בזכון החיסכון בעבודה בזכות הדבק בדים 3333> עכשיו, ויתרתי על בד המחוכים, אני אשתמש בחור ברזל החוט ברזל יחזיק את הגלימה עומדת אבל מה אני צריכה לעשות כדי שזה לא יפול אחורה מהכתפיים שלי? רעיון מישהו?
השתמשתי] את מגהצת את זה לבד ואז זה מקשיח אותו ומעמיד אותו. תבדקי באינטרנט. וסול בעיקרון לא יתקפל אם תחברי שתי חתיכות יחד בצורה חזרה. כמובן שתמיד אפשר סוג של קרטון גם או ספוג קשיח [שזה ממש אחלה דבר!]
לא היה מספיק אורך ברזל (בגלל כל הזיגזג בצורה הזו) פלוס הוא היה עבה ופצע לי את הידיים, אז חיפשתי משהו חלופי וזה עבד מעולה כי מצאתי XD כשאת תעשי קורנליה אני אתן לך קצת מהחומר הזה XD
ואני מתקדמת ממש מהר, ואני שמחה D: נראה לי סיימתי כבר 50%, נשאר לי הג'קט במלואו, התיק, הכפפות ולסיים את המגן כתף. חוץ מזה כל השאר כמעט גמור, רק צריך גימורים או שטויות אחרות. תמונות יהיו כשהמחשב יקרא את USB של המצלמה~ >>"
אתם בטוח יודעים שצילמתי כל פיפס שעשיתי בתחפושת XDD אני מתלהבת יותר מדי כי זו הפעם הראשונה שאני מכינה הכל לבד (עם עזרת אייל באביזרים3>). אני רק צריכה באמת לזכור לצרוב הכל על דיסק. ויש עוד כל כך הרבה דברים לעשות;_; למזלי קיבלתי חופש עד שלישי מהעבודה ואני די אופטימית כי הכנו את כל האביזרים מחדש, תיקנתי את השמלה שהיתה עקומה ותפרתי את הצלבים על התחפושת. נשארו לי החיצים (שנראה לי שיהיו בעייה ._.) ולסיים צלב אחד גדול שעל הכתף. להכין את השרשראות והמדליה וכאלו, לעשות ספריי עמילן מטורף על השרוולים (כי הם נפולים נורא() ועוד לא מעט דברים... אבל אני אופטימית.