ובהפגנות

הם היו מגויסים קשות.

אניר איתי צלם שצילם כשהיה משהו שלא היה נראה טוב, אני אפילו אל זוכרת מה, וכשהשוטרים התחילו להרביץ - הופ, כיבה את המצלמה! אמרנו לו שיתחיל לצלם ויפסיק להיות צבוע, אבל הוא לא שם עלינו!

ק ש ר

New member
צבועים

אתם צילמתם הכל? גם את השוטרות שנפצעו? והשוטרים ששברו חלקים שונים בגופם? את השוטר שנפצע קשה? את הלבנים שנזרקו על שוטרים וחיילים? את דקירת השוטר? את האיום באקדח על שוטרים?...

toxic2004

New member
תגיד לי משהו

AP צילמו כשהמחבלים לקחו ילד הצידה שברו לו את הראש והידיים?וכשלקחו בחורה -ילדה והורידו לה את החולצה וגררו אותה צילמו? אה את זה בעצם צילמו החרמנים. וכן אני גם צילמתי את השוטרים,וכל מי שנפצע בפיגוע שם. למרות שעם חומר כזה אין לנו הרבה מה לעשות אבל עם תמונות של שוטרים מכים באכזריות רבה ילדים . יש גם יש. החקירות בדרך. . . אל תנסה להגן על אנשים חסרי צלם אנוש חסרי לב וחסרי נשמה. כי אם רוצחים שפלים בכל מובן המילה.ומי שהיה שם וראה מבין,או מבינה בדיוק על מה אני מדבר . אז פליז. . .

רובים לשוטרים? לא במהלך הפינוי

אולי מאבטחים שהקיפו את המפנים במעגל הראשון, אבל המפנים עצמם נשאו אך ורק אלות. בכל אופן, אין כאן מה להשוות בין השוטרים למתפרעים ("הנוער", כמו שאתה קורא להם). השוטרים הם באי הכח של החוק, וזו זכותם המלאה להגיע עם אמצעי אכיפה. גם שוטר שעוצר עבריין נמלט מגיע אליו עם אקדח, האם זה מתיר לעבריין להכות אותו? להשליך עליו בלוקים? דומני שלא. כמו כן, עובדתית, אתה לא יכול לכנות את השוטרים "רוצחים", כל עוד הם לא רצחו אף אחד. אגב, אתה מודע לכך שבלוק שפוגע לאדם בראש, עם התנע הנכון, הורג אותו כמעט בודאות? מתי תתעוררו חבורת המון מוסת?

toxic2004

New member
רק לרוצחים

יש מבט של רוצחים בעיניים.ובבקשה אל תגיד לי שלא היה רובים. כי אני צילמתי והסרטתי בתוך המהומות רובים ואקדחים . ובקשר לחוק, מאות בחורים אונסים כל שבוע ילדות ואני לא רואה אותך עם החוק אומר ללכת ולעשות להם ככה.וזה יותר גרוע מהמתיישבים כי כל חטאם זה שהם יהודים.אז פליז תשמור את החוק למחבלים מהשמאל ומבלעין שהוציאו עין לחייל והרגו שוטר.

די לתמימות.

"כל חטאם" היה שהם בנו בית במקום שאסור. זהו. אין קשר לעובדה שהם היו יהודיים.

toxic2004

New member
ממש חטא

זה לא חטא. החטא היחידי זה שהם לא הולכים בדרכו של אולמרט ושרון. חוקי לא חוקי ממש זה הבעיה. הם ניסו כל הזמן הצעות בכדי למנוע את המאבק אבל אולמרט רצה לראות, כמו שרון, דם! הכל מנועל על ידי קבוצה קטנה שמכתיבים למדינה מה לעשות. שלום עכשיו אם לא ניחשתם לבד.

toxic2004

New member
רק לרוצחים

יש מבט של רוצחים בעיניים.ובבקשה אל תגיד לי שלא היה רובים. כי אני צילמתי והסרטתי בתוך המהומות רובים ואקדחים . ובקשר לחוק, מאות בחורים אונסים כל שבוע ילדות ואני לא רואה אותך עם החוק אומר ללכת ולעשות להם ככה.וזה יותר גרוע מהמתיישבים כי כל חטאם זה שהם יהודים.אז פליז תשמור את החוק למחבלים מהשמאל ומבלעין שהוציאו עין לחייל והרגו שוטר.

toxic2004

New member
רק "קשה"

כמעט רצחו שמה יהודים. השוטרים עם מגנים.רובים.אלות.ועוד כלי משחית. והנוער עם אבנים והשוטרים רוצחים אותם בדם קר וכולם שותקים. אסור להצטדק כשרואים דברים כאלה

קקטוסץ

New member
ואת הימין שנתן את ההוראה לפינוי אתה

אוהב? הם, עפ"י הגדרתך, לא עוכרי ישראל? גם ההתנהגות של המתנחלים וגם ההתנהגות של המפנים ראויה לגינוי אבל להאשים גוש שלם בפינוי זוהי טיפשות ושנאה עיוורת.

למעלה