עוד ישנים - הא?..........

פירט

New member
בוקר טוב לך,איב. ../images/Emo48.gif

מאחל לך ישיבה בטוחה בבקעה,חיים שקטים ושלוים ואם תצטרכי להתפנות (חס וחלילה)- פיצויים מוגדלים מלוא רוחב הכיס..... (ואני לא ציני,במקרה הזה...)

עכשיו אני בראש העין

עדיין לא עברתי דירה הבית שלי בביקעה ואני עובדת בביקעה ואחר הצהריים חוזרת לבית בראש העין . מסובך? אז אסביר לכם .... לפני שנה ורבע עזבתי את הבית שלי בביקעה לטובת העיר ראש העין ששם יותר שקט מבחינה בטחונית לקחתי את בנותי איתי בגלל הסכנות שבדרכים הייתי ב2 פיגועי זריקת אבנים ויצאתי בנס מהם. והבת שלי היתה בפיגוע ירי וברוך השם היא בסדר מאז האינתיפאדה הוצאתי את כל חסכונותי על שכירת בית בעיר ועכשיו נגמר לי הכסף ואין ברירה אני צריכה לחזור לבית שלי בביקעה היה לי נפלא בעיר... והרגשתי הרבה יותר בטחון למרות הקושי בנסיעות הארוכות כיון שהמשכתי לעבוד בבית הספר בביקעה אני נוסעת בהסעה ממוגנת ירי ככה 4 ימים בשבוע בינתיים הבנות גדלו ושכרו להן דירה ברמת גן ולי נגמר הכסף אז אני חוזרת לבית הגדול והיפה שלי בביקעה ... ומתפללת לימים שקטים יותר. אני פה בראש העין עד סוף החודש .. בבקר שנכנסתי הייתי בבית הספר בשעת חלון אני מורה לאמנות . זהו מקווה שהבנתם זה לא כל כך מסובך

מעונינת למכור פסנתר

זה לא בגלל שאתמול ראיתי את הסרט הפסנתרן אלא מכיון שאני עוברת דירה חזרה לביקעה והפסנתר ... לא טוב להעביר אותו כל הזמן והוא כל כך נהדר הגרמנים יודעים לעשות פסנתרים .... והבת כבר לא מנגנת זו ששרה אופרה ... ב קיצור וכבר סיפרתי לכם שהלך לי הכסף על השכירות ואני במצב של אין ברירה צריכה למכור את השחור הגדול הזה אם היה לי אפשרות הרי הייתי נשארת לגור בראש העין ...עד יעבור זעם.... מי שרוצה לקנות במחיר מצחיק ממש פסנתר גרמני נהדר שיפנה אלי במסר בפרטי תודה תודה ואל תעשו לי מגבית בבקשה ... יש לי עוד כמה דברים למכור ...

Sודית

New member
לא מסובך??? תהיי לי בריאה....

אני מסתבכת כל יום.... רק מלנסוע לעבודה בבקר ולחזור בערב. ואני לא יוצאת מתל-אביב וסביבתה. אז כל הכבוד לך אישה.... לי זה נשמע מסובך ועוד איך... שלא לדבר על מסוכן ומדאיג... סודית מאחלת לך שקט ושלווה.

magy

New member
אחד לאחד................איבושקה

את כבר בהרים??? ישמור האל אותך.........!! פרפרית - חסל סדר הסברים וחשבונות בין שני הפורטלים........ גילן.........???. אתה??????? אוי אוי אוי..... יוסי שקראתי לו יופי.......נו, אתה רואה שאתה כבר משולב? הלילה - השתגענו לגמרי.......ממש "מעשה בלינצ´ס" כמו שכתוב בתורה. מי עוד....? לא יודעת........קודם קמתי.......הבנתי שהיה מבול....... אבל אני רואה יונה עם עלה של זית............ בוקר טוב עולם.....מה שלום כולם......?

