עוד שלושה ימים! @@;;

CibiHeart92

New member
עוד שלושה ימים! @@;;

דבק לבד זה דבר קדוש. ואני אוהבת אותו מאוד מאוד
אגב שמתי לב שכתוב באתר של הכנס שלתחרות תחפושות צריך להביא תמונות של תהליך ההכנה (שיט, לא צילמתי כלום) מה אתם מתכוונים להביא?

NNoam chan

New member
עוד שלושה ימים 0_0

~תפרתי כפפות לבנות אחרי שחיפשתי בכל מקום אפשרי ווזה לא היה נורמאלי-לא מוכרים כפפות לבנות! אני מכוונת להביא תמנוות מכל חלק של התפירה והשרטוט על הבד וניראה לי גם מההדבקה של הורדים על הקשת וחולצה. זהו..אני חושבת.(?) צריך להביא הרבה ?

CibiHeart92

New member
כפפות לבנות יש רק בברוריה XD

והן מבד מאוד לא מתאים להרבה דברים

Serf SaN

New member
ואוו, עוד שלושה ימים. ס,ס

איזה לחץ, וואי וואי איזה לחץ.. (ציניות)

Mana Sama

New member
כלום,כי לא יתנו לי להכנס לתחרות

התופרת תפרה את הרוב אז כזה..זה די פסילה,לא? -__- חבל שאין השנה קטגוריה לאקססוריז,אחרת הייתי מצלמת את התהליך הכנה של הנבוט,אבל עד כמה שהבנתי אין השנה קטגוריה כזו ><

Era nyo

New member
אני חושב שקיצרתי את החיים שלי באיזה שנה בערך

עם כל האדי צבע\דבק חם\ספריי לשיער ששאפתי בשבוע האחרון. אז היום סיימתי עם הפיאה, מצורפת תמונת לפני ואחרי. (תיתעלמו מהחוט הצהוב, זה מחזיק את השיער עד שהוא יתייבש) כמו שאתם רואים התעללתי בה די קשה ;;;D: בגדול היא יצאה בסדר, אני פחות מרוצה בגלל שחשבתי שהיא תצא אחרת, ולמרות המאמץ יש חלקים שפשוט לא הצלחתי לעצב כמו שרציתי. עוד בחדשות, ניגמר לי הצבע כסף ואני מקווה שביום ראשון יהיה להם את הסוג שקניתי, או שיהיו לי 2 גוונים של הצבע וזה יהיה מבאס.

innocence

New member
חבל שהאיכות לא משהו.

אבל עד כה זה דווקא נראה ממש סבבה:) אני רוצה לראות את זה עליך! אני קיצרתי לעצמי את החיים כשגיליתי שנשברו לי כל הדברים שהכנתי מפימו:((

Ayelet chan

New member
האמת שאני מכינה את זה למחר. XD

נשאר לי לעשות מכפלת ולנפח את השרוולים, אבל אני צריכה שמישהו יעזור לי לפתוח את הריצ'רצ' ולסגור אותו, בוהו. ;_; *רצה במעגלים*

Ayelet chan

New member
||||:

זה נורא מכוער ונגמרו לי הסרטים הורודים להכל וזה לא יהיה גמור ואני אלך עם זה מחר לביתספר עם הכיעור של זה וכולם יצחקו עליי. ;__;

Ayelet chan

New member
סיימתי את השמלה~

זה נראה... בסדר, אני משערת. אני לא אלך מחר עם כל הסרטים לביתספר, אני אקנה חדשים ואכין מחר את מה שצריך וזהו, בלי לחץ~ ;; ואם יהיה לי כוח אני אכין מחדש את השרוולים כדי שיהיו פופיים ולא רגילים כאלה... למרות שזה בסדר גם ככה, אני חושבת. לילה טוב~ 3> (רק אני שיש איכות לתמונה הזו למרות הפלאפון? XD)

XannieChan

New member
ממה שאני רואה לא תפרת אותם בגזרה לזה

אבל את יכולה לנסות להשחיל גומי במכפלת ולמשוך את השרוול למעלה כשאת לובשת.

CibiHeart92

New member
אני פשוט הפכתי,

תפרתי מן כיס על החלק הנפוח ודחפתי חומר למילוי מזרנים.. עבד אחלה XD

למעלה