עוד הודעה של באטלים!!!

emin

New member
הינה הגבתי!!!!!! ואני עדיין צוחק!:-

שים לב- אותך עוד מעט הצידה אני דוחק עכשיו אתה מבין למה אני צוחק? כל משפט שלך זה פשוט אסון כמו האגרוף ששלח לואיס לטייסון. חשבתה שאיתי סיימתה אחי- איתי, אתה רק התחלתה למה ניכנסתה,טיפש- חכה חכה כי מיזה בריא לא תצא. טוב וזבוב איזה חרוז,זה ממש בושה איזו בדיחה- פשוט עלובה בדיחה שפשוט לא מתחרזת עכשיו זה הזמן שלך ללכת. ירדת על mscooter אז פתאום אתה מרגיש גבר בימקומך הייתי מסתגר בחדר כי אצלך משהו לא בסדר. אותך פיצצתי חתיכת חרק כמו המיתקפה הצפויה על עיראק. so you,the small with the small don't mess with me, you understand assholle

Altryne

New member
אין לך בכלל חרוזים

"ירדת על mscooter אז פתאום אתה מרגיש גבר "????????? מה זה יא חתיכחת זונה?? זה חרוז ועוד אתה יורד על שלו ואם אתה לא יודע אנגלית אז על תכתוב!!!! "so you,the small with the small don't mess with me, you understand assholle " אתה דפקט!

emin

New member
מי שמדבר!!!!!

לך תיזדיין חתיכת דפוק כבר ראינו איזה זיוני שכל נתתה פה אז כדאי לך מאוד לסתום את הפה המחורבן שלך כי הזונה פה זה אתה. לך תדחף אצבע לתחת ותריח אותה!!!!!!!!!!!! *חשבתי שאמרת ש"תקרע לי את התחת" ביום שלישי, אז נו מה קרה יזונה.

Da Pimp

New member
אני חייב להסכים

זה היה יבש "אמין" לגמרי חסר קשר. דיף לשתוק מאשר לכתוב כאלה שטויות

Big 7

New member
איכס

אתה עוד יכול לרדת על כך שאין לי חרוזים עם הפריסטייל העלוב הזה? "טוב וזבוב איזה חרוז,זה ממש בושה איזו בדיחה- פשוט עלובה בדיחה שפשוט לא מתחרזת עכשיו זה הזמן " פשששש שיחקת אותה זה מיתחרז מעולה!!! אני עוד יגיב לך בפריסטייל אל תידאג

emin

New member
איזה אידיוט!!!!!!!

גם אתה בטח מהילדים שיש להם תעודת מפגר ילד עם רמת השכלה של ילד בן 5 והומור של כיתה ב'. תגיד אתה סתום שעוד לא הבנת שטוב וזבוב לא מתחרז אה...חתיכת דפוק בוא תנסה להגיב לי חתיכת נקבה שאני יצחק עליך קצת. אין לך בכלל חרוזים לא נתתה פה משהו רציני אחד ואתה אפילו לא קרוב לזה אתה מבייש את כל הפורום - ה-ו-מ-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keeeren

New member
הגבתי לך למטה!

בהודעה של הבאטלים... אבל זה לא היה פריסטייל סתם כמה קללות אני חייבת ללכת ביי כולם אותה emin הלוואי שתיחנק בלילה מהזין של אבא שלך ותמות יה-ו-מ-ו מסריח
תמות נבלה תמות...

emin

New member
כבר הגבתי לך למטה!!

כבר הספקתי ליראות מה כתבת ולהגיב לך ילדה טיפשה. אולי תיקראי מה כתבתי ותסתמי קצת את הפה. אם לא אז את ממש סתומה עם בעיה קשה.

Psycho BuZZ

New member
פחחחח

טוב, חבר'ה, עזבו את החרטא! כנראה שאין תגובה, אכלת אותה! הכוונה אליך, אמסקוטר, or whatever אתה לא שווה ת'חומר שלי, see ya later אין לך תשובה על רמה, ובכלל לא רק לי אלא לכל אחד פה כנ"ל כאן אתה מאבד את הצפון ראפ לא בשבילך, נגן בסקספון ורק אז מישהו יתייחס אליך איכשהו ובבקשה, תשאיר ת'ראפ כמו שהוא אל תקלקל אותו עם פריסטיילים שלך הם לא ברמה, אתה לא הצלחה! תחזור לאט-לאט לתוך המערה, ג'י מערה של מסתור מעולם האמ.סי אתה אורח מצוי ולא רצוי בכל מקום, כמו כאן, אתה דחוי!