מגי בוקר טוב לך. גם אני מנסה הבוקר

לעבור על החומר הפורה מן הלילה. אני מהמקדימים לישון כיוון שאינ קמה כל בוקר ב-5:30. שאלה לי אליך. הודעות שפתחתי אמורות להיות מסומנות ב-V כחול. אז איך זה שהן שוב נראות כמו חדשות (לפחות חלק מהן). אודה על תשובה (אם אפשר בכלל להסביר את התפוז הזה).

redredole

New member
אילה

יתכן והסיבה היא שאת פותחת את ההודעות לפני שהדף עלה במלואו, רק אז הודעה שנקראה מסומנת ב-v והסימן נשאר.

magy

New member
אשאל אותך בתשובה

אז למה גם אצלי זה ככה?????? אבל פעם כן ופעם לא......בלי כללים מוקדמים...... גם אני פניתי לתפוז....... פני לשיח....אולי תשובתו תסבר את אזנך יותר. התייאשתי מהסיפור הזה...עם השמשות הקטנות......... הלכו לי האצבעות......מלסמן כל פעם מחדש...... הכי עדיף, להתרגל לזה......

fortune

New member
../images/Emo42.gif בוקר מצויין

למה, למה קיטורים על הבוקר, אה? שיהיה לנו יום מקסים

magy

New member
מי מקטר?

בעוד שעה אני צריכה לפגוש גם את האקס שלי וגם טכנאי שיניים. שתי מכות על הבוקר.........הא?????? והשמשות........אני "מריקה" (יורקת) עליהן......ואין שמשות...... אפור מאד בחוץ שלנו........ורטוב כזה....... זה יום של שוקו-רום ומתחת לשמיכות עם מוסיקה וספר....... טוב, אפשר גם איזה צילעגר - טרענער.............

fortune

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

תגידי לי, זה לא נגמר אף פעם ה-X הזה? התגרשתי מזמן, חשבתי שהנה אני הולכת, יוצאת מהסרט אבל למורת רוחי כל השחקנים יצאו אתי נישאתי שוב לשמחתי אבל עדיין יש לי דייט עקיף עם ה-X הזה בכל שבועיים אז תגידי לי - זה לתמיד???

magy

New member
גם אני לא מבינה

איך בן אדם שהראו לו את הדלת..אחרי כשלושים שנה..........ואחרי כמעט שבע שנות גירושין............ עוד מגיע לקחת אותי לטכנאי שיניים..... הוא גם לקח אותי לבדיקות....... אחרות. הוא נשאר כמו איזה מכר ....בן דוד.......קרוב משפחה.... יחסים מאד הוגנים......ומאד לא אינטימיים. כשנפגשים ברחוב.......הוא רץ אליי ומחבק אותי....נשיקות על הלחיים.... גם אם הוא עם מישהי....וגם אם אני עם מישהו..... ממש בחור טוב.........עוד מעט אשכח.....למה התגרשנו......... ואני לא רוצה לשכוח..............ולא אשכח............. (לא....לא בגידה מצידו..............להיפך...........) סטיתי מהנושא....לא? לא נורא.....אפשר לקחת מאיתנו דוגמא לזוג שלא יכול לחיות ביחד אבל ביחסים קורקטיים מאד כשלא חיים ביחד..... יש אנשים שמעריצים אותי על המסוגלות להשאר איתו בקשר זה או אחר... אחרי מה שעברתי איתו.......... רציתי לענות גם לגילן....ששאל על פינות בפורום..... יש לנו כמה פינות........אחת מהן ......פינה - קולדה......... הכי טעימה..........

gilan

New member
הבהרה ../images/Emo188.gif

שאלתי על פינת הנוסטלגיה כי בת 50+ נזכרה פתאום בבתוליה... זאת יכולה להיות פינה ( קולדה ) מה זה משעשעת.. תחשבי על זה.

פירט

New member
ארוחה אינטימית......../images/Emo48.gif

זוג זקנים אוכלים ארוחה רומנטית בעירום. הזקנה אומרת לבעלה: "יוסף, כשאני נמצאת במחיצתך חם לי בלב." עונה יוסף:"בלה, תוציאי את הציצי מהמרק!"

שרונהה

New member
פירטוש חחחחחחחחחחח

כמה צחקתי מהבדיחה הזו...... יש לי דמעות בעיניים........ מהצחוק.......... לא מהמרק..........

דניאלה1311

Active member
מנהל
אתה התכוונת במקרה לבתולי??זו לא נוסטלגיה, לא הבנתי מה משעשע אותך בפינה שלי? תסביר במטוטא.

gilan

New member
דניאלה , את העלת את הנושא

וחשבתי שזה יכול להיות משעשע להעלות זכרונות מהבוידם. ובלי שום קשר לבתולים, ההתרשמות שלי מהערותיך בפורום היא שבפינה שלך דווקא יכול להיות נחמד מאוד ומשעשע

למעלה