עוד כתבה על "באפי"

talrv

New member
מה היינו עושים בלעדיך?!

תודה רבה! ותרגישי טוב!! טל והאף הסתום..

תודה *אומרת בקול צרוד ונורא סקסי*

או שלא סקסי... אם מחר אני ישן טוב אז אני יסדר איכות גם:) הנה לכם משהוא קטן שעשיתי בזמן החופשי שיש לי היום ... מחר כבר יש לימודים(כן אני לא יכולה להפסיד עוד יום...:( והנה בקשה:)

Lady of Buffdom

New member
מצטרפת לאיחולים ../images/Emo140.gif

תודה רבה על הכתבה ושתהייה לך החלמה מהירה

תודה- ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

באמת חבל שלקחו רק בני 20 ומעלה, אבל הוא אמר שהוא מעדיף אנשים בוגרים. לא נורא, יש כתבה אחת, בתקווה, יהיו גם עוד. היו הרבה דברים שהם לא התייחסו אליהם כ"כ. אבל כתבה טובה יחסית. ואל.

smgfan

New member
נצל"ש. איך תתרגמו את המשפט הזה?

שש! המשפט: "I take a little getting used to". באפי אמרה אותו מהפרק Flooded בעונה-6, אחרי שג´יילס חוזר והם מתחבקים.

smgfan

New member
נצל"ש. איך תתרגמו את המשפט הזה?

שש Buffy: "I take a little getting used to" (flooded

smgfan

New member
../images/Emo58.gifעוד אחד בבקשה, מאותו הפרק.

Giles: "I keep a flat in bath" את זה ממש ממש לא הבנתי, הוא שומר משהו באמבטיה???
סירה או מים רדודים??? בבקשה תעזרו..

יש גם כתבה עלייה ב"על השרון"

לא משו מיוחד, סתם שהעונה החמישית משודרת בביפ ויש גם תמונה חמודה! (אני אסרוק כשאני אחזור) ורק שאלה, הם כתבו בכתבה שהחברים קוראים לה בוּפי, ואני שואלה: ממתי?????

Lady of Buffdom

New member
קראתי את הכתבה

חחחחח "בופי"
מישהו שמע מישהו אחר אומר את זה? בטח ערסים...
הם כתבו שהם מקווים שהסדרה לא תתדרדר בעונה הזאת, עם בואה של דון. אני בטוחה שהם לא יתאכזבו ויכתבו עוד המון על באפי, במיוחד אחרי פרקים כמו FFL, The Body, The gift.
האם באפי מתחילה לקבל את היחס הראוי לה בארץ? ביפ סוף סוף משדרים עונה חמישית, ערוץ 10 קנה את אנג´ל, יש כתבה גדולה ברייטינג על באפי, בפנאי פלוס יש התייחסויות, ב"על השרון" יש כתבה, ואם תסתכלו ביום ראשון של עיתון "ערוצים" (בתוך 7 לילות) תגלו תמונה גדולה של באפי עם הכותרת "באפי - עונה חדשה". וזה עוד לפני שערוץ 10 התחיל לתלות שלטי חוצות של אנג´ל.

כנראה שאנשים התחילו להבין איזה

סידרה מדהימה היא... סוף סוף יש קצת התייחסות בארץ!!!

פיית

New member
אליזה גם בפנאי פולס למה לא הזכרתם

את זה לא יפה אבל לי יש תמונות מהסורק של בית הספר שלי.....

פיית

New member
וגם....

ניסיתי לעשות טפט למחשב בבית ספר שלי היום וזה מצליך אבל יש שם שני קווים ורודים אם אתם רואים אז איך אני מוחקת אותם בבקשה....
אבל בכללי יפה נכון?

ANGEL N

New member
באיזה בית ספר אתם לומדים?

כל הזמן אני רואה כאן אנשים שמדברים דרל המחש של בית הספר!!! בתקופה שאני למדתי בקושי ידעתי מה זה מחשב (סיימתי ב98). אפילו לא ידעתי כ"כ מה זה תוכנת חלונות ומה זה וורד. באותה תקופה ממש לא אהבתי מחשבים, רק בצבא התחלתי להבין מה זה וכמה זה דבר טוב ומעניין.

למעלה