עוד ישנים - הא?..........

טשטושה

New member
עוד ישנים - הא?............/images/Emo1.gif

חגגתם הלילה...... כל הכבוד - לא הרעשתם - ואני ישנתי כמו...............תינוקת
בוקר טוב למשכימי הקום, אויר קריר וחורפי בחוץ, פורשת לסיבוב בגינה להריח את החורף הזה מקרוב....... ב ו ק ר ט ו ב

Sודית

New member
בקר טוב לכולם....ולך טושה....

וואוו איזו חרוצה אני...כבר מוכנה... ישנתי גם כמו תינוקת....מ ו ק ד ם. אם הייתי יודעת שמתוכננת כאן מסיבה... איזה יופי חגגתם לכם....נ ח מ ד. סודית מאחלת יום נפלא לכולם.

דניאלה1311

Active member
מנהל
מי יושן??מבול בחיפה וגם ברק פה ושם הגעתי למשרד רטובה לחלוטין, אוי, איזה גשם בוקר טוב לכולם, עוד לא ראיתי איך חגגתם אתמול אבל הולכת עכשיו לקרוא.

gilan

New member
בוקר טוב וגשום../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

איזה כיף ל"צפונים" שיורד לכם גשם. מקווה שזה יגיע גם אלינו לדרום. וכמה טוב להתחיל את הבוקר עם בדיחה:

gilan

New member
צוחק מי שצוחק אחרון ../images/Emo140.gif

זה למען האיזון המקודש

פירט

New member
למה "יופי"? ../images/Emo48.gif

מה כבר עשינו (או לא עשינו....) לך?? שיהיה יום קסום ובעיקר גשום לכולנו.

שילה1

New member
בוקר אור....../images/Emo140.gif

מבול שלא פוסק,שמש שנעלמה.ואצלי?היום תחילתה של התחלה חדשה! יום טוה לכולם...והרבה שמחות!

פירט

New member
תגידי לגשם שיבוא אצלי פעם? ../images/Emo48.gif

עדיין לא שתלתי את פקעות החורף. מחכה לגשם רציני וקצת קור........

פפוש4

New member
הפסדתם כולכם.........

....................אבל לפני הכל ........ ................בוקר טוב למשוררי השירים!!!!!....... ........................בוקר טוב לחורזי החרוזים!!!!..... .................בוקר טוב להוגי ההגיגים!!!...... .................בוקר טוב למספרי הסיפורים........ ............בוקר טוב לאלה שעושים את הפורום (כמוני) לכל הקוראים ................הודעה זו גם לאלה שיש להן הסכם סודי עם אלוהים .............O.K אז מה הפסדתם .......... .................היה זה לילה מפרך של חילופי הודעות...... ................אשר נשלפו ברוב אנינותן של הבנות ............. שלא לדבר עלינו הבנים!...... .............. נתגלו לנו סודות בריאה אפלים ........ ............... ....................התוודענו לצבעי התמננות....... ...................גילינו שיש בעלי חיים שמחלפים לכחולאת צבעם ......................שהם מזדווגים....... ....................נודע לנו שאפשר לכתוב מזדיינים בלי ד ובלי יי... ....................גילנו (עאלק) שיש אונ´ באילת...... ..................ועד כהנה וכהנה... לא לא לא כהנא .....................אז שימשיך לרדת גשם אני אורז את הבית. ............ (כבר שבועיים) אשתי כועסת עליכם ........(היא לא יודעת שהעגל רוצה לינוק יותר משהפרה רוצה להניק) ..........הנה עכשיו ברוב תמימותי היגשתי לשייח את הבדיחות הבאות ...........נקווה שהוא יקום כהרגלו בחצות היום ולא יקרא ...............וחוצמזה יום טובבבבבב לכל עם ישראל

gilan

New member
תסביר לאשתך פפוש

שיותר ממה שהעגל רוצה לינוק ויותר מהפרה רוצה להניק השור רוצה לנייק

gilan

New member
מתנצל, אבל זה אחרי עיון

בשירשור הכחול מהלילה הקודם, דיון אקדמאי אותו לצערי החמצתי. ולסיום עוד משהו קטן....

למעלה