עוד כתבה על "באפי"

TARAFREAK

New member
באפי ברייטינג

בעיתון "רייטינג" שיוצא מחר יש כתבה על באפי!!! יש תמונה קטנה של שרה מישל בשער!! תהנו...

hospital_food

New member
כתבה מצויינת

ממש נהנתי לקרוא, אפילו בפעם השלישית. הזדהתי עם כל מילה.

B a n j o

New member
איזה עצבים עם זה

בסוף הוא לא אמר לי מתי ואיפה ואני סידרתי את היום שבו זה היה אמור להתקיים והפסדתי עבודה. אח"כ הוא שלח לי מייל: "מצטער"

ד י י ז י

New member
קראתי.

התלהבתי שפתאום ראיתי את שרה על השער! הם התראיינו על איך זה להיות מכור באפי, ועל העונה החמשית בעיקר. כתבה נחמדה. סוף סוף קצת באפי!

ANGEL N

New member
אני לא הייתי מתאים :)

הוא רצה אנשים מטורפים ממש. הוא שאל אותי אם אני אוסף תמונות של הדמויות/שחקנים וכל מיני דברים כאלה. אומנם אני אוהב את באפי אבל אני לא אוסף תמונות וכל מיני דברים כאלה עליהם, יש גבוללללללל!!!

smgfan

New member
כתבה נחמדה, ממש התרגשתי עד ש...

הגעתי לקטע של שרה מישל גלר היא סתם טיפשה
מה?!?!?!?? ולמה??!?!?!?!??!!?
אני מסכימה בקשר לסרטים שהיא החליטה לעשות. אבל טיפשה בראיונות??? ממש לא!
כאחת שקראה כל ראיון שהיה לה עד עכשיו וראתה אותה בכל תכנית אירוח שהיה אני חייבת להעיר על מה שאייל אמר! לדעתי אין לו בכלל ביסוס למה שאמר! ועוד משהו..."בזמן הצפייה ב"באפי" אני מנותק לגמרי מהשחקנים. הם לא מעניינים אותי. כדי לאהוב את באפי אני מעדיף להתעלם משרה מישל גלר, שמגלמת אותה" What The F***? מאיפה הביאו אותם בכלל??? אני מצטערת, אבל לדעתי צריך לתת לשחקני הסדרה את הקרדיט שמגיע להם גם! ולא רק לג´וס וידון- כי גם השחקנים תרמו מאוד ליצירת המופת הזו!! ולעשייתה!!! הם אלה שהעבירו לנו את הרגשות של הדמויות בצורה כ"כ נפלאה!!! ולמה להתעלם משרה בדיוק?? מה אי אפשר פשוט להעריך אותה כשחקנית שעשוה את עבודתה בצורה מדהימה??? מה זה האמבוש הזה על שרה המסכנה??

פיית

New member
יש בכתבה ../images/Emo58.gif על העונה ב-5

מישהו שם אמר שהקטע שהכי העציב אותו זה כאשר אמא של באפי מתה ויש אנשים שלא יודעים מזה.....

למעלה