עוד תהיה קיומית

queen helen

New member
עוד תהיה קיומית

למה יש כ"כ הרבה גברים שמרשים לעצמם להשתין בפרהסיה?
אני לא מדברת רק על אזור מסויים, ואפילו לא רק בארץ!!! זה לא מפריע להם שאנשים זרים יראו את ה...? הם מעוניינים ש(א)נשים יראו את...? זה נחשב לליברלי בעינם? ומה אם זה מפגע בעיני? ואיך זה שנשים אף פעם לא יעשו את זה מול אחרים, אפילו אם הן לבושות בחצאית ארוכה, שלא יראו בכלל מה הן עושות? בעעעעעעעעעע...

כי הם "חיות"...?

כבר יצא לי פשוט לעמוד ולהסתכל על בן אדם כזה שמשתין. וכל הזמן תהיתי, מה יקרה אם עכשיו אוציא מצלמה ואצלם אותו? הוא יבוא אלי בטענות שאני מפרה את צנעת הפרט שלו? ולא רק זה. לא ברור לי למה גברים כל הזמן יורקים. למה אני צריכה לדרוך אח"כ על המוחטה שלהם ולהכניס את זה הביתה? דוחה ברמות! איך זה שלא תראי אף אישה יורקת ברחוב? למה הם תמיד צריכים להתנהג כמו קופים?!?! ושיורידו שיער כבר!!!!!!!!!!!!!!!!

Berethor

New member
יורידו שיער מה קשור? ../images/Emo6.gif

אני מוחה, ידוע שלגברים באופן טבעי יש יותר שיער, אז לתעסק בהורדה שלו יכול להיות עסק ביש, מה גם שגברים באופן כללי לא אובססיבים כל כך 'לטיפוח', והחברה גם לא דורשת מהם, אם כבר להפך חלק יתחילו 'להרהר' בנטיות שלהם. באופן כללי אני מאמין שצריך לקבל אנשים גם בצורתם הטבעית, זאת אומרת לא רק חלקים כיום היוולדם, על כן אני מאמין שגם נשים לא חייבות להוריד שיער. מצד שני אני נוטה להסכים שגוף חלק זה יותר יפה.

Larik

New member
אז?

לפחות חלקית. זה לא הרג אף אחד לגלח שערות לפחות בבית שחי, מה גם באזור הזה נשים שעירות לא פחות מגברים. זה נראה אסטטי, וגם כן פחות מסריח בקיץ

אני דווקא אוהבת שיש במקומות הנכונים

שיער :) , זה לא אומר שאם יהיה מולי דוב שעיר זה יעשה לי את זה (hell no) אבל נניח אם יש בבית השחי או קצת על החזה בצורה סבירה (לא פרווה) , זה דווקא נחמד. לגבי בנות אין לי ממש דעה, זה לא מוצא חן בעיני , אבל דעתי היא אישית לעצמי בלבד והיא :אנניייי שונאתתתתתתתת שערות בגוף שלי! . אני אובססיבית לגבי זה , אני לא יכולה לסבול שיעור לא ברגליים ולא בשום מקום, המקום היחיד שבסדר מבחינתי שצומח שם שיער זה הגבות ושיער הראש. שיעור יתר מתקשר לי לגבריות ולליכלוך אז אני לא מסוגלת לסבול את זה. וחוץ מזה! מה מפחיד בינינו לבין החיות אם לא השיער?! :p

Berethor

New member
זה לא לחלוטין קשור לגבריות

ועובדה שגם לנשים הוא צומח, אומנם לגברים יותר. זה שמורידים אותו לא אומר שככה זה טבעי(נהפוכו), על כן אין ספק שאובססביות לגוף חלק היא לא טבעית, זה תפיסה חברתית, לפעמיים גם אישית. אז אני לא טוען שאסור לאדם להוריד שיער, אם זה 'מפריע לו' או אם זה לא נראה לו יפה, אבל מיפה ועד להגיד שככה צריך להיות, או לכעוס על אנשים שלא עושים את זה, או לכנס לפניקה מטיפה שיער שחזר לצמוח ברגל, כאילו וואו זה לא היה אמור להיות שם, נו בטח
. לדעתי אדם צריך לקבל את עצמו גם בצורה הטבעית, כמה שיותר, זה לא אומר שהוא חייב להיות ככה או ככה, אבל זה אומר שהוא לא ישנא דברים כגון שיער, זה תפיסה מנותקת מהמציאות, מתוך עולם הפנטזיה, ועל כן היא לא עומדת במבחן המציאות
. שער זה לא ליכלוך, שיער גוף זה גם לא סמל לגבריות(ויש נשים שאובססביות לגבר יהיה/ישאר הרבה שיער בדיוק בגלל החלק ההפוך של הגישה הזאת), אחרת הוא לא היה צומח גם לנשים. ואיך שעיר גוף יכול להיות שיער יתר אם זה הכמות הטבעית של השיער שאמור היה להיות לך, בנוסף יש דבר מופלא עם שיער גוף, ששונה משיער ראש או פנים(אצל גבר) אצל אנשים, שיער גוף תמיד מפסיק לצמוח מעל לרמה מסויימת, אנשים לא מקצרים אותו, אז האם יש שם מצב 'לשיער יתר'/המון שיער ממש לא. מה שכן יש אנשים עם יותר שיער באופן טבעי, אבל גם אצלם זה לא שיער יתר, כי היתר(גם זה גם במשקל) הוא בהשוואה לגוף שלך ולא לגוף של אחרים. אז מה את אומרת שכל מה שמפריד ביננו לבין חיות זה שיער? אם כך מצבנו לא טוב, כי אני לתומי חשבתי שזה רמת האינטליגנציה, השליטה העצמית, רמת האישיות, קודים מוסריים והבחירה החופשית., וכך כמובן שמי שיש לו פחות מהדברים האלה הוא יותר חייתי מאדם שיש לו. ההשוואה לחיות לא מחזקת תטענה אלא להפך, כי כמו שציינתי האדם לא ככה באופן טבעי, זאת אומרת שאם זה מה שפריד אז זה לחלוטין מזוייף, עניין של טיפוח אובססבי ודחוף בדרך כלל, נראה את אותו אדם אחרי כמה שבועות ללא האמצעים או ההשקעה. דבר שני, למה שרק על חיות זה יראה טוב?
ואת יודעת שברמה הפיזית אין באמת הרבה הבדל בין חיות לאדם. יש את אותם דחפים, אותם צרכים, וגם שיער יש
. אבל שוב אני חוזר על מה שאמרתי להמבורגר, גם לדעתי החלק הוא יותר יפה(לשני המינים), אבל מכאן ועד לטעון שזה המצב הטבעי או שככה חייבים, או שככה אנחנו לא חיות
, על מי אתם עובדים, כמה שבועות ללא סכיני גילוח ומספרים, והצורה האמיתית נחשפת..

