לגבי זה שנתת לו את הפלאפון...
קודם כל אני רוצה להצטרף לכל חבריי לפורום שהגיבו לך כל כך יפה. הלוואי שלי הייתה את השליטה הזאת וקור רוח (שאתה קורה להם "אדישות"). הייתי אתמול גם במצב של מכות ואני חייב לציין שהייתי הרחק הרחק ממך, לכן כמו שאמרו כאן "ללמוד ולהחכים". תודה רבה ששיתפת אותנו
בקשר לפאלפון, המון פעמים "תן לי שיחה" (או סיגריה, או כל דבר אחר) זה רק תירוץ למריבה. תמיד לפני "מכות" יש "הצגה" קטנה (למדתי על זה בפסיכולוגיה), אף פעם (למעט מקרים באמת בודדים) לא יתחילו לריב בלי "הצגה" מוקדמת. הצגה מוקדמת יכולה להיות קללה, דחיפה, חוסר רצון להחזיר את הטלפון, יריקה וכו'. אותה "הצגה" היא למעשה תירוץ בשביל להרביץ. לדעתי, ואני כמעט בטוח בכך, שאם לא היית נותן לו את הפלאפון הוא היה מיד מתחיל באלימות פיזית. לפי מה שהבנתי אותו בחור לא עשה שום שימוש בפלאפון שלך, וזה מראה שכבר מההתחלה הייתה לו כוונה לריב איתך. יכול להיות שעצם זה שנתת לו את הפלאפון דווקא היה דבר טוב, והכי חשוב ששמרת על חברה שלך ועל עצמך
המשך כך
, ושוב תודה על השיתוף
לב.
קודם כל אני רוצה להצטרף לכל חבריי לפורום שהגיבו לך כל כך יפה. הלוואי שלי הייתה את השליטה הזאת וקור רוח (שאתה קורה להם "אדישות"). הייתי אתמול גם במצב של מכות ואני חייב לציין שהייתי הרחק הרחק ממך, לכן כמו שאמרו כאן "ללמוד ולהחכים". תודה רבה ששיתפת אותנו