זה לא לחלוטין קשור לגבריות
ועובדה שגם לנשים הוא צומח, אומנם לגברים יותר. זה שמורידים אותו לא אומר שככה זה טבעי(נהפוכו), על כן אין ספק שאובססביות לגוף חלק היא לא טבעית, זה תפיסה חברתית, לפעמיים גם אישית. אז אני לא טוען שאסור לאדם להוריד שיער, אם זה 'מפריע לו' או אם זה לא נראה לו יפה, אבל מיפה ועד להגיד שככה צריך להיות, או לכעוס על אנשים שלא עושים את זה, או לכנס לפניקה מטיפה שיער שחזר לצמוח ברגל, כאילו וואו זה לא היה אמור להיות שם, נו בטח
. לדעתי אדם צריך לקבל את עצמו גם בצורה הטבעית, כמה שיותר, זה לא אומר שהוא חייב להיות ככה או ככה, אבל זה אומר שהוא לא ישנא דברים כגון שיער, זה תפיסה מנותקת מהמציאות, מתוך עולם הפנטזיה, ועל כן היא לא עומדת במבחן המציאות
. שער זה לא ליכלוך, שיער גוף זה גם לא סמל לגבריות(ויש נשים שאובססביות לגבר יהיה/ישאר הרבה שיער בדיוק בגלל החלק ההפוך של הגישה הזאת), אחרת הוא לא היה צומח גם לנשים. ואיך שעיר גוף יכול להיות שיער יתר אם זה הכמות הטבעית של השיער שאמור היה להיות לך, בנוסף יש דבר מופלא עם שיער גוף, ששונה משיער ראש או פנים(אצל גבר) אצל אנשים, שיער גוף תמיד מפסיק לצמוח מעל לרמה מסויימת, אנשים לא מקצרים אותו, אז האם יש שם מצב 'לשיער יתר'/המון שיער ממש לא. מה שכן יש אנשים עם יותר שיער באופן טבעי, אבל גם אצלם זה לא שיער יתר, כי היתר(גם זה גם במשקל) הוא בהשוואה לגוף שלך ולא לגוף של אחרים. אז מה את אומרת שכל מה שמפריד ביננו לבין חיות זה שיער? אם כך מצבנו לא טוב, כי אני לתומי חשבתי שזה רמת האינטליגנציה, השליטה העצמית, רמת האישיות, קודים מוסריים והבחירה החופשית., וכך כמובן שמי שיש לו פחות מהדברים האלה הוא יותר חייתי מאדם שיש לו. ההשוואה לחיות לא מחזקת תטענה אלא להפך, כי כמו שציינתי האדם לא ככה באופן טבעי, זאת אומרת שאם זה מה שפריד אז זה לחלוטין מזוייף, עניין של טיפוח אובססבי ודחוף בדרך כלל, נראה את אותו אדם אחרי כמה שבועות ללא האמצעים או ההשקעה. דבר שני, למה שרק על חיות זה יראה טוב?
ואת יודעת שברמה הפיזית אין באמת הרבה הבדל בין חיות לאדם. יש את אותם דחפים, אותם צרכים, וגם שיער יש
. אבל שוב אני חוזר על מה שאמרתי להמבורגר, גם לדעתי החלק הוא יותר יפה(לשני המינים), אבל מכאן ועד לטעון שזה המצב הטבעי או שככה חייבים, או שככה אנחנו לא חיות
, על מי אתם עובדים, כמה שבועות ללא סכיני גילוח ומספרים, והצורה האמיתית נחשפת..