עוד 76 שעות הקרב הגדול

סקניה

New member
רק אל תתעצבן....תדייק, אבל אל תתעצב

כשאתם עשיתם מפגשים...זה לא נחשב קריאת תיגר... כשכולנו נפגשנו...שני הפורומים....גם ג´רמי....קיבלתם תמיד בראש!! חוץ ממני והשדון? חוץ ממך והממהר(לשעבר)...אף אחד מכם לא היה בסביבה בכלל.... וכשג´רמי היה....אפילו אתה והממהר(לשעבר) לא הייתם בסביבה.וגם הוא קיבל בראשו... אז לא, אני לא מתבייש!! להיפך, אני גאה. דו-גלגלי נתן בראש לארבע-גלגלי על ארבע-גלגלי.אתם לא מתביישים? אני זורק שוב את הכפפה- בואו נשכיר טוסטוסים 50 סמ"ק. בואו תתחרו נגדנו על הכלים שלנו, לשם שינוי. נו.....למה אתם לא באים? מי פוחד ממי?? תקשיבו לי טוב ,פורום אבא-קנה-לי-אוטו, הגיע הזמן שתלמדו להפסיד בכבוד! גם אם הפעם תנצחו, הרי שהמאזן עדיין נוטה לטובתנו.וזה על ארבע-גלגלי, להזכירך. אז בפעם הבאה שאתה משתמש בכותרת ברמיזה להתביישות, תחשוב שוב.ותדייק!
הסקניה- מעמיד דברים על דיוקם

JonnyBoy

New member
(צוחק בקול גדול ../images/Emo6.gif ) ו..

1- איך מגיעים לקארטינג בנתניה? 2- יש מפה של המסלול? 3- מתי פתוח?

JonnyBoy

New member
אז ככה:

1- מת"א ימינה במחלף נתניה דרום, שמאלה לרחוב גיבורי ישראל 24
הגעת. (מפה באתר) 2- מצורף 3- 8854477 - 09 "כאשר תרצה שמשהו יתבצע היטב, עשה זאת בעצמך (ותיזהר שלא יאשפזו אותך על סכריזופרניה)"

JonnyBoy

New member
שדון, אתה יכול לצייר...

את הקווים של המסלול? לפי מה שאני רואה הם משתמשים בשני הכיוונים. מה הכיוון הרגיל? כנראה אני אסע לשם בערב.

ג´וני בוי.....

המסלול המצורף אינו מעודכן.... הם שינו את המסלול לטובת עניין הציבור.... אין טעם לסרטט קוים עליו אבל אם כבודו יודע קוי מרוץ על אופנוע מהם...ידע הוא גם את הקוים הנכונים. זכרו... מאחר וסקניה פרש, נפל כח גדול מכוחותינו, אבל, הסירו דאגה יהיה כבוד... צריכים להביא זמנים טובים.... כמה טובים...זו שאלה יפה..... כי אין זמן רשמי לשיא מסלול נוכחי.... אבל צריך להיות קרוב מאוד אליו...
השדון...מתחיל להבריק את קסדתו...

JonnyBoy

New member
יש לך (או למישהוא)את המסלול המעודכן

ומה שיא המסלול הזה?

סקניה פרש? חשבתי שהוא מלך..אבל

אם הוא רק פרש, אז זה לא כל כך נורא, כל עוד יש מלכה וצריחים אז יש על מה לדבר.. יש מלכה וצריחים?? רוח

סקניה

New member
הזרזיר מזייף...

באמת נראה לי קצת רגשי-נחיתות....טוב,בצדק. המלחמה הזו מבחינתי הסתיימה......אני לא מתחרה.כבר יש לזה טעם רע.. החבר´ה האלה ,מרובעי הגלגלים, כל-כך טעונים מכל הפעמים שקיבלו בראש..שעוד חס-וחלילה ,ימהרו להגיע ויעשו אסון על הכביש. נקמה היא עסק של ילדים מתבגרים.....ואני כבר לא בגיל. עוד מודע לי שהממהר(לשעבר),דרורזי,מגייס נהגי קארטינג מיקצועיים...כאלה שהתחרו באליפות הארץ....... אז רבותיי.על דו-גלגלי! גם מול הנהגים המקצועיים, על דו.

106ZaRziR

New member
עוד פעם לסקניה אניחושב שצריך מתווך

אתה כנראה כבר מכין תרוצים מראש (בדיחה) עם אתה קורא למה שהיה במפגש האחרון לקבל בראש אז קיבלנו בראש פעם אחת ואולי תשים את הדברים בפרופורציה לעשות אסון על הכביש אתה לא חושב שאתה קצת מגזים ותרד כבר מעיניין הנקמה הזה זה היה בדיחה אמממ נראה לי שזה שדרור מגייס נהגיים מקצועיים זאת הסיבה שאתה לא רוצה להתחרות ואתה סתם משתמש בי כתרוץ זרזיר שמרגיש מנוצל

106ZaRziR

New member
ועוד פעם לסקניה בתקווה לשלום

בתגובה להודעה שלך כאן כשאנחנו עשינו מפגשים אכן לא קראנו תיגר אלה הזמנו אותכם להצטרף בדיוק כמו שאתם הזמנתם אותנו וחוץ מהפעם שאני היתי כששני הפורומים היו לא ידעתי שהיו עוד כאלה מפגשים ואם אמרתי משהו לא מדוייק אז אתה יכול לתקן ולא צריך להתנפל עלי כאילו אני משקר ולא התכוונתי שאתה צריך להתבייש במה שאתה אלה שאיך אתה אתה לא מתבייש לכתוב דברים לא נכונים ולי אין בעיה לשכור דו גלגלי ואני גם מודע מראש שאתם תנצחו ואף אחד לא פוחד וסקניה אני מתחיל לחשוב שיש לך משהו נגדי תקן אותי עם אני טועה כי אתה בהודעה בפורום מכוניות (ודרך אגב הגבתי עליה) כתבת שאני ילדותי שלא יודע מה זה תחרות ומוציא את ערך הספורטיביות אז שאלה לי אליך אתה קורא את ההודעות שאתה כותב כי פורם אבא קנה לי אוטו ועוד פעם תקן אותי עם אני טועה מכוון אלי וזו לא בדיוק תשובה בוגרת אז עוד פעם הכול בגדר צחוק

stilgur

New member
אני מוכן לנסות !

