עוד 76 שעות הקרב הגדול

106ZaRziR

New member
כמו שחשבתי נוצלתי למטרות זדוניות

אני חושב שמגיעה לי התנצלות

אני מסדרת ניירות ולא תאמינו מה מצאת

את הדף מהקארטינג בנתניה הקודם כשעוד היינו פורום מכוניות ואופנועים .. מי שזוכר על איזה קארט נסע יוכל לדעת איזה זמן

ranfin

New member
טוב סגרתי עם נתניה על רביעי 22:00

צריך עכשיו רק לסגור על אופן הביצוע ואת זה אני משאיר לבוסים של הפורומים. סקניה תן גז ביניים ותגיע לנתניה, זרזירון סתם צוחק ויהיה כיף. ד"א המסלול יהיה עם תוי חדש כך שאף אחד עוד לא מכיר אותו, יהיה מאוד מעניין

Gingi

New member
אני רוצה אני רוצה

אני רוצה להשתתף... אני רוצה לקרוע להם ת´צורה פעם, לקחתי מקום ראשום בקרטינג נחשונים בין כל עובדי "נייס"... זה מספיק טוב???

עובד "נייס" יקר.... או שמא....

אחד מהמפוטרים...
בכדי לראות כמה טוב או לא טוב אתה... אנא תגיע היום לקרטינג נתניה... בשעה שמונה בערב... ונראה אם "נייס-סיסטם" הם קרטריון מספיק טוב...
ואם אתה עדיין שם... דאג להביא אתך את הראל זנזורי...
השדון, בעד גיוס כוחות חדשים...

מיצו

New member
אני מאוד מצטער שאני לא יכול

להגיע לא היום ולא ביום המירוץ. אני עובד בערב (לא, לא בכביש יא סוטים) ולכן אני אמנם חופשי משך שעות היום אבל אני מתפנה רק בעשר בלילה. מאוד הייתי רוצה להראות לכם מה אני יודע ואולי, אם נתאם ליום שבו אני לא מלמד (למשל ב- 14 לחודש הזה) אשמח מאוד להצטרף. (מיצו זוכר שפעם, כשהיה רווק, לקחו אותו חברים לקארטינג בנתניה והיה ממש חביב. היום מיצו נשוי, ולכן למיצו אין זמן פנוי, כמו לכל הנשואים).

ranfin

New member
אני מכיר פה וב YNET נשויים +

שבאים, הכל תלוי בגישה עם האישה

מיצו

New member
בוודאי שהכל תלוי בגישה, ובחינוך.

אם מלכתחילה הייתי מפוצץ לה את הפרצוף באגרוף בכל פעם שהיתה פותחת את הפה, אז היום היא היתה כנועה וצייתנית. אבל מה לעשות, אותי חינכו לכבד את הזולת, להמנע עד כמה שאפשר מאלימות פיזית לפחות כלפי אישתך, ילדיך וכלביך (חתולים ותוכים מותר), להימנע מהתעללות מילולית (ככל שזה נוגע לכך שאני מזכיר לה עד כמה היא שמנה ועד כמה היא מזכירה את אמא שלה ועד כמה אני מצטער שהיא מהמוצא הזה...) וכו´. נו אז תראה לאן זה הביא אותי... מסקנה: החוסך שבטו שונא אישתו. הערה: כל האמור לעיל הוא פנטזיה פרי מוחו הקודח של כותב ההודעה. אין לצטט אותו בשום משפט מהודעה זו, ואם יצוטט יכחיש בכל תוקף ויטען שדבריו הוצאו מהקשרם. כל קשר בין הדמויות המופיעות בהודעה לבין המציאות הינו מקרי בהחלט. בכל הנוגע למוצאה, משקלה והמראה החיצוני של אישתו של כותב ההודעה, הרי שמדובר בבדיחה גרועה במיוחד ובוודאי שאין יותר יפה, מוצלחת, נאה, שברירית, קלילה, עדינה, נסיכותית ובלתי-פולנייה עד כמה שאפשר ממנה.

מיצו

New member
לא! בבקשה לא!

אם היא תדע אני בצרות! היא כבר יודעת שאני קורא לעצמי "מיצו" בפורום... תאר לעצמך מה יקרה אם היא תגלה את מה שאמרתי עליה!

כRובי הנשוי מודיע

שב99 אחוז הוא יתייצב היום בקארטינג בנתניה כדי להתאמן עם סקנייה והשדון לקראת הגארנד פינאלה... ככל הנראה , אני אשמש שם כBACK MARKER אבל אני אולי אצליח להוכיח שגם אני צריך ויכול להיות בנבחרת הפורום.. (אני אראה איך אפשר להאט את המתחרים ולהפריע להם בדרכם לפגיעה בכבוד הפורום..)

zataomm

New member
למתחרים האמיצים

יכול להיות שחשבתם על זה ויכול להיות שלא, אך אם התחרות היא קבוצתית אז יש משמעות אחרת למירוץ, מירוץ קבוצתי שונה בתכלית ממירוץ אישי וצריך לעבוד הרבה על תיאום קבוצתי, חסימות וכדו´ בהצלחה יחזקאל נ.ב. אפשר לבא לעודד?

ranfin

New member
חסימות זה לא חוקי ../images/Emo46.gif

אבל עדיין זה לא יעזור לכם דו"גיס יקרים

למעלה