Big 7

New member
אז הינה התשובה

הפריסטייל שלך לא ברמה עם כזה דבר החזרת לי תשובה ? אפילו אחותי עושה יותר הצלחה ממך אתה קורא לי ילד קטן בן 5 שכל מילה שלך היא קללה נו באמת יא בן זונה כלב מאנייק,אני זיינתי את אחותך וואו אני גבר תזמינו מישטרה ילדים קטנים מקללים אז כנראה שאתה אחד מהם תיתפלא! אתה קטן יותר מכדור של רובה אין לך חיים וחברים זה קורה אז תיסתום את הפה כי המלך פה עולה

Altryne

New member
אני ממשיך

משנקרא ברוסית לך תמצוץ хуй השפילו אותך אז תנתק את המנוי ולתפוז אל תכנס יותר אף פעם כי לך בפורום להמשיך אין טעם כי אני פה הברק וסייקו הוא הרעם מילים שלנו יהרגו אותך בזעם אל תנסה פה להביא ת'ליריקס ,מטומטם ליריקס פשוט ולא יפה וגם לא מתוחכם תזחול בחזרה לחור שממנו באת את הכבוד בפורום פה אתה מזמן איבדת אז סתום ת'פה ילדון מיסכן ולך תמצוץ לאמא אולי אם יתמזל לך גם תכנס לה פנימה ואז תחיה אצלה בכוס ואולי תאכל שם פיצה אבל ההרגשה זרה כי היא אותך הפליצה

Big 7

New member
גדוללללללללל ריספקטטטטטטטטטטטטט

אלטריין שיחקת אותה זה הפריסטייל הכי טוב שהיה פה הפורום! כבוד!

mscooter

New member
זיינו לך את השכל??

חחחח יומיים לא הייתי פה.. יומיים !!! מה חשבתם שויתרתי בינתיים??? תסתכלו על עצמכם יא מטומטמים !! לזה אתם רוצים שאני יגיב??? טיפשים "זיינתי את אמא שלך, דפקתי את אחותך" בואו נעשה אורגיה עם כל המשפחה !!! סבא סבתא אחים דודים לכו לחפש מי יזיין אותכם מפגרים אלטריין, ממך ציפיתי ליותר היה לך סטייל פעם, עכשיו הוא אחר... אני לוקח בחזרה כל דבר טוב שעליך איי פעם אמרתי, נסגר החוב סייקו תסתכל על עצמך, "גבר" "חרטא - אכלת אותה" - you going no where, not ever אני רצוי אך לא מצוי אתה מצוי ולא רצוי בלבלתי אותך? יא אייקיו בודד שאפילו הוא ממך ברח והוא עכשיו נודד אם אני לא ברמה אז לך אין אפילו שפל שים לב למילים, אני יודע שאתה טמבל אבל בכל זאת תנסה להבין,זה מדהים: לי (לא כמוך) פשוט יש חיים התגובה אוליי איחרה לבוא אבל עכשיו היא מפרקת את האדמה פה SMALL 7 you fucking bitch תפסיק כבר לקלל או שבראש תקבל פטיש אתה המלך העולה, זה נכון עולה לקניבל על הצלחת טיפשון זה מה שקורה שאיתי מתעסקים בסוף כולם בתוך הצלחת גומרים אלטריין המנוי שלי חיי וקיים ואני מפה לא אלך אף פעם תבינו, לכולכם אני ישפוך פה את הדם ואין סיכוי שאח"כ יגידו "הנה הוא קם" כי כשאני פה יגמור ת'ארוחה לא ישאר כלום חוץ מאדמה חרוכה רק דבר אחד שלא הספקתי להגיד תפסיקו לקלל כבר, ממני, היחיד

Altryne

New member
לא רק אתה,אבל אתה במיוחד....

אוי נו באמת כבר..מה קורה כאן? ראיתם משהוא נתן? זה מגוחך וזה טיפשי וגם אפילו לא אישי וגם בדיוק אותו דבר על אחרים לומר אפשר אז די לכתוב כי כבר נמאסת.. אחי תסגור כבר את הבאסטה אני הפסקי להגיב לפני כבר כמה עמודים אבל אתם התחלתם עוד פעם ועוד עירבתם אותי שם אז מה חשבת לא אגיב? לא אתעצבן ולא אריב? הרי נמאסתם כבר עליי מילים מלוכלכות מדי יורדים אחד על השני וגם קצת מערבים אותי לכן התחלתי להגיב אך לא מצאתי לי יריב כולכם מתחת לרמה מסקוטר במיוחד אתה רק סייקו פה כותב דברים שלכולכם הם מתייחסים גם ביגי 7 הוא אמן את כולכם הוא זיין מזמן אז why the hell אני כותב? ומבזבז פה תשומת לב? פה אין לי קרב ואין אויב אלא אם כן אחד מכם יכוא וירפרפ יפה אבל אין אחד כזה... mscooter אתה לא לבד כולם עיצבנו,אתה במיוחד!!!

mscooter

New member
אז אל תגיב

אולי טיפשי ומגוחך אבל יותר טוב מBIG7 במלוכלך האידיוט חושב שהוא גאון הוא סתם יורק למיקרופון שים לב למה שיש אין לך חרוזים טיפש! אז תעזוב כבר את הראפ go fuck yourself up אלטריין אל תחפש יריב כי לרמה שלך אף אחד לא יגיב אתה חושב שאתה גדול אבל אין לך Shit , רק אפס עגול כולם עיצבנו, אותך אולי לי זה לא מזיז, הרמה נמוכה מידיי "ביגי 7" הוא אמן? את כולנו זיין מזמן? הרגת אותי בנאדם, ביגי 7 הוא ק ט ן ! אלט' עשה טובה, זה לא הבאטל שלך אז תן לבאז האפס "להילחם" במקומך

למעלה