בכיף, פנאן נראה לקופסאות... או שלא, אבל בשביל הכיף, מה לא עושים... יש מספיק זמן להתאמן ? אף פעם לא עשיתי קארטינג... מי ? מו ? מה ? איך ? איפה ? מתי ? כמה ? ולמה ?

כRובי

New member
מצטער..

לא היה באפשרותי לספר לכם על המירוץ המתוכנן.. (מה גם , שג´רמי היה אמור לחזור אלי ביום חמישי בערב ולתת לי OK לפרסום המירוץ שהיה בכלל אמור להתקיים ביום חמישי לפי הסיכומים עימי...) ZARZIR - רק כדי לתקן אותך.. היו 3 מפגשים משותפים לצורך התחרות בקארטינג - 1 במסגרת הפורום המשותף "מכוניות ואופנועים" ז"ל שהיה בIOL ועוד שניים - מכוניות של IOL נגד אופנועים של IOL - והאחרון - פורום האופנועים של תפוז ופורום האופנועים של 2WHEELS2U נגד פורום המכוניות של וואלה.. בכולם (!) ניצחו (אני מדבר על מקום ראשון) אופנוענים..וזה היה רק כדי להעמיד דברים על דיוקם... לSTILGUR - עם כל הכבוד..אין זמן להתאמן - אנחנו זקוקים לטובים ביותר שכבר עשו את המסלול והוציאו בו זמנים טובים (ביחס לשיא המסלול שלו) צריך לזכור שהפורומים האחרים גייסו נהגי קארטינג שמתחרים בליגת וולו בצורה מסודרת.. סנייה - אני מקווה לראות אותך מייצג אותנו ולא עומד מאחורי ההצהרות שזרקת על גבי הפורום בסגנון "אני לא מתחרה איתכם...".. שדוני - בוקר טוב !( שלא יהיה לך ספק , אם היית רואה אותך במראות מתקרב , לא היית מצליח בכלל לרכב לצידי..
) בברכת יום טוב לכולכם , כRובי - שהיום הגיע לעבודה מהדרך החדשה.. (כמובן , מהבית החדש)

אוייש... האופטימיות....

אני יודע....אני יודע שאתה רוצה לגרור למלחמה...
אלק מראות..... אתה בכלל רואה משהו במראות על הויברטור הזה שאתה נוסע ? האמת בהתחלה חשבתי להתגנב מאחוריך... בכדי שיהיה לי סיכוי לתת לך בראש.... אבל אז רק שמתי שבכלל אני עדיין בהילוך הראשון שלי בעוד אתה נלחם בעוז ברוח שממול...
סקניה לדעתי לומד באותו יום בערב....למבחן שלמחרת. למרות שאני דווקא הייתי ממליץ לו להגיע לשחרר מתחים אני מבין אותו טוב מאוד ומחזק את ידיו בלימודים. כרובי, בחשבון פשוט שעשיתי... ומבלי להוריד את הנעליים, כי היו מספיק אצבעות על יד אחת.... ספרתי, כרגע 3 אנשים שאני חושב עליהם, לא כולל סקניה, שרק לאחד מהם יש סיכוי טוב, ואף טוב מאוד לתת בראש אפילו לנהגי ליגת וולוו.... בקיצור...כדי לשמור על כבוד בסיסי... צריך עוד אחד מצויין. כרגע, המועמדים הם (למיטב הבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, כרובי): אנוכי הכתום וג´יקסר... חסר עוד אחד....
השדון

גרמי

New member
לכרובי וסקניה...

הנהגים שתפוז "גייסו" להשתתף בתחרות הם כותבים קבועים וותיקים בפורום המכוניות של תפוז, ולכן לגיטימי לחלוטין שישתתפו בתחרות. מתי בפעם האחרונה הגזר כתב כאן??? סקניה - תתבגר קצת. אם אתה מתייחס ככה להודעות ההתגרות של זרזיר, אז באמת חבל. כל התחרות הזאת היא ברוח טובה מצד כולם (גם זרזיר). חוץ מזה, עד עכשיו התוצאה נמדדה אך ורק ע"י הזמן היחיד ההכי טוב. בתחרות ביום רביעי יהיה שקלול התוצאות של כל 4 הנהגים מכל קבוצה כדי להבטיח שהקבוצה המנצחת לא תהיה בהכרח זו עם הנהג ההכי מהיר, אלא זו עם הרביעייה ההכי מוצלחת. מקווה לראות אתכם (ואת כולם) שם. להתראות, ג´רמי

הלו הלו הלו !

ג´רמייה... סקנייה לא לקח את זה כל כך ללב...אם היית קורא את הודעותו של השדון , היית מגלה שזה היה תירוץ מבחינתו לא להגיע (כי יש לו מבחן למחרת - דבר שמאפשר לכם להגדיל את הסיכויים שלכם למקום 3 -4...) והכתום (הוא לא קורא לעצמו "הגזר" ) משתתף בפורום הזה כפי יכולתו...קורא הודעות בעיקר וממעט להגיב...זה גם נחשב לחבר פורום...

למעלה