עוד כתבה על "באפי"

B a n j o

New member
את האמת

אני כל שבוע קורא את המדור שלהם, וזכורלי שהם מזכירים לא מעט את באפי ולרוב בהקשר טוב. ואלי הם התכוונו בבופי (איך אני עושה את הנקודה באמצע ה-ו´?) כדי לצחוק על איך שערסים מתרגמים את השם? אולי אין שום דבר טוב לומר כי הם ראו את העונה הרביעית ואי אפשר להאשים אותם על ביקורת רעה אחרי זה והם צריכים לראות עכשיו את עונה 5.

14מתן

New member
לפי מה שאני הבנתי...

הם אמרו שאין יותר מה דברים טובים להגיד על הסידרה כי הם כבר אמרו הכל

Lady of Buffdom

New member
נכון

הם כתבו: "יש דברים שממש קשה לעשות. למשל, למצוא דברים רעים חדשים להגיד על דודו טופז, או למצוא דברים טובים חדשים להגיד על באפי. כלומר, אין יותר דברים רעים חדשים להגיד על דודו טופז כמו שאין יותר דברים טובים חדשים להגיד על באפי. כבר אמרו הכל על שניהם. הכתבה ממש לא שלילית לדעתי. הם כותבים שבאפי היא סדרה עם עומק, אמירה ויצירת מופת. אני קוראת את המדור שלהם כל שבוע והרבה פעמים הם מציינים את באפי לטובה. גם אם עכשיו הם חושבים שהסדרה תתדרדר, אני בטוחה שהם יכתבו המון דברים טובים ושבחים בהמשך העונה, כי העונה הזאת מדהימה. חכו ותראו

לא נכון

הם התכוונו כאילו לאמר שאלה שרואים "באפי" קוראים כאילו בשם חיבה והוא בוּפי (את הנקודה באמצע ה-ו´ אתה לוחץ על caps lock ואז על shift ומחזיק ואז על איזשהו מספר, הבנת משהו?)

star lili

New member
תגידו לי, אתם בסדר?

זאת הייתה ביקורת טובה על הסידרה! הם אמרו שאין דברים *חדשים* *טובים* להגיד על באפי, כמו שאין דברים *חדשים* *רעים* להגיד על דודו טופז! זאת אומרת, הכל כבר נאמר, ואין מה לחדש. אני חשבתי שזה מספיק ברור. וגם לי אין מושג מאיפה הוציאו את "בופי", אבל למי אכפת? זה לא היה בקטע של להעליב. לפי הכתבה נראה שהם לא ראו את העונה החמישית, אז הם לא יודעים איך זה הולך להתפתח. אולי בסוף הם עוד יגידו שדון היא דמות טובה, אבל עכשיו, מאיפה הם אמורים לדעת? והיא באמת מעצבנת בטירוף. השמנים תמיד היו לטובת באפי, ואין שום סיבה להתעצבן מהביקורת הזאת, בעיקר כי זאת ביקורת חיובית, for fuck´s sake.

למעלה