עוד מספר דקות

אני מסכים עם בני

כל הגישה שלך היא של חרדי מצוי שבטוח שהלל רק רוצים לדפוק את הדתיים, אתה פשוט דפוק.

אסטרולוג,,,

אני חושב שאסור לזלזל באסטרולוג, אפשר להתוכח אבל למה לזלזל ,מדובר בבחור עם לב זהב שכל כונותיו טהורות, ואני אומר את זה בלי שןם התחנפות אלא כי באמת כך אני חושב,,,

ברוריה2

New member
אולי תקים לך עמותה משלך שתתן

מלגות לכווווולם... מה קרה? לא מספיקות לך ולאלה ש"דבקים באמונת אבותם" ה"מלגות" שאתה מקבל על חשבוני ומהמיסים שאני משלמת? ובתור דוס, אתה לא יכול להיות מחותן בדיון הזה. אין אפילו טעם לנסות לענות לך בצורה עניינית. יפה שחשפת את פרצופך האמיתי. ולא שלא נחשדת בכך גם קודם. הללויה. >
<

נו טוב

אולי אני היום מקבל מהמיסים שלך, אבל מחר זה יכול להתהפך זה גלגל מסתובב בעולם. ההבדל ביני לבינך זה שאני לא רואה כל דבר במשקפיים צרים של "הלנו אתה או לצרינו", אני רואה צרכים ומצוקות וחושב מה ניתן לעשות על מנת לפתור. חבל רק שמרוב הרגל, תיעוב ושינאה למקום שממנו באת מיד את ושכמותך נגררים להשמצות לא עניניות. כי מה שזה עושה, זה מוריד מהערך של הביקורת הכן מוצדקת, שיש לך וגם לי על הציבור החרדי. וכן, אני מדבר על מלגות לכל מי שיכול ורוצה ללמוד לימודים גבוהים, ואין לו אפשרות להגיע לכך בגלל מצוקה כלכלית. אני מבין שלמרבה הצער אין אפשרות לתת לכולם, אבל לפחות ברמה ההצהרתית הל"ל יראו הרבה יותר טוב אם הם יעזרו לאנשים בלי קשר לאמונתם, כמו כמה ארגונים מפורסמים "יד שרה" למשל, או הרב פירר - אדם שהפל לארגון.

ההשוואה שלך לא במקום...

זה כמו שאני אדרוש שהרב פירר יטיס גם אנשים לא חולים למקומות שונים בעולם או שיד שרה יתנו קביים לכל מי שמתחשק לו ולא רק למי שצריך אותם. יד שרה נועד לעזור לחולים. העמותה למען נפגע הטרור נועדה לעזור כלכלית לכאלו שנפגעו מהטרור. על"ם נועדה לעזור לנוער (רק נוער) במצוקה. ה.ל.ל. נועדה לעזור ליוצאים בשאלה.

ברוריה2

New member
עזוב, לייזר. הבן אדם הריח עוד מקור

כסף ללימוד תיירה ("לימודים גבוהים") שלו וניסה לעוט גם עליו. לנסות תמיד כדאי, לא? זה one track mind וחבל"ז.

את פשוט יודעת הכל, ממש נביאה!../images/Emo13.gif

טוב, אז לידיעתך אין לי כל כוונה ללכת ללימודים אקדמאיים, כי לדעתי עברתי את הגיל הרלוונטי. יום טוב לך,
עם פחות תיסכולים וכעסים, ויותר אהבה והזדהות עם השונה.

ברוריה2

New member
אה, זה בסידר. לי תמכור שאתה צורך

את הכסף ללימודים אקדמיים ואפילו תרשום כמה תלמידים פיקטיביים ואח"כ נמצא שבעצם סינג'רת את הכסף לאיזה כוילל או סמינר להחזרה בתשובה. been there או - נביאה, כלשונך. ונדמה לי ששכחת איזה סמיילי אחד. ואת הדאגה לכעסים, התיסכולים והאהבות שלי תשאיר לי. יום נפלא!!

אני לא מבין מה את כותבת ../images/Emo12.gif

מכירים מאיזה שהוא מקום? בכל אופן אם את רוצה לדעת מי אני תשאלי את אלוהימית והסגן שלה1 איתם נפגשתי בשבוע שעבר. יום נפלא,
וחיים מאושרים!

ברוריה2

New member
סבבה. מספיק לי אותך וירטואלית...

אתה מבחינתי דוס וכותב כמו דוס. אז בענייני כספים ויעדי המיסים שלי אני אוטומאטית אעשה חשדנית mind you. בכל ענין אחר ברוך הבא בתנאי שאתה מבין בו. אתה יודע מה, חוזרת בי,גבב ככל העולה על רוחך. לפעמים זה אפילו משעשע..

דווקא בעניין המיסים מסכים איתך

מקווה שנתניהו יממש את הבטחותיו להוריד מיסים, ושאת באמת! משלמת כל כך הרבה כמו שאת טוענת... ככה שזה יסתכם בתוספת של אלפי שקלים לנטו!

Le Fay

New member
ואתה בטח בכלל לא נגוע באינטרסים ...

