עוד 76 שעות הקרב הגדול

© DrorZi

New member
עוד 76 שעות הקרב הגדול

היכונו היכונו נתניה יום רביעי ב 22:00 Be there or be square
דרור זי, לא מפחד.

דרור זי ???????????????????????????

מה זה ככה בלי התייעצות והודעה מוקדמת ??? מי הפורומים ? כמה משתתפים מכל פורום ? באיזו מתכונת ? מי ? מה ? איפה ? למהההההההההההה ?
עדכונים נוספים ופרטים נוספים רצויים ונדרשים....
השדון

© DrorZi

New member
יש לכה מנהל פורום לא ? ../images/Emo13.gif

ההתיעצות.... זה תשאל את אדון בנדיט... 4 משתתפים מכל פורום עד כמה שסוכם כרגע. אופי תחרות לא נקבע עדיין, נעשה שם הצבעה
הפורומים זה: טופספיד תפוז * 2 (4 גלגלים/2 גלגלים) ו Ynet רכב. בנתניה יש קבוצה שמסיימת ב 22:00 ואז המסלול שלנו עד שנסיים.
דרור זי, הולך למלחמה בראש מורם.

או.קיי, אם כך...שימו לב ../images/Emo41.gif שימו לב

עד יום שלישי בערב או יום ראשון בבוקר מתבקשים חברי הפורום שרוצים לקחת חלק בקרב האמור להציג את זמניהם האמיתיים במסלול הקרטינג של נתניה (המסלול הנוכחי !!!) בנתניה דרום. פורום המכוניות הכריז מלחמה עלינו בטענה שהם יותר טובים מאיתנו.... וזאת אחרי שהם קיבלו בראש ממני ומסקניה בפעם האחרונה שכולנו היינו שם.... אבל...קרוב לוודאי שהם צודקים, ויש להם את החברה האלה שישינים שם במסלול יום וליל והולכים לתת לנו בראש... ולכן, מבחינתנו המהלכים על שתיים... כל מה שצריך לעשות זה להביא מקום אחד בפודיום, לפחות, וכבודנו במקומנו מונח ואף יותר.... בושה לפורומי המכוניות למינהם שרוכבי דו"ג נתנו להם בראש. אם כך... קומו והענו למלחמה... דרושים נהגי קרטינג (מבין חברי הפורום) מצויינים !!! אחד כבר יש בטוח... (הכתום) וצריכים עוד שלושה.... יש מועמדים...אבל אם יש מישהו יותר טוב...כדאי לדעת הכרוב יודע על המועמדים... ויראה את שאר הזמנים כאן ויחליט מי מייצג נאמנה את הפורום.... קדימה חברה... לכו להתאמן...תחזרו עם זמנים לכאן ונראה מה נעשה עם הצרה הזו...
תנו בגזיות....
השדון... כולו תקווה שסקניה יתפנה באותו היום מהשטויות שלו (אלק...לימודים)..

Big Max

New member
מעולם לא נסעתי בנתניה ../images/Emo5.gif

וחוץ מזה, אין לי גרוש על הת... Big Max

zataomm

New member
הקרטינג בנתניה

דווקא כן נסעתי בנתניה, אך אני וקרטינג לא הולכים ביחד, ולא מבחינת הביצועים על המסלול (שהיו דווקא די טובים) אלא מבחינת ההתאמה הגופנית, קטן עלי המקום בקרטינג, לא נח לי, צפוף לי, ויתכן שברמה תחרותית זה יפגע בזמני ההקפה. בהצלחה, תביאו כבוד והרבה. נ.ב. לשדון, מה עושה רוח התבוסתנות הזו במפרשיך עוד לפני שנסעת את המטר הראשון? אתה חפץ במקום על הפודיום תשאף למקום ראשון. תשאף לשלישי... תאלץ למחוא כפיים מהצד. מתמטיקה פשוטה

stilgur

New member
איזה קרב ?

יהיה פופקורן ? על מה אתה מדבר ? פרטים, כאילו, דדדההההההה...

106ZaRziR

New member
שדון למה אף אחד פה לא יודע על מה

מדברים ורוח ההתנדבות אין מילים זרזיר שבא להוסיף מלח ופלפל על הפופקורן וגם קצת לעורר תחרותיות ותמיד בגישה של מה שאתה יכול לעשות אני יכול לעשות יותר טוב ויתר מהר לצורך העיניין

Mr. Pooh

New member
שדון !!!!!!!! חשבת......

"לגייס" את הילד מהמסלול ? אתה יודע, קצת ממתקים, סיבוב נחמד על אחד האופנועים... אני בטוח שאין הרבה שמגיעים לזמנים שלו.... חוצמזה, הוא רוכב על דו"ג לא ?????????

zataomm

New member
גיוס נהגים מבחוץ

שמועות וירטואליות שגונבו לעיניי אומרות כי דרור (מנהל פורום מכוניות בתפוז) מגייס נהגים מקצועיים שאינם משתתפים בפורום שלו. לתשומת ליבכם!

הכל ידוע....

אצל דרור יש שניים או שלושה נהגים מקצועיים.... אכן חרושת השמועות נכונה בחלקה, אך יאמר לזכותם שהם כן משתתפים או היו משתתפים בפורום וזה מספיק טוב. אסור לגייס רוכבים נוספים מבחוץ.... רק חברי הפורום. ו...מר פו...יא מסטול, אנחנו מתכוונים למסלול בנתניה, לא נחשונים.
השדון

ranfin

New member
כן מיקל שומכר וג´אן אלזי ../images/Emo12.gif

כל הנהגים של פורום מכוניות תפוז הם כותבים בפורום, יש מספר שפנים ב YNET שהעלו כל מיני טענות לא נכונות.

סקניה

New member
ובנתיים....

בכל הפעמים שקראתם תיגר.... אנחנו צחקנו....מה זה צחקנו....אנחנו לא יכולים להפסיק לצחוק!!!
הסקניה טוען-קודם שיראו שהם בכלל שווים תחרות,אח"כ שייתאמנו עוד קצת ואחרי כל זה שייקראו לנו ונבדוק מתי נוכל להגיע...

106ZaRziR

New member
סליחה אתה לא מתבייש ההפך או הנכון

בכול הפעמיים שהפורום שלנו עשה מפגש פירסמנו ואף לא דו גלגלי אחד הגיע כנראה פחדתם וכשאתם עשיתם מפגש אנחנו באנו ולהגיד את האמת חוץ ממך ומהשדון אף אחד לא היה יותר טוב מאיתנו וזה היה עוד בלי שני המובילים שלנו ירון וגרמי אז לפחות תדייק במה שאתה אומר

למעלה