עוד הודעה של באטלים!!!

Big 7

New member
תגובה

אני עוד מקלל? תראה את אמין הוא מקלל חושב הוא אלוהים ומה אתה כזה ענק? יותר קטן מגרגיר עבק לא מבין מה אתה ואמין פה עושים מילא אלטריין סייכו ואני אותכם קורעים אתם עשיתם בפורום הפרדה מה זה השטויות האלו?מילחמה? כל פריסטייל ופריסטייל נעשה יותר ארוך זה פריסטייל לא סיפור על איזה שמוק אתה אומר שכולם בצלחת גומרים? טעית! כולם גומרים לך על הפנים.

emin

New member
איזה עלובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניסיתי פה לא להגיב שום דבר שלך פשוט לא מכאיב אולי אני לא אלוהים אבל עדיין טוב יותר מהאחרים אתה יכול לחבר רק קללות עבריין צעצוע בסוף תחטוף מכות ואז כולם ישמעו ממך רק יללות. אתה חושב שמשהו יצא ממך תראה בלי להתאמץ אני קורע אותך. אתה חושב שאתה מלך? חחח כל פריסטייל שלך פשוט חושך. סייקו אלטריין כל החבורה אני וmscooter נמשיך לקרוע לכם את הצורה לא בקללות לא באיומים להבדיל מיכם, במילים וחרוזים. small אתה ממש עלוב זאת כבר עובדה אז תפסיק כבר עם הבושה עוד תגובה ועוד תגובה בשביל להראות שאתה לא בורח אבל את מטרת הפריסטייל אתה שוכח. אז תעוף מפה בבקשה לא רוצים יותר לשמוע ממך- אף מילה.

Psycho BuZZ

New member
חחחח

סליחה, תמשיכו לקרוע לנו את הצורה? מעניין, את זה כבר שמעתי ממך נראה לי אפילו בשיט הקודם שלך והקודם לו ובכל השטויות ש'ך בלי הפסקה תבין כבר, אתה נקבה! והנקבה ש'ך עוד יותר נקבה ממך לפחות מנסה להגיב איכשהו אתה לא משנה אפילו אם זה ללא הצלחה אבל החברה ש'ך אפילו את זה לא יכולה כותבת וכותבת, ויוצא רק HUINYA אה סליחה, אתה בכלל לא יודע את השפה וגם אנגלית לא, נו איזה באסה איתך אתה לא יכול לשלב חרוז ומילה הכל הולך אחד אחד אצלך לפעמים אתה ממציא חריזה טובה אבל מילים נכונות לא מוצא בשבילה!

mscooter

New member
נחמד, אבל...

שים לב אתה PISDET, מי פה הנקבה HUINYA זה מה שתקבל, כשאני יגמור איתך בSHOPA חזק וטוב אתה הולך לקבל לתפוס ואז חזק, להחדיר את המקל כבר אמרתי לך, חפש FILYA DA PUTA במילון עכשיו תראה מי לא יודע ת'שפה יא "כישרון" אני לא מגיב, נכון, כי לי יש חיים לא כמוך כל היום בפורום ורק רב עם אחרים ובילעדי האח שלך... סליחה, הנקבה לא יכולת פה לירשום כי היית פה קציצה כבר ראינו איך נגדי, לבד לבוא לא רצית תביא ת'ביט לפה, זה אני לא טעית תבין אני בחרוזים שולט כמו בכת השטן תראה מהכיסים שלי נשפך המזומן אתה חושב שאתה תוכל ללכלך עליי לנצח? שלא כמוך,לי לא כתוב "פראייר" על המצח אז תעוף מכאן תעשה טובה כי אני ממך עשיתי נקבה BITCH

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo13.gif

עשית לי עכשיו את הדקה הכוונה לפריסטייל עם הרוסית הפגומה שמע... אתה לא יודע ת'שפה אל תנסה להיראות גבר לשווא אתה נמושה! ואתה כלום!!! LOH אתה אפילו לא!!! אתה יוצא נחות מהחבר הטמבל ש'ך פה!!! PISDET ו-SHOPA אין כאלה דברים! מה נהיית אמין, אין משהו באוצר המילים??? אתה אומר שאני כל היום בפורום רב עם אחרים? אתה צודק, אין לי יותר מה לעשות בחיים מאשר להסתכל כאן כל פעם בלי הפסקה על שתי נמושות שרום לה-לה-לה

mscooter

New member
חחח

עוד לא פגשתי רוסי שלא יודע רוסית אולי תבין אם אני יכתוב בעיברית, תבין SHOPA זה תחת איפה שתקבל את המקל ואם אתה כועס על המשפט אל תסתכל "ססיחוי נפסיחוי" (ואל תתעצבן) תמסור "סדיסט נמוי חוי" לאמא שלך (מהשכן) אתה לא היחיד שיודע פה שפות ועוד לא ענית לי על FILYA DA PUTA, אידיוט...

