עוד 76 שעות הקרב הגדול

עצם העובדה

שכולכם מפחדים מהאופנועים שווה את הכל..(שים לב, שאתם בכלל לא עוסקים בשאלה מי מהפורומים ינצח או איזה פורום מכוניות הכי טוב..השאלה היחדיה שעולה היא איזה פורום ייתן פייט לפורום אופנועים...וזה שווה את הכל) וחוצמזה - מי דיבר על חסימות לא חוקיות !?? מה אני יעשה שאני איטי (ולכן מעכב את נהגי הפורומים האחרים..) מה אני יעשה שאני לא מכיר את הכללים הבסייסים של המירוץ ולכן בוחר בקו הפנייה השגוי רק כשהחבר´ה של פורום האופנועים עוקפים אותי (ונזכר בקווים הנכונים כשאתה מתקרב) מה אני יעשה שאני לא שולט בקארט כמו שצריך (ולכן נוגח לך ברכב בזמן ההעקיפה) מה אני יעשה שאני מנייאק (ולכן מוציא לך לשון לאחר שהועפת לשוליים בגללי)

מיצו

New member
תן להם בראש כרובי!!!

אוסף של פחנועים מתניידים שכמוהן! מה הם מבינים בקו נכון? פחחחחח... אני כל כך מצטער שאני לא יכול להיות שם!

zataomm

New member
המשך תחרות קבוצתית

למי שלא יודע לא מזמן נערך הטור דה פראנס. ושם חוץ מהמירוץ האישי (שלמעשה גם הוא קבוצתי כי שאר חברי הקבוצה תומכים ברוכב המוביל, אם ע"י חסימת רוכבים אחרים, משיכה של הרוכב המוביל, מניעת פריצות מרוכבים תחרותיים אחרים ועוד לא מדובר על אלימות אלא על טקטיקה. כגון: רוכב מתחרה על התואר מקבוצה אחרת פורץ קדימה ומתנתק מהדבוקה, אם הוא ימשיך לבד יש סיכוי רב שהוא יעלם ולכן מספר רוכבים מקבוצות מתחרות נדבקות אליו וגוררות את הדבוקה אחריהן או לחילופין מייאשות אותו), ישנו גם מירוץ קבוצתי וכפי שתארתי בסוגריים זה פשוט מדהים איך הם עובדים כגוף אחד, איך רוכב תומך נוסע בראש הקבוצה ומתווה את הקצב, מקטין את התנגדות האויר, מתווה את הקוים הנכונים ועוד. מה שאני מנסה להגיד שהחוכמה זה לעבוד כצוות ולא כיחידים שכל אחד מנסה לקבוע את הזמן המהיר לעצמו. אלימות אסורה, טקטיקה נכונה מותרת ואפילו רצויה! שוב בהצלחה

למעלה