עובדות בחיים:]

TheWingedPig

New member
כן, זה בערך מה שמונע ממני

לבצע את התוכנית הזאת, כי בסך הכול, אין ממש מקום בטוח להסתובב בו בכל אזור בריה"מ..הו, הסיפורים שיוצא לי לשמוע..דיי מצמרר... נו, אני גם לא הייתי שוהה שם יותר מימים ספורים...אני חושבת שיום אחד היה מספיק לי...קצת לצלם את השכונה, ואת הבית ספר בו למדתי...כי כשאת מספרת את זה לאנשים, זה לא אותו האפקט כשאת מראה לאנשים תמונות... מאיפה את במקור, איזו עיר?

TheWingedPig

New member
טוב, גאוגרפיה אף פעם לא הייתה

הצד החזק שלי...אבל נדמה לי שזה יחסית קרוב..הממ... אני ממאקייבקה (ולא, זה לא כפר כמו שהרוב חושבים) זה ליד דונצק, אם את לא מכירה, בטוח ההורים שלך כן :)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאמנם לא נולדתי ברוסיה

אז אולי זה קצת שונ אצלי. כל השורשים שלי ברוסיה תכלס, כל הקטע הזה זה מלחמת העולם השנייה...בעצם כל מה שאי פעם שמעתי בבית. אבל לא יודעת, תמיד רוסיה נראתה לי כמקום האחרון שאני אגיע אליו בחיים.