Psycho BuZZ

New member
קבל קבל

אני זה שלא יודע רוסית? אבל אתה נראה זה ששרוט כמו תקליט! כתבת "שופה" כשאין בכלל כזה דבר "ז'ופה" זו המילה הנכונה אם כבר... כמה קללות ברוסית - איזה גברבר זה לא אומר שאתה שווה שמהו אומנם ובתחת שלך ה-filya da puta יא חסר זין, לך תשיג קמסוטרה ו"SOSI HUY" יגידו לך בשירותים ציבוריים כשתמצוץ עבור כמה שקלים לבני 60 וגם "SADIS NA MOY HUY" לא תגיד לעולם כי אתה נקבה, קוקסינל, יא מטומטם!

Big 7

New member
אתה באמת נמאסת

אני לא מאמין כמה פעמים את סותר את המילה שלך במילה שלך! לא בקללות לא באיומים אבל כתבת שאני הולך לחטוף מכות! יודע מה אני מדה שליט א רחובות ז'3 אני זה עדי תבוא כל יום "להחתיף לי מכות" ועשיו לפריסטייל: אני רואה פה רק מילים ממוחזרות כל מילה וכל שורה עברה פה כמו כתוביות נמאס לי מהשיט שאתה אומר הכל קללות שטויות איומים זה מה שת'מדבר אני לא מבין מה הקטע שלך עכשיו אתה התחלת הכל ואתה רוצה לסיים את זה עכשיו? מה קרה?ניגמרו המישפטים? או שהפסקת לשלם לשכן שימציא לך חרוזים תגיד בן כמה אתה ביכלל? אני בן 13 ואותך משפיל כל פעם ופעם דיי תפסיק עם השטויות או שתבוא אליי לבית ספר או שתפסיק להיתגרות.

emin

New member
small אמרתי לך שאתה קטן! חחח בן 13!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אתה בן 13 חחחחחחחחח איזה קטן איך בכלל נהייתה כזה מטומטם להיכנס לפה! ותקשיב טוב קטנצ'יק זה נכון שאתה תחטוף בסוף מכות אבל לא ממני אני לא אמרתי שזה מימני חתיכת דפוק. כי מרוב שאתה מטומטם יפוצצו אותך יום אחד! בואנה ממך כבר התיאשתי,דביל תראה מה עשית מעצמך ידחליל בן 13?איזה קטן יצאת לא מיזמן מהגן אתה מזמין אותי למכות בכיף רק ילד קטן כמוך עשוי מהר לבכות צדקת! אצלי זה באמת כמו כתוביות כי הן מתחלפות חמור, לא חוזרות. אותי אתה משפיל? מצחיק!משהו רציני עליך אני יפיל תבין אני בן 16 אתה 13 תברח מהר אלא אם כן אתה רוצה להגיע ל"אברבנל".

mscooter

New member
איזה עלוב

תקלוט אינפנטיל אין לך חרוזים לא תמצא כאלה גם בעוד אלף שנים ! אין לך את זה אז תיעלם מהעולם אנחנו לא רוצים לראות אותך יותר אף פעם "כל פריסטייל נהיה ארוך" - תקלוט זה הרעיון אתה עושה את זה קצר כי אין לך כישרון לי אמרת שכולם גומרים על הפנים? גמרתי על אמא שלך והיא עכשיו בבית חולים !! תקלוט - הקללות, לאף אחד לא מזיזות "גרגיר עבק" תעמוד בצד ותלמד מטעויות אם הראש שלך (הריק) עדיין לא קלט "לך הביתה מפגר!" המסר פה נחת! כבר נמאס לי להזכיר לך שאין לך כישרון אז לך תשב בבית, תקרא קצת ת'עיתון בשביל לקרוא עיתון לא צריך כישרון זה מתאים בישבילך, ואתה יודע שזה נכון!

Suctor

New member
הם עלובים?

