עוד תהיה קיומית

Berethor

New member
אני חולק על כך

מעשנים בפרהסיה הרבה יותר גרועים ממפליצים בפהרסיה, גם משום שזה צורך טבעי(בניגוד לעישון) שלפעמיים לא עומדים בו, וגם משום שריח של פלוץ הוא אומנם מסריח אבל הוא לא באמת מזיק, זה בסך הכל דבר ביולוגי. בניגוד לזה סגריות מכילות אלפי רעלים כימים שונים, אז כמה שזה מסריח ככה זה גם מסוכן.

snoopytush

New member
לא חלקתי עליך אדוני עישון אכן

זהו פשע נגד האנושות. אבל אם נשאיר את הדיון בגבולות הטבעי הרי שהפלצה מסריחה הרבה יותר ופושעת הרבה יותר מהטלת נוזלים ציבורית!

Berethor

New member
אם כך אני מסכים איתך

אם כי זה גם תלוי באיפה הם הטילו אותם, אבל כן מה שמתפשט באוויר סיבבך(במיוחד במקום סגור), יותר גרוע ממשהו שעושים בצד.

snoopytush

New member
כשזה במקום סגור זה קטסטרופה

הקירות והמבנה ליד סופגים את הריח. היתרון של פלוץ שזה באמת בום וגמרנו אחרי ההלם הראשוני הריח מפזר והשקט חוזר לשרור

queen helen

New member
ואם זה לא היה מספיק גרוע

אז שניה אחרי שלחצתי על "שלח", מישהו שעובד איתי פרסם בפייסבוק תמונה שלו ושל הבן שלו עומדים עם הגב למצלמה ומשתינים במדבר. כאילו - WTF?????

snoopytush

New member
אחוות משתינים../images/Emo3.gif

אם אין לך במה להתגאות לפחות תזכור שאתה תמיד יכול להשתין ואם לא תנחומי

Berethor

New member
טוב לפחות הם השכילו לעמוד עם הגב

לצפות ליותר זה כבר יותר מדיי..

גברים זה פשוט עם דוחה ../images/Emo3.gif

ולחשוב שהם שולטים בעולם... אולי במקום להשמיד את העולם, פשוט צריך להוריד אותם מהשלטון דחוף! אני מאמינה שעולם שנשים שולטות בו יראה טוב יותר, גם אם לא מושלם.

חחחחח

אני בספק לגבי החלק האחרון
אני לא מתאפרת ולא נראה לי שגם שלטון נשי יצליח לגרום לי להתאפר...

לא לדאוג! את התקציב אנחנו נשקיע

הפעם בשביל היופי והנוחות של אנשים ולא לשחיתויות, בתי מלון ויאכטות. אנחנו נפתח איפור שיהיה נוח גם לבעלי עור רגיש! ואפילו יותר טוב, נמציא מכונה שמאפרת בשבריר שניה (ראית "האלמנט החמישי"?) כך שתוכלי להתאפר בלי לבזבז זמן

אבל, אבל - איפור פשוט לא מעניין אותי ../images/Emo10.gif

וגם אם כן - הוא לרוב ממש מציק. אם את מוציאה את אלמנט הזמן - אז הורדת לי את הטענה הזו
ולא - לא ראיתי את האלמנט החמישי - על מה זה?

למעלה