ברת'ור אתה לא מבין הומור ? XD

מצחיק איך שהתייחסת לחלק מהדברים ברצינות- לגבי השיער, אמרתי שהתפיסה הזאת של גועל משיעור הגוף קשורה רק אל עצמי וזה לא משפיע על השיפוט שלי לגבי אחרים (לרוב) ונוח לי עם המצב, זה שאולי זה לא "טבעי" זה יכול להיות. גם בחורה עם איפור זה לא דבר טבעי ועדין יכול להיות שהיא תעדיף את עצמה עם איפור. ולגבי מה שמפריד בינינו ובין החיות- צחקתי :) .

Berethor

New member
לא חושב שזה העיקר

בעיקרון עדיף לירוק בצד, ועדיף על אדמה מאשר על מדרכה, שיש אפשרות.

snoopytush

New member
אבל בעצם אם נתעמק בסוגייה

הרי כמעט לכל כלב או חתול שני הייתה מעידה שגררה השתנה או מטח קל על המדרכה. עדיף לא לגעת במדרכה ולנעול מנעלים!

Berethor

New member
שיורידו באמריקן לייזר

ככה לפחות לא צריך יהיה לתעסק עם זה כל הזמן..

Berethor

New member
נאה דורש נאה מקיים ../images/Emo45.gif

אין הצדקה אמיתית שרק נשים יורידו, חוץ מאפליה וצביעות. אז או ששניהם יורידו או שאף אחד לא יוריד.

שאלה טובה..

מישהי ספרה לי שבגרמניה יש שלטים בתוך השירותים לא להשתין בעמידה ואין בכלל משתנות. מכריחים אותם לשבת כמו בני אדם. אז אני מניחה שאם בשירותים אסור להם לעמוד, בטח גם התופעה הזו של השתנה בציבור לא קיימת או קיימת פחות.

Berethor

New member
../images/Emo2.gif

אבל לגבר הכי נוח להשתין בעמידה! תזכירו לי לא לטייל בגרמניה. אגב אפשר גם להשתין בעמידה בשרותים סגורים.

Berethor

New member
בעיקר בגלל הקלות וחוסר בושה

לי אישית מפריע יותר עניין הצרכים מאשר העירום, וגם אם היינו חיים בחברה נודיסטית הייתי מעדיף שאנשים ילכו לעשות צרכים בצד, פשוט דוחה מצידם. כן זה לא מפריע להם שאנשים זרים יראו את 'גאוותם הגברית'(לא שלכולם יש במה לתגאות
), לזה שגברים אחרים ראו הם כבר רגילים, וזה שנשים יראו כנראה שגם לא מטריד אותם, חלקם אפילו לא חושבים על זה בטח, פשוט עושים איפה שרק אפשר, בטענה שהם לא יכולים לתאפק עוד קצת. אבל את לא תראי הרבה גברים שמחרבנים בפרהסיה, אוליי משום שזה כבר נראה מספיק דוחה אפילו עבורם, וכנראה גם משום שבעמדה השניה הם מרגישים הרבה יותר פגיעים. עוד סיבה אפשרית זה שדווקא משום שזרים אחרים רואים אותם ולא אנשים קרובים, זאת אומרת אנשים רואים אדם משתין אבל הוא אנונימי עבורם, כמעט כאילו הוא היה לובש מסכה
. בכל אופן זה סוג של שילוב של בטחון עצמי גבוה מדיי, חוסר בושה, מה שגובל ביהירות ובמקרים מסויימים גם חוסר מודעות עצמית/שכל רב, וגם חשיבה איגואיסטית בחלק מהמקרים, שחושבים על זה מעשנים בפרהסיה יותר גרוע ממשתינים בפרהסיה, כל עוד זה לא באותו מאגר מים.

למעלה