עוד ישנים - הא?..........

טוסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שיח... אתה מה זה מופרע...

סליחה.....

טוסקה

New member
בוקר טוב לכווווווווווווולם../images/Emo140.gif

איזו פעילות על הבוקר... אין, אין עליכם

בוקר גשום לך טשי וכולם ולמאגי היקרה

אתמול נסעתי למקהלה שלי נורא מוקדם אז לא יכולתי לענות לך תשובה "שם" אבל היום אני אכתוב לך שם תשובה מפורטת אז תיכנסי בבקשה ותיקראי כל הלילה ירד גשם ואני קמתי עם כאב גרון קטן ולאות בכל הגוף אבל העיקר הגשם.....

יופחי

New member
כולנו בהמתנה דרוכה...........

כל כך הרבה התראות והודעות מקדימות לפני... יוצר הרבה ציפיות... עכשיו מחכים.... לפיגוע.

מאדם, איזו מוזיקה את שרה?

גם אני משתתפת במקהלה (חבורת זמר), אנחנו שרים שירים עבריים בעיבודה של המנצחת שלנו מזה 12 שנים. אני מאושיות המקהלה.

היי אילה היחידה...נעים להכיר אחת

מאושיות המקהלה כלומר אושיה בכבודה ובעצמה יש לנו פה ושם שירים ישראלים ברפרטואר חלק מהם שירים קלאסיים כאלה של מקהלות בשביל קונצרטים מיוחדים שעושים לפעמים לקהלים מסוימים אבל בעיקרון אנחנו לא מקהלת זמר אלא מקהלה קלאסית מקהלת הגליל העליון שכולה חברים מהגליל העליון רובם מקיבוצים וחלקם מלא קיבוצים בגליל החומר שלנו מורכב מאורטוריות ורקוויאמים ומיסות וגם שירים קלאסים של מלחינים וכל מיני כאלה השנה יהיו לנו 25 קונצרטים עם חומר מגוון מאד מה שם חבורת הזמר מותר לשאול? תביאי לנו לפה קצת מילים של שירים משם אם את יכולה זה נורא כיף

פירטושששש....מותר גם מותר השאלה

כמה אינטימי? מותר לנסות.... ועוד לא ענית לי האם אתה אותו פיראט שהיה פעם בחטאים או שהוא היה פיראט ואתה הוא פירט ופירטוש????

פירט

New member
התחרטתי...אינטימי מדי....../images/Emo48.gif

ו......לא......אני פירט בלי א וביליתי פעם בפורום נשואים נשואות. חטאים? אין לי....המצפון שקט.....יום כיפור.....מכפר........

פירטוש...אתה מוזמן להיכנס ללשכה

שם בתיבת המסרים של חפוז תפוז ולשאול את שאלתך האינטימית נראה לי שאתה איש טוב נורא ואין מה לחשוש

קוראים לנו "תו התפר" ושם המנצחת

שלנו יעל גרמן, מאד מוכשרת, אך חסרת מרפקים. כרגע אנחנו עובדים על "עיניים שלי" של פוליקר, על "פרח הלילך", "החיים יפים" ועוד ועוד ועוד. בשנת הפעילות הקודמת הכנו תוכנית של שירי אהוד מנור, בהנחייתו. עד היום הוצאנו 2 דיסקים. בעבר, בין השנים 1972 ל-1979 שרתי במקהלה הפילהרמונית. האמת שאני מאד מתגעגעת לשירה של מוסיקה קלאסית, אך אין באפשרותי להגיע למקהלה כזו כרגע.

איילה אויש כמה ריגשת אותי עם השם

יעל גרמן היא הרי הלחינה לנורית גלרון את השירים הכי יפים שלה בתחילת דרכה היא נפלאה ומופלאה יש לי שני חברים בטבעון שהם מכירים אותה וחברים שלה בכלופן האם פרח הלילך שלכם הוא בעיבוד של גיל אלדמע? זה עיבוד נורא יפה שרנו אותו באיזה אירוע של קיבוץ שחגג יומולדת והוא יושב אצלנו במגירה אבל המנצח לא את תצטערי כל כך ממש זכית שיעל גרמן עובדת אתכם אגב גם טש טש שלנו זמרת ששרה נורא יפה משתמש בו אולי הוא לא אוהב אותו

כל השירים אך ורק בעיבודה של יעל.

מבין המעבדים של חבורות הזמר, שלה בין המתוחכמים ביותר.

בקר טוב מבקעת הירדן

המזג הכי הכי יפה ונוח בשנה הוא עכשיו בביקעה לא קר ולא חם סתו נפלא ...אז מה שלומכם הבקר? ומה בדיוק חגגתם בלילה שהפסדתי? אתמול הייתי בסרט שממליצה לראות הפסנתרן . סרט כבד בנושא השואה אבל רגע לא משעמם למרות אורכו שעתיים וחצי עוד יצירת מופת של רומן פולנסקי ... כידאי לראות.. רוצה גם להגיד משפט אחד היום קוברים את שני הילדים הרכים ואמם . יום לא קל ועצוב מאוד ... יום קשה והמילים לא יכולות לבטא את הכאב מתפללת שכבר הטבח הזה יגמר . שנוכל להגיד בקר טוב כמו בניו זילנד באוסטרליה ובמקומות אחרים שקטים בעולם ושנתווכח על דברים בנאליים ורק נשיר שירים ונעשה אהבה ... אמן

למעלה