עוד תהיה קיומית

אני לא חושבת שיש כאן פרשנות

אני חושבת שאנחנו פשוט חיים בחברה שבה גברים פטורים מרוב אסורי החוק שאמורים לחול עליהם עצמם ולכן אף אחד לא אוכף את זה. לפי החוק, כל מי שמחזיק מקום לעיסוק בזנות - צפוי לחמש שנות מאסר. איך תסבירי את כל מכוני הזנות שפזורים כמו פטריות אחרי הגשם? איך זה שעוד לא שמענו על אף 'בעל עסק' כזה שנעצר ונשפט לחמש שנים? רק שומעים על זונות זרות שמגורשות מהארץ... פני הדור כפני הכלב....

queen helen

New member
לא תמיד

ראיתי מישהו יושב על ספסל ומשתין, לפעמים זה ליד קיר, או כביש (עם הפנים לכביש כמובן...)

ברומבית

New member
אף פעם לא נתקלתי במישהי שהשתין ../images/Emo115.gif

כשהָ..מִקָדימה פונה אל הציבור
תמיד היה שיח/קיר יש להם סוגשל גבולות

לא כשהם באמצע הדרך - נניח בכביש 6

אין קיר ואין שיח. אז נכון, הם אם הגב לכביש, אבל מהצד רואים הכל. וזה קורה לא רק בכביש 6. הם גם משתינים מאחורי תחנות אוטובוסים שזה גם מסריח את המקום וגם בסופו של דבר גלוי מהצד. ואני מניחה שאותו אבא שהשתין עם הבן שלו במדבר - לא השתין מאחורי שיח או קיר ומה בכלל הגאווה בלצלם דבר כזה?

queen helen

New member
כי הם מאאאגניבים

ורק אנחנו כ"כ לא ליברלים, ולא מבינים כמה הוא הגניב לנו את הצורה. כאילו...?

Berethor

New member
כאילו שכל כך פשוט למצוא שיח במדבר ../images/Emo3.gif

אבל כן זה טיפשי מצידם לצלם את זה.

Berethor

New member
לא כל חשיפה היא הטרדה מינית

הטרדה מינית לא תלויה רק במעשים אלא תלויה גם בכוונות ובחוסר רצון של הצד השני. אותו גבר לא עושה זאת על מנת להטריד אלא על מנת לעשות צרכים, כמובן שמבלי לחפש מקום עם יותר פרטיות, אם כמובן יש כזה בסביבה. במקרים מסויימים זה משום שבאמת אין להם בררה, ולא יכולים להחזיר את זה עוד, אבל ברוב המקרים יש להם אפשרות לתאפק קצת/הרבה ולמצוא מקום אחר. גם אצל בעלי חיים היית אומרת שזאת הטרדה? לא זה צורך בסיסי, פשוט אנשים יכולים לעדן אותו ולשלוט עליו ברמה מסויימת(לא מוחלטת).

שירני025

New member
אני מדברת

על אנשים שחושפים איברים מבלי לעשות חשבון אם אחרים יראו אותם.. ובנושא הזה אין מקום להשוות לבעלי חיים.

queen helen

New member
לא יודעת מה איתך

אבל לי מפריע לראות את זה. אני מכירה המון נשים שכשהן מניקות בחוץ הן מכסות את עצמן במין בד. אני לא רואה מה פסול בזה, ובטח שאני מעדיפה שהן יעשו את זה כדי שאני (ביחד עם כל הרחוב) לא נצטרך להסית את הראש. אני יודעת שאם אני אי פעם אניק בציבור, זה מה שאעשה.

שירני025

New member
כן

אנשים אחרים לא צריכים לראות דברים כאלה (ובמיוחד לא גברים..) הן צריכות להצטייד בבד כדי לכסות את האיזור בזמן ההנקה.

למעלה