עוד כתבה על "באפי"

כול אחד באחר אבל על הכתבה-

אויש קרראתי היום את הפנאי פלוס- ופ** מה עובר על הכותב והאנשים האלה? לא משנה שהפכו את באפי לסדרת נוער ואז לסדרת מתח ואז לסופרנוס מעודן הציגו הכול באור שלילי ונורא מחתרתי! מה אין יותר מעריצים צעירים? בוגרים? אמריקאים? בריטים? ישראלים? יפנים? יש לסדרה הזאת אחלה רייטינג! אחלה קאסט ואחלה תסריט! ובכלל נראה כאילו רק כמה סטודנטים ובני 25+ רואים באפי וזהו! וזה לא בסדר! אני ממש שונאת כתבים שתופסים תחת וחושבים שהם מבינים בהכול ובטלוויזיה ובקולנוע וזה מה שהיה פה! נרגעתי.

Wicked Wicca

New member
נראה לי...

שהתבלבלת בין העיתונים כי אני קראתי את הכתבה ברייטינג ובכלל לא קראתי פנאי פלוס וזה מה שהיה כתוב ברייטינג. גם אותי עיצבן כל הקטע שלקחו רק בני 25+ ובכלל לא הייתה נציגות לנוער. סופרנוס?! באפי דומה לסופרנוס?! קשר בבקשה... לא נראה לי שיש! בקשר לכינוי "בופי". אני הייתי בטוחה שחברה שלי המציאה אותו, והיא לא אוהבת את הסדרה או משהו כזה היא פשוט קוראת לסדרה כשהיא רוצה לעצבן אותי. השבוע יש פול כתבות ואיזכורים של באפי. ב"כל הצפון" יש כתבה על התחלת העונה החמישית (נראה לי שזה אותו דבר כמו מה שכתוב ב"הד השרון"), ברייטינג, בפנאי פלוס, יש בערוצים תמונה גדולה יחסית ובראש אחד יש שתי כתבות (יותר נכון פיסקאות) כולל תמונות של שרה. לא הבנתי למה רק השבוע היה כתוב בערוצים שהעונה התחילה. הרי היא התחילה שבוע שעבר, מה, הם לא ידעו?

Wicked Wicca

New member
בקריאה חוזרת של..

ההודעה של עצמי הבנתי שקצת התבלבלו לי כל הכתבות שקראתי ביומיים האחרונים. כל הערה זה מכתבה שונה, אז אל תיתנו לי לבלבל גם אותכם...

אני הכי שונאת

כתבים שחושבים שהם מבינים על מה הם כותבים אבל הם לא!!!!!!!! איך הם יכולים להשוות את באפי לסופרנוס????? טוב, נרגעתי, אבל למה לסופרנוס??? לאן הגענו???

זו הכתבה שהייתה ב"על השרון"!

ניסיתי וניסיתי וניסיתי וניסיתי וניסיתי ועוד פעם ניסיתי אבל זה הצליח לסרוק לי את זה!!!!!!!! ד"א ספויילר אנג´ל 3x04 כרגע ראיתי את הפרק!!! איזה פרק מ-ד-ה-י-ם-!!! אני כבר מחכה לראות את הפרק הבא!!!!! רק שאלה אחת - ספויילר באפי 6x02+6x03 באפי לא אמרה שהיא הולכת אליו בפרק שתיים והיא חזרה בפרק שלוש ואצל אנג´ל זה הופיע רק בפרק ארבע??? בבקשה תסבירו לי!!!

אוקיי, חזרתי

ויש לי כמה דברים להגיד על הכתבה הזאת!!! מזההיריה, יהיו ספויילרים לחמישית!!! 1. בוּפי??? 2. קשה למצוא דברים טובים להגיד על באפי??? אנחנו מדברים על אותה באפי??? (אני יועת שאחרי זה הם אומרים שזאת אחלה סידרה ויצירת מופת (well duh!) אבל בכל זאת, אפשר למצוא מלא דברים טובים חדשים להגיד על באפי!!!) 3. ממתי אנג´ל מעשן ומזיין? 4. ממתי דוון הרסה את הסידרה??? אולי דמות בלתי נסבלת, אבל שחקנית טובה וגם עלייה מתבססת כל העונה החמישית!!! 5. לא אומרים שעונה אינה טובה לפני שרואים את כולה!!! 6. בוּפי???

ד י י ז י

New member
כשהוא היה אנג´לוס..

ובקשר לבופי - דויל פעם קרא לה ככה, אבל זה רק בגלל המבטא שלו, אז זה לא נחשב.. אבל באמת מוזר...

ANGEL N

New member
אנשים כאלה ממש מעצבנים אותי!!!

