עוד הודעה של באטלים!!!

Psycho BuZZ

New member
עוד הודעה של באטלים!!!

ואם יש מצב שאז כל הזמן יישאר למעלה בבקשה...
וזה מופנה ל-mscooter: רשמתי לך פריסטייל באנגלית ואתה לא ענית, נמרחת כמו שיט! במקום זה העברת ביקורת על אלטריין אחי נקבה! לא ענית אז לפחות תשתקי ליד הראפ שלי אתה כמו טרול קטן הכוונה, I got all To succeed against some fuck שמביא חרוזים נשמעים כמו עישון קראק אתה STUCK! אין לאן לחדור לידי אתה דרור ואני עיט טורף נמושות כמותך אתה כלום, כאן אתה לא הצלחה אז הנה רשמתי לך בעברית אז תבין Im da pro and you are da teen

Big 7

New member
ולאוטיסטים

סיכו קרע את סטוקשמיט או איך שקוראים לו

I Loe EMINEM

New member
יפה יפה!!!! מגניב ונכון!!!! אני

אומנם לא משתתפת פה בבאטלים אני פשוט לא מוכשרת בזה אבל סיקו (צדקתי הפעם?) ואלטרליין שיחקתם אותה וביג 7 יפה יפה אני חוזרת על עצמי פעמיים לא משנה ....

emin

New member
באותו מקום..................

שהוא נתן בקישור תמצאו למטה את התגובה שלי לפריסטייל צעצוע שלו. לכל מה שתכתוב תהיה לי תגובה שתבייש אותך.

mscooter

New member
דיייייי !! הוא קרע אותי !!!

לאאאא !!!!!! פליז GOD !!!!! איך אני יצא מהבית עכשיו !!??? *והנה לכם עוד מקרה סעד, הפעם שמו BIG 7

mscooter

New member
נו נו אני לא פה יומיים וכבר אתה

חושב שניצחת ?? אז פירמטתי את המחשב ואני מוכן להשיב מילחמה... קבל: I got your point in english bitch אתה לא מיספר בשבילי, קאפיש? אז רשמת לי פריסטייל,
כפיים לאדון
עדיף שתדחוף ת'ראש שלך ישר לקיר בטון ואל תצא משם יותר כי הסטייל שלך דפוק כשקראתי לא הפסקתי לצחוק אחי אתה מחוק ! אז אתה העיט? אין לי בעיה עיט אוכל רק מת או נבלה כי על יצורים חיים אין לך סיכוי לגבור בגלל זה אני במקום אותך יקבור ולא עניתי לך או לאלטריין כי אמין זיין בתחת את שתיכן you wana play it in english i ain't got no problem but if u know what's good for you take your legs and run man cause i told u man i'm the master of hell im your doom חתיכת טמבל הליריקס שלי טובים מידיי בשבילך וחבל על כול מילה שאני כותב לך ממילא לא תבין ושוב תצא כמו מטומטם בעוד פריסטייל מכוער שלא ראוי להיות מפורסם כי פה בבאטל הזה רק אני המנצח אז תפרוש מהר לדוקים כי אני - לא בורח !

Big 7

New member
hahaha

כל כך הרבה מישפטים בלי חרוזים אתה את המתים מוציא מהקברים נו בסדר תגיד ששיחזרתי כמה מילים לפחות אני לא משחזר מישפטים שלמים תבין,יש לך כמה יציאות דיי טובות אבל באמת אתה חרא ואין לך ממה להיתגאות אני איתך סיימתי לעכשיו,אעבור לחבר שלך סקוטר שימצוץ לי עכשיו אתה באמת חושב שאתה כזה טוב? הבאת מישפטים באנגלית ויצאת כמו זבוב עף עף לבסוף מת,מתי תיקלוט שאתה לא השולט? במישפטים באנגלית לא היו חרוזים בעברית היו חרוזים קטנים כמו גרגירים בימקום להיות mscooter אתה אמור להיות ms.cooter אז ילדה אל תיבכי אני יגיע אלייך עכשיו ואת עוד תיסבלי אז אמין קיבלת זין? תימצוץ אותו,ותפנים אתה שווה לכליפת השום אתה כלום תפנים תפנים חבל שביכלל הוציאו אותך יא נקבה וmc.cooter אל תיבכי אני רק צחקתי איתך את הפריסטייל האמיתי את עוד תקבלי עד אז את הבייצה שלי תימצצי.

keeeren

New member
emin

כתבתי תגובות (לא פריסטיילים) למטה... הייתי צריכה לעשות שמהו הכל מפורט למטה אני הולכת אני אחזור מחר!

mscooter

New member
אתה לא חוש שמרוב שאתה כותב

על הביצה שלך היא כבר יצאה מהתחת??? כאילו אתה יותר טוב בחרוזים... "עכשיו אתה באמת חושב שאתה כזה טוב? הבאת מישפטים באנגלית ויצאת כמו זבוב" טוב - זבוב ממש חרוז, ענק !! בונאה אתה כול כך מפגר שאני אפילו לא אגיב עכשיו (אולי אח"כ, שיהיה לי זין לאוטיסטים כמוך)

Psycho BuZZ

New member
חחחחח

Just leave, you faggot You're just like a lil' rabbit Who wants to jump around a lot But some PSYCHO comes, he shots ya right in pot With his lyrical bullets I mean me, between us I'm da coolest And my style is original With frases act subliminal And you sounds like sub-underground Sub my dick, you act like a clown Next to me you're a baby That cries and fucking gaily

Altryne

New member
fuck this!!!!!

I just read anymore'i don't write but then some bich like you arrives and mantion my name in her stupid ass lyrics did even somebody asked you 4 you stupid opinions? shuve 'em rught up your and just shut the fuck up or better go fucking hump the door nob you nothing,a pussy,a stipid ass fuck some broke wannabe that thinks he's 2pac go lick your self man or should i say hoe? you don't even deserve to step to me and my bro we'll fuck you up and before you now it you'll be lying in puddle of your blood and vomit you sick man if you try shit with us to you this a battle to me just a fuss don't even sweat it ,this "battle" is whiped you want it 4 real just come to my street you'll get throwed by stones bricks and rocks and then you'l be scared to come near my block or my hood or even the town for that matter fuck it,anough i'mma talk to all of ya later!

emin

New member
mscooter זה היה טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! קרעת לו ת'צורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה