עוד שלושה ימים! @@;;

Apushu

New member
נשאר דיי הרבה ;A;

אני תופרת 2 קוספליים ביד, זה לא קל. איזה מזל שאמא עוזרת לי ;A; עכשיו אנחנו עושות את כל הסיומות של החולצה (כל המלמלה בסוף) וזאת עבודת נמלים O_O אתמול הכנתי מגזרי נייר את האקוולייזרים על השרוולים, הדבקתי מעל ניילון-עבה וגמיש שהיה לי במועדונית (כמה טוב שיש לי שם טונה ציוד) נשאר רק לתפור את החלקים האחרונים בתלבושת של רין, ולהכין את העניבות. את האוזניות סיימתי ;A; מסובך מסובך.

Apushu

New member
כי אנחנו אותו קוספליי כמעט

רק שהיא הג'נדר בנדר שלי. ואני יודעת לתפור (YEAH RIGHT XD) והיא לא ;A; ולי יש את אמא שלי, ולה אין את אמא שלי XDDDDDD והיא גרה יחסית רחוק ;; קיצר....יותר מדי סיבות.

innocence

New member
יש לה גרסה גברית??

אני מכירה את קאיטו, אבל זה לא בדיוק גרסה גברית של מיקו...

CibiHeart92

New member
לכל נקבה יש גרסה גברית ולהפך

אני לא בטוחה עם זה חוק של פורצ'אן אבל זה צריך להיות...

CibiHeart92

New member
היי סמי

המקלט עם המחוכים שסיפרתי עליו? יש שם מכונת תפירה, על פי מה שהם אומרים היא לא עובדת, אבל נראה לי שביקור אחד אצל מתקן יגרום לה לפעול שוב, היא נראית בסדר ולא חסרים בה חלקים רוצה אותה?

Apushu

New member
אמג YES PLZ

אם את אומרת שעם תיקון היא תעבוד, אני בכיף אגנוב אותה! ;A; אני חייבת תפירה לקוספליי הבא, גם כי הוא מסובך, וגם כי נשבר לי לתפור ביד!#$!$ (AKA נשברה לי היד כבר ;; )

Apushu

New member
התלהבות יתר סג

שכחתי לשאול- איזו מכונה זו? אמא הפסימית שלי: "אם זה היה שווה תיקון אנשים לא היו זורקים אותה" אני: "אמא! את חייבת להאמין בלב המכונות יותר!" אמא: .."הא?"

akane

New member
T_____________T KILL ME PLZ

אם רק לא היו לי לימודים השבוע הייתי מספיקה הכל ועוד קצת... מה נשאר לעשות: * לסיים את הציורים על החצאית התחתונה. * להכין עוד את המגן גב המוזר הזה ואת המגן שעל היד. * לסיים עם החיצים הארורים האלו. * לצבוע הכל. * להוסיף טול לטול הקודם. אה כן... ואיך שכחתי... עוד לא התחלתי את המעיל של אבי או האביזרים שלו TT________________TT אין מספיק פאקינג זמן >_< מה אני בכלל עושה פה? זמן יקר שלא הולך לטובת הקוספליי *חוזרת לחור שלה*

saarshemer

New member
good luck

יאללה.......אין עוד הרבה זמן.... (אם את קוראת את ההודעה הזו.........תחזרי לעבוד...אין זמן...) הכל בצחוק כמובן........שלא נחזור על שרשור ההתנצלויות שוב

innocence

New member
למה אבי לא עוזר לך עם האביזרים?:(

ואין לך פלאפון ואני צריכה לדבר איתך:((( בהצלחה.

chicho6

New member
סיימתי!#@!#$

אני רוצה להודות לאמא שלי, לדודה שלי, לאבא שלי (רק כי ביזכותו נולדתי, הוא לא עשה שום דבר מיוחד) לאח שלי שתמיד נתן תגובות "בונות" (הכוללות בדרך כלל את המילים: "נחמד" "בסדר") לאחותי, שידעה להיות חמודה כשצריך ומעצבנת כשלא (רוב הזמן היא הייתה האפשרות השניה.) ולעצמי כמובן, שבילעדי כל השאר לא היו תופרים את זה (וגם לא היו צריכים) הסיבה היחידה שאני לא מוסיפה ביגללה תמונה היא בגלל שבכל התמונות אני נראת דבה, והאיכות מצלמה גרועה... עוד יומיים אתם רואים את הקוספלי בשלמותו פנים אל פנים, אני בטוחה שתשרדו...

למעלה