עוד תהיה קיומית

אוה. סרט ממש מצחיק. אבל קצת אלים

אז אני לא יודעת אם תאהבתי (עם ברוס וויליס) קיצר, זה סרט בדיוני. ויש שם בחורה שמצמידה לעיניה מעין שקפת כזו (היא לא ידעה מה זה עושה, אלא סתם "חקרה") והיא לחצה שם על משהו בטעות ויצא הבזק אור שסינוור אותה, אז היא מהר הסירה את המשקפת, ואז ראו שהעיניים שלה היו מאופרות XD ז"א, זה היה מכשיר לאיפור עיניים XDDDDDD

חחחח - זה יענו עתידני?

כמה אלים?

טוב. זה לא דוחה כמו הסרט שראינו

אבל יש הרבה יריות ודם... אין מה לעשות. כשברוס וויליס מככב, זה בלתי נמנע...

ברור!

אבל איפור, זה אמנות!!!! זה נחמד לפעמים להתאפר
ואני חושבת שהגיע הזמן להתאפר לאו דווקא בצורה קונבנציונלית!
אפשר לצייר, למשל, הרבה לבבות וורודים מנצנצים על הלחי. מה את אומרת? היית הולכת ככה ביום יום?

אממ...

זה כבר נשמע מעניין יותר.. אם מסתכלים על זה כאומנות ואל כמשהו פונקציונלי זה יכול להיות טוב. במיוחד עם זה לבבות ורודים ומנצנצים

בדיוק כמו שמציירים על ציפורניים

אז למה לא גם על הפנים. מה, רק בפורים מותר? האמת שאני ממש רוצה לנסות ללכת מאופרת בצורה כזו... נראה לי שרק בת"א יקבלו אותי בסלחנות XD

שירני025

New member
ואוו....?!

מי שחושף את איבר מינו לעיני אנשים זרים: גבר לעיני אישה או אישה לעיני גבר זה נחשב להטרדה מינית... ממש מזעזע רק לחשוב על זה...איפה הבושה ואיפה הכבוד..?

שירני025

New member
ההיפך

גם אם היה מותר על פי חוק, זה פשוט מעשה אסור, מעשה פסול מכל הבחינות זו הטרדה

ברור שזה מעשה דוחה ופסול

רק ציינתי שאפילו ע"פ החוק הוא אסור ובלי קשר להטרדה. אחרי הכל, גברים שמשתינים בציבור, לא ממש חושבים על משהו מיני או מנסים להטריד מינית. הם פשוט... דוחים...

ברמה העקרונית - לא. לפי החוק אסור לחשוף אברים

בציבור. למיטב הבנתי מי שמשתין בציבור, חושף את איברו..

לא מדוייק

הוא "חושף" אבל הוא "מכסה" אותו עם הידיים, כך שתכלס, גם אם היית עומדת מולו, לא היית ממש רואה משהו

אה... עכשיו התור של "הפרשנות"

כל אחד ייפרש את זה לפי מה "שנראה" לו אני אישית חושבת שזה דוחה שבן אדם מטיל מימיו ככה לפני אנשים וצריך לאסור את זה. שמת לב שזה תמיד ליד עץ או עמוד? ממש כמו כלב...

למעלה