עוד ישנים - הא?..........

יוסי.ה

New member
בוקר אור ../images/Emo185.gif

בוקר אור לכל חברי הפורום גם אני ישנתי כמו תינוק התעוררתי כל שעתיים פיפי ואוכל שיהיה לכולם יום טוב יוסי

פירט

New member
ו......חיוך על הבוקר.../images/Emo6.gif ../images/Emo48.gif

אשה אחת חוגגת עם המאהב כאשר בדיוק הבן שלה בן התשע מופיע חזרה מבית הספר. האשה הנלהבת אינה מהססת, מכניסה את הילדון אל הארון וממשיכה בדבקות לקפץ על המיטה הכפולה... לפתע מצלצל הבעל בדלת. האשה בזריזות מכניסה גם את המאהב לארון ומכניסה חיש קל את הבעל אל המיטה כדי שלא יחשוד. ובינתיים בארון, מבוכת מה... כדי לשבור את הקרח אומר הילד - " אתה יודע, נורא חשוך כאן..." כן לוחש לו חזרה המאהב. הילד מעודד מהצלחתו אומר למאהב " אתה יודע, אני משחק המון כדורסל ואפילו יש לי כדור... ". יופי אומר המאהב. " רוצה לקנות ממני את הכדור שאני משחק בו כדורסל " שואל הילד ? טוב, עונה המאהב בחשש. למה לו צרות... " זה יעלה לך 1000$ " ממשיך הילד שבינתיים מתחיל לקבל קצת ביטחון ... המאהב מבין שאין לו במצבו הרבה ברירות, ומסכם בחושך על רכישת הכדורסל באלף דולר. העיקר לצאת בשלום מהמצב המסוכן... אחרי חמש דקות של שתיקה, אומר הילד " אתה יודע, אני משחק גם המון כדורגל..". בכמה, שואל המאהב בדאגה? " 1000$ " עונה הילד. כעבור יומיים האבא מבקש מהילד ללכת למגרש ולשחק ביחד. אבל הילד אומר לו שאי אפשר כי הוא מכר את שני הכדורים שהיו לו. למה מכרת שואל האב בתימהון? הזדמנות עסקית עונה לו הקטנצ´יק. בכמה מכרת? שואל האב בחשד? באלפיים דולר עונה הבן בגאווה. האב מבין שיש פה בעיה ומייד שולח את הילד לכנסיה להתוודות על חטאיו. הילד נכנס לתא הוידוי. לאחר שלוש דקות של שתיקה מביכה הוא פותח ואומר " נורא חשוך כאן ..." שלא תתחיל עם זה שוב !!! עונה לו הכומר.

טשטושה

New member
שמשהו יעיר את י ש ר א ל

זה אי אפשר ככה על הבוקר בלי שיר.....
י ש ר א ל ל ל ל ל ל ל ל ל ל ל ל ל בוקר טוב,
טש

redredole

New member
ועוד משהו בינו לבינה

במהלך ריב עם אשתו בזמן ארוחת הבוקר פלט הפרופסור לרפואה : "? וחוץ מזה שתדעי לך שאת גם לא מי יודע מה טובה במיטה" !! בצהרים, לאחר שמעט נרגע החליט הפרופסור לצלצל הבייתה. הטלפון צלצל וצלצל ורק לאחר דקות ארוכות ענתה אשתו. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן ?" תמה הפרופסור "הייתי במיטה" ענתה אשתו לקונית "מה את עושה במיטה כל כך מאוחר ?" שאל הפרופסור "מקבלת חוות דעת נוספת " ענתה אשתו

maxima

New member
עוד חיוך........../images/Emo6.gif

זוג ישראלי בא לטיול בספרד, החליטו לצאת לראות מלחמת שוורים. עשר דקות לפני תום הסיבוב אמרה האישה לבעל: "בוא נצא מהר, לפני שכל הקהל יצא..." יצאו והלכו לאכול במסעדה מקומית הידועה במאכל התאווה שלה. ביצי שור........... הזמינו, אכלו ונהנו. לקראת סוף הארוחה מגיע בעל המסעדה ומתעניין אצל האורחים. כיצד הייתה הארוחה. הבעל אומר: "האוכל היה טעים מאוד, אבל סבורני, שהמנה הייתה קטנה מדיי..." בעל הבית ענה בהשתאות: "מה, לא שמעת? היום השור ניצח!!!"

זה בכלל לא מצחיק יוסי חחחחחח../images/Emo3.gif

אני באמת מתעוררת כל שעתיים שלוש לפיפי אבל מה פתאום אוכל? אני הולכת כמו סהרורית לנוחיות וכל החלומות יושבים עלי עם הקורים אויש זה סיוט לפעמים

טשטושה

New member
לקצב השובי דובי דו

בוקר נפלא, מתחילה העבודה.....שובי דובי דו.... תודה שרול´קה, טשובידובידו

fortune

New member
../images/Emo103.gif ישראלללללל

ווי ווי ווי מה עשית לי עכשיו! החזרת אותי לביה"ס לשנת 70 היינו יושבים ושרים את השיר הזה והוא היה הדבר הכי חשוב לנו אז - לשיר אותו, לשיר אותו והנה, עברו שנים, שנות דור+ וברגע חזרו לי תמונות מדהימות!!! תודה לך
ובוקר טוב (גם אם כבר צהריים) לכוולללם!

Sודית

New member
איזו התעוררות....וגשם ובדיחות....

אני כבר בעבודה עם הקפה הראשון...פה. קריר בחוץ, בתל-אביב, אבל עדיין לא יורד גשם. תודה לכם על פתיחת בקר בצחוקים.... סודית....לעבודה....לא נעים.

ישRאל

New member
ושוב בוקר טוב,,לא כל כך לצערי

הייתי הבוקר עד לתאונה קטלנית ,עם הרוגים בדרך לגוש תפן התהפך אוטובוס עם תלמידים,כניראה החלקה על כביש רטוב ,נהג האוטובוס נהרג ועוד מספר רב של תלמידים פצועים,בינהם גם קשה,הכביש כמובן נחסם והיו מלא פקקים ,,אמבולנסים ,משטרה,והכי מרגש היה לראות את ההורים ההיסטריים שבאו למקום התאונה כדי לבדוק אם שלום לבניהם,,בקיצור עשיתי אחורה פנה וחזרתי הבייתה,, ועוד סיפור,,יש לי כלבה מעורבת קטנה,היא כבר אצלינו כבר 14 שנה,,לא יודע מה קרה לה לעת זיקנה,,החליטה להתייחם והחצר שלי מלאים בלי הגזמה בכלבים חרמנים ,,לא יאומן מה שקורה פה אצלי,אפילו ברגע זה,בכתיבת שורות אלו באים כלבים ורצים לשגל את כלבתי הזקינה,,בקיצור עוד לא תשע וכבר הספקתי לחוות הבוקר חוויות,,, שיהיה לכולכם יום טוב,,

למעלה