אני לא יודע מה הקטע של מי שכתב את הכתבה הזו, אבל זה עיצבן אותי בטירוף. א. השיא של הסידרה (לפחות מבחינתי) היה אכן בעונה השניה כשאנג´ל ובאפי שכבו מהפרק הזה נהיית מכור לסידרה והבנתי שזו לא עוד סתם סידרה. ב. דבר שני העונה החמישית כ"כ טובה וחבל שהוא מבקר את הסידרה כשהוא ראה רק את הפרק הראשון, שמים לב שהוא לא מישהוא שבאמת מבין את הסידרה ואת ג´וס ומעכשיו קצת ספויילרים לעונה החמישית...\ הרי כל אדם שמכיר את אופי הסידרה יבין שדון לא סתם נמצאת כאן, שאין שום סיכוי בעולם שגו´ס יכניס אותה ככה סתם לסידרה בלי כל הסבר אמיתי. עצם זה שההסבר יגיע בעוד מס´ פרקים, זה מה שהופך אותה לכ"כ מפתיעה וגאונית לדעתי. הביקורת לפרק הבא יהיה בכלל על הפנים משום שבפרק הבא גו´ס משחק איתנו כל הפרק, הוא מראה את הרגשות שלנו על דון עצמה. כל הפרק אנחנו שומעים את דון אומרת "אף אחד באמת לא יודע מי אני באמת" שזה מה שאנחנו גם חושבים, ומרות שנראה שבפרק הזה נקבל את התשובה למי היא באמת דון אנחנו עדיין לא מקבלים את התשובה רק בעוד מס´ פרקים. בקיצור שיתנו לי לכתוב ביקורת והם יבינו עד כמה גאונית הסידרה הזאת בכלל והעונה החמישית בפרט שבת שלום!!

melatonin

New member
מה אתם מתרגשים כל כך?

כתבה מפגרת של אנשים מפגרים שלא מבינים באפי בכלל ומוציאים את התסכול שלהם על זה שהם כותבים למקומון קטן ומפגר בעזרת יציאות ציניות מביכות (לערפד טוב, רגיש, אכפתי ואוהד הפועל" wtf?)

melatonin

New member
אוף

מעצבן אותי שנדפק לי טיפה הציטוט. פרפקציוניסט אדיוט "ערפד טוב, רגיש, אכפתי ואוהד הפועל" all better now

יהי זכרו ברוך

הדמות שהכי אהבתי באנג´ל.. זה היה כ"כ עצוב איך שהוא מת וגם השחקן מת למי שלא יודע (לא יודעת אם פרסמו את זה פה, אני חדשה) גלן קווין. 3.12.02 (RIP) :((

M16B

New member
איזה כתבה מפגרת!!!!!../images/Emo46.gif

מי האידיוט שכתב את זה????? מה זה בופי??? מה זה אמור להביע שאין דברים טובים חדשים להגיד על באפי???? ומה הבעיה שלו עם דון???? כול כך רואים שמי שכתב את זה לא אוהב באפי וגם לא סביר שצופה קבוע אולי סיפרו לו על הסידרה. אידיוט! (עכשיו אני עצבנית! לא מספיק הכתבה המפגרת בריטיינג שקראתי הבוקר עכשיו זה!!!! אני קוראת לערפדי באפי עם או בלי נשמה להגן על כבוד הסדרה ולשתות את הכתבים המפגרים)

talrv

New member
היי, להירגע..

אין לי מושג מאיפה הכותבים (כותבים, שניים, ובדרך כלל כותבים שאני מאוד מעריכה את הדעות שלהם, בדרך כלל...) הוציאו את בופי. רק שתדעו, שהם הרבה פעמים מזכירים את באפי במדור שלהם, ומביאים תמונות של כאריזמה, שרה, טוני, למרות שלפעמים אין יותר מדי קשר לדברים שהם כותבים.. המשפט "אין דברים חדשים טובים להגיד על באפי", יכול להגיד שכל הדברים הטובים כבר נאמרו על באפי, והכותבים ראו התדרדרות בסדרה, זכותם. ביקורת לא חיובית היא גם ביקורת. הכתבה ברייטינג הייתה נחמדה, הבעיה שלה שהיא ייצגה חלק קטן מהמעריצים של הסדרה. 4 מתוך 5 ספאפים? זה לא יחסי הכוחות.. וממתי ספייק התקבל במחליף של אנג´ל? בופי קוטלת הערפדים!

Schnickelfritz

New member
חחח

"Buffay the Vampire Lyer" (סביר להניח שיש שגיאת כתיב, אבל לא נורא)- לצופי חברים

למעלה