עוד מספר דקות

תרגיע! פטיש, תרגיע!

עם כל הביקורת שלך, ברור שלהלל מגיע יותר שבחים מביקורת, יותר תודה מטינה. וגם אתה מודה בזה, אז יאללה! עכשיו שהבהרת מאוד ברור מה לא בסדר (לדעתך), תתחיל בבקשה לכתוב מה כן בסדר (לדעתך)!! חבל שבגלל טענה צודקת שיש לך, יפגעו אנשים שלא מגיע להם, ויפסיקו....

הודעת סיכום (טוב מי שמני?)

נראה לי שנקלענו פה לסיכסוך אישי בין מתנדבי או חברי הלל, לדעתי צריך לתת להם לריב לבד, אם כי אני לא חושב שראוי להוציא החוצה את הכביסה המלוכלכת אבל מישהו עשה את זה אז שינקה.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

אם כבר כביסה, אפשר לצרף את שתי המכונות שיש לי כאן?

לא מסכים אתך

1) אני לא זוכר שאי פעם היה לי וויכוח כזה עם הפטיש. עד אתמול לא התווכחתי איתו אף פעם (בטח שלא בצורה כזו). 2) לעומת זאת, עם ה.ל.ל. היו לי וכנראה עוד יהיו לי הרבה מאוד וויכוחים נוקבים על פעולות מסויימות. 3) אין כאן שום דבר אישי. 4) אני לא קיבוצניק ואני גם לא חרדי. אם יש טענות, צריך לברר אותן עד הסוף. אני ממש לא בעד לטאטא דברים אל מתחת לשטיח.

R a c h e

New member
מכירה את "הלל" רק מהסיפורים, אבל...

נראה לי שהדיון כאן קצת עבר פרופורציות. מהמעט שידוע לי על "הלל" זהו אירגון חיובי מאוד שכן עוזר ליוצאים בתחילת דרכם ושגם בהמשך, עדיין נותן ליוצאים תחושה של בית ומשפחה. עם כל הויכוח שיש כאן בשירשור הזה, אני מקווה שלא נבריח יוצאים פוטנציאלים מלפנות ל"הלל" ושעדיין ניתן יהיה בסופו של השירשור להבין שיש ל"הלל" יכולת מסויימת, ניסיון ורצון לתרום ליוצאים חדשים. ברור לי שגם ב"הלל" נעשו טעויות רבות, אני לא בטוחה שהשירשור הגדול הזה הוא הכתובת לפרט אותן, אני לא יודעת על טעויות, כמעט, כי אני בחוץ, אבל האם הרווחנו משהו מהשירשור הזה לטובת אלו שעוד בפנים? אגב, גם ל"הלל" מותר לטעות הרי רק אלוהים לא טועה ולרבים כאן כבר אין אלוהים... רחל
<התגובה מופנית לכל הכותבים>

../images/Emo9.gifהסיכום שלי

יש כאן אנשים שהל"ל והאינטרסים של הל"ל ממש קדושים אצלם מעניין למה? ומה זה לעזעזל האינטרסים של הל"ל???
זה רק כסף???

נדודי

New member
לא שווה תגובה עניינית

תפסיק להגיב רק לשם הפרובוקציה, וללא כל ידע רלוונטי. זה עבר כל גבול, גם של הטעם הרע.

../images/Emo36.gifהבהרה חשובה../images/Emo26.gif

משיחות שהיו לי בצאט עם מישהיא מקורבת להל"ל, התרשמתי מאד מפעילותה הברוכה של האגודה הזאת. ולכן אני חושב שאגודה זו ראויה לכל הברכה על פעילותה הברוכה, ועל העזרה ליוצאים בשאלה להסתדר בחיים, כמו גם עזרה בתחום החברתי. ואם הובן מדברי אחרת, הרי שאני חוזר בי.

Le Fay

New member
סלח לי על השאלה האינטימית, אבל...

אתה לא אמור לחגוג באמשים אלה וואחאד יומולדת? לא שיש לי משו אישי נגד התכסחויות, אבל זה באמת מה שמתחשק לך לעשות כרגע? ככה זה? איך שאנשים מתחילים להכיר ולחבב אותך, ישר לבעוט לכל הכיוונים (ואז להצטער על זה)? או אתה סתם מעוצבן שעוד לא אירגנו לך מסיבת הפתעה? כי אם כן, רק תגיד.

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למה לא ידעתי על זה, בעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע

קיבלתי תודה

וכבר הדפסתי 3 קבצים (בסביבות ה-400 עמוד). טרם התחלתי לקרוא.
|תודה!| >ספל חמאה עסוקה בלחיות ועסוקה בלמות<

malh

New member
כול הכבוד!!

כול הכבוד לכם על האומץ שלכם לצאת כנגד המסגרת האנטי-אנושית של הדת, ולחבור בחיי הטוב והצדק!! אנחנו החילוני, שנולדנו עם כפית זהב של הליברליזם, אינם יכולים כלל להבין או אפילו לשאר, איך זה לחיות בחברה שמדכאת את רוח האדם וכופה על האדם "בית-סהר" רוחני וגשמי. אתם פשוט גדולים!! אנחנו כולנו חיביים להוריד מכם את הכובע!

למעלה