מי אתה בכלל שתעריך פה נזק ותועלת? בך אפילו אין חושדים בכוונות טובות.

../images/Emo13.gifאוקיי

לשאלתך מי אני בכלל התשובה היא: אני גולש בפורום, נעים מאד.
ואני לא מתלקק ולא יתלקק לאף אחד - זאת הבטחה! ויש לי תחושות מאד מעורבות על עמותת הל"ל, ואני לא מתכוון לשמור אותם בבטן. למה? כי אני מאמין שאין נושא שאסור לדבר עליו, ואינטרסים של ארגונים כאלו או אחרים מעניינים ת'תחת שלי! ובקשר לכוונות טובות או רעות, מה זה חשוב? ואיך ניתן לאבחן כוונות? מה את קוראת מחשבות? ובכלל מניסיוני האישי יש מעט מאד אנשים בעלמנו האגואיסטי שעושים דברים בלי אינטרס כזה או אחר.
(כמובן, כמובן, חוץ מצדיקי הל"ל שעושים הכל רק לשם שמיים...
) יום טוב!

בתור אזרח שמתעניין../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

ושוב, אין לי כוונה להתחשב באינטרסים של "הל"ל" או של "דרור" או של "דעת אמת" מכמה סיבות: א. לא ברור לי מה הם אותם אינטרסים. ב. לא מזדהה עם המטרות של הל"ל/דרור/דעת אמת. ג. לא אוהב את הטקטיקות של הל"ל/דרור/דעת אמת.(מחק את המיותר...
שזה בעצם את כל השלושה...
)

אוקיי מקבל../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

באמת חשבתי שמן הראוי לא להתערב בתחום הזה, אבל פשוט לא הצלחתי להתאפק. זה פשוט גדול עליי. זה כמו, כאילו, כח עליון השתלט עליי וכתב במקומי... יום טוב לך ולכל הקהילה.

אסטרו, בא חמודי תראה כמה

מסכן שאתה, וכמה שזה שקןף. אתה כותב: "נראה שיש שם אולי המון כוונות טובות, אבל מרוב כוונות טובות שוכחים שהיוצאים יש להם משפחה, הורים, אחים ואחיות, שעוברים טראומה נוראית כשהבן או הבת יוצאים בשאלה. זה דבר נוראי, מצד אחד עוזרים, אולי, לאנשים להתקדם קצת בחיים. מצד שני, המחיר שהם ומשפחתם נאלצים לשלם, בתמורה לאותו קידום אמיתי או מדומה, הוא איום ונורא. חייהם של האבות והאמהות פשוט מתקצרים," ומה אתה מציע במקום? : "מה אני מציע? לשנות את כל הגישה! כל עוד הגישה היא איך להלחם בחרדים, להכאיב להם, לגרום לילדים שלהם לבגוד בערכים עליהם הם חונכו, ימשיך המצב להתדרדר ולא ירחק היום והל"ל תתפוצץ בפנים של כולנו!!!" זה הרי כל כך שקוף שהמטרה שלך היא פרובקציה ותקיפה הנובעים מתסכול נפשי עמוק, בלי כל קשר לעניין הנדון, האם בזה שהל"ל תהפוך לארגון שלא נלחם בחרדים, היא תמנע את ההתקף לב מההורים של היוצאים?, ומה הקשר בכלל בין לחנך ילדים נגד הדרך שבהם הם חונכו, (לבד מזה שהל"ל חרתה על דגלה שלא לעסוק בזה) שזה באמת פגם אתי חמור, לבין הצער שאותו יוצא יגרום להורים שלו, כל מה שהל"ל עוסקת בה הוא לתת עזרה לאנשים שבכל מקרה היו עושים את הצעד הזה, אם כי באמצעים הרבה יותר קשים פיזים ונפשיים. האם אתה חושב שבחור שהגיע להחלטה שהוא רוצה לעזוב את דרך החיים שבה חינכו אותו, צריך להישאר שם בכח, ולשחק משחק כפול, שיפגום בחיים שלו בעתיד, הרי הצער של ההורים שלו יהיה שוה באותה המדה בכל זמן שהוא יעשה את זה, לדעתי אתה פשוט אדם מתוסכל, שעבר כבר את הגיל בו הוא יכול לעשות את זה, כפי שכתבת בעצמך, ואין לך את האפשרות להאמין שיש אנשים, או ילדים איך שאתה קורא להם, שהיה להם קצת אומץ, מצרך שהיה ועדין חסר לך נורא. וצעדו בדרך בה הם מאמינים, למרות מוגבלויות רבות, טכניות ורגשיות. ובתוך שאר כל חברי הפורום הזה אני שולח לך ברכת תנחומים, בעקבות גל עצום של רחמים אליך הגואה בתוכי, היה ברכה.

לילית3

New member
אני לא אכתוב שאני גאה בך כי אז

פטישון יגיד שאני עוד איזה מתנשאת מהלל... אז אני לא אומרת לא אומרת כלום לא, גם אין לי שום כוונה להגיד שום דבר כזה. ממש לא תרגע!

למעלה