את כל הפריסטיילים שלכם קראתי אתה סתם מתלהבים לפחות ככה שמעתי לפי כל מה שראיתי את תאכלס שווים לתחת חכו נרשום עוד קצת נשתלט עליכם כמו קדחת אותי אתם לא מכירים אני חדש רק תחכו אתם תאכלו עוד הרבה קש מה אתה דפוק אתה מקלל לו את האמא את אמא שלך זיינתי הרבה לפני מאחורה ומקדימה וואלה היא פצצה ממש כמו הירושימה תשאל אותה אני מכיר אותה קוראים לה סימה עכשיו זה רשמי ל באזז אלטרין וביג 7 אני מצטרף כי את "שפת הפריסטיילים" אני יודע לדבר שותף ואתה יודע מה זה ממש כיף!! בכל מה שאתה אומר אתה ממש טועה בגלל זה לרדת עלייך בחזרה אני נהנה אז יאללה יא שתי סטלנים בלי יכולת תעברו לתחביב אחר אולי תנסו להכין עוגת סולת כל מה שרשמתם סתם זבל אתם עוד תעברו הרבה סבל טוב אני את שלי אמרתי לפחות לעכשיו תנסה לרדת עליי אני מתערב שלא תצליח לרשום קו........

Altryne

New member
you herd!!!!!!

this boy comes in here and his nick is suctor now you end is near for you he's like fear factor you better drop bitches drop to the groud coz if you try mess with us you get passed around between me and suctor big 7 and psycho and them back to me and i shoot you in head yo you drop to the terra and biggin for mersy i would'a though about it if you were worthy but you are pisses of crap you simly are fools you write your simple shit don't you have som' better 2 do? suck on some dicks or be fucked in asses? or stand up to mirrows and go through your dressers? dudes shut the fuck up and stop spilling bullshit stop making noise and get who the king's here

mscooter

New member
feedback

you ain't no king and evrey body here knows it your confused, your the pissed one, so dig the fuking bit maiby i got nothing better 2 do but your in it to, so i c your bored 2 your lyrics are good, but mine always better so leave this place, תחזור לבית ספר "don't you get it bitch? no one can here you, now shut the fuck up and get what's coming 2 u !!"

Psycho BuZZ

New member
קבל קבל

I asked - why didn'cha answer my diss Now I know why - your english's totally piss So many mistakes, so many frustrates Your shit ain't worth a penny of Bill Gates Your feedback' just some split Of some fucked ass beat Your life won't pay for mo's If you'll fuck with some pro's

mscooter

New member
יופי !

הנה עוד אידיוט שאפשר לרדת עליו מה אתה משחק אותה כאילו יש'ך גב? עוד אחד על אמא יורד. אולי מספיק עם זה ??? מה הקטע ש'ך תגיד לי מה אתה רוצה?? עשית טעות, פשוט שטות עכשיו תהיה פה עוד נחות תרצה, אפשר לסדר נכות שלא תזוז יותר, קאפוט! אומנם זה רק שני סטלנים מול ארבעה אבל אתם תקבלו פה מכה ! את העוגת סולת אני ידחוף לך לגרון והגופה שלך סתם תסריח בארון על הנפילה שלך אף אחד לא ידע הפרשה תיסגר, תישאר חידה עכשיו זה רישמי, אתה נחשב למת אתה רוצה עליי תרד, אתה הולך להיתחרט את שלך כבר אמרת, ובאמת חבל כי בזאת חתמת לך את הגורל תאכלס אתה באמת קדחת חום גבוה ומיגרנות, אתה שווה לתחת גם אני נהנה עליך לרדת "ארבעת המופלאים" יקבלו פה נזלת אז אמרת שלא אצליח לרשום פה קו על מה היתערבנו? הצ'ק עובר ולא שב תגיד לי אידיוט - מי צוחק עכשיו
זה אני פה הראש, אתם רק הזנב

Psycho BuZZ

New member
העתקת חרוז!!!

"תאכלס אתה באמת קדחת חום גבוה ומיגרנות, אתה שווה לתחת" העתקת את החרוז!!! איזה הומו!!!

mscooter

New member
הנה עוד העתקה

זה סיפור על ילד אידיוט שלא למד לתת כבוד, למד רק ללכת מכות, עוד ועוד, כי אין כבר ראפרים טובים באמצע הדרך, ההיפך, כול אחד חושב שהוא המלך אז תפסיקו לזיין לי את המוח אין לכם מילים, חרוזים, או כוח, אבל לכם הדברים האלה אף פעם לא היו מתיי תיקלטו, אף פעם לא תישתנו סחוט, מוציאים מחרוזים פה את המיץ זורק עוד מילה ועוד מילה ואז מאיץ הכול פיתאום נראה אותו דבר, נתת ת'חרוזים ולמחר, כלום לא נישאר פשוט רצית לריב ולא ידעת למה, כשהיה לך חרוז טוב אני נתתי פי כמה מילים מקיר לקיר, מיתחת לשטיחים, וכשכולם עליך ירדו, לבית נכנסת בפנים..

למעלה