עוד הודעה של באטלים!!!

Big 7

New member
מה יש לי לעשות עם עצמי?

יש לך הרבה מקום לשיפור אבל קללות פשוט לא עובדות!!! מה זה קשור לזה שאתה מיתעצבן?

Suctor

New member
על מי אתה מדבר?

אתה מדבר עליי אני לא מבין מה אתה עושה יא שקית מלאה בחרא אתה אמור סתם במקרה להיות איתנו לא יודע אם זה חשוב לך...

mscooter

New member
לעצבן ? ../images/Emo6.gif !! פחחחח

ממפגרים כמוך כבר נימאס לי מזמן אתה טועה בגדול, אני ממש לא מעוצבן הנה שום פעם בשורות אתה כותב "אבא ואמא", אתה חושב שזה כואב? כבר אמרת את זה טוב מאוד בעצמך אתה לא מכיר אותנו, אז תעוף ודרך צלחה חמש או ארבע, מה זה משנה ממילא אף אחד מכם לא שווה את המונה בבמבה משתמש אתה כמו ילד קטן לך תשחק פוגים, תעזוב YOU ARE DONE זה לא חכמה להעתיק, אני מסכים איתך אבל צריך ת'אקט לתת עם כל העתקה BIG זין איך תשים?, הרי אין לך אחד
"אבא שלך מוחמד דף" - יש לך סיגנון מאוד מיוחד את הסיגנון הזה ראיתי רק בגן שכולם רואים "פילפלת" כולל אותך ילד קטן דיי, תעזוב אתה לא תצא פה טוב סתם מזיין ת'ראש אני אפיל עליך ברוש מאיפה אתה יודע שלאבא שלו יש קרחת? אה נכון ראית אותו דופק את אמא שלך בתחת אופס
שוב אמרתי תחת SORRY גנבתי לך את המילה? מה אתה מזיין ת'מוח, אבא שלך קנה אותה? אה נכון הוא הציע מחיר גם על "קדחת" וגם על "תביא לפה ת'חומר תתקע לי בוריד ת'מחט" "אתה והחבר שלך תישאבו כמו שואב אבק"? תקרא טוב מה אתה כותב, לך אין פה טאקט ועדיין לא קלטתי מה זה הקטע הדבילי שכתבת על המפורסמים הלא קשורים - אינפנטילי לפי איך שאתה כותב גם לך אין מושג על מה אתה מזיין ת'ראש - פשוט תשתוק כמו דג

Altryne

New member
גמה שכבתבת....סתם!

יא חתיכת פוץ למה כתבת תאקט שני פעמים שונה? עזוב אותך נמאסת כבר

keeeren

New member
די ../images/Emo70.gif

אולי תסיימו כבר את הבאטלים האלה? אתם אל במינים שנמאס לקרוא אותם?! הכל חוזר על עצמו... ומה שהכי דפוק הוא שאמין טוען שהוא יודע שהוא אל יהיה ראפר או משהו כזה אבל עובדה שאתה תמיד אומר שאת הכי טובה את גרועה!

mscooter

New member
קרן נשמה

לא מעניין אותך אל תקראי (ואני מקווה שאתם לא תופסים את זה רציני, זה בכל זאת רק באטל בין חברים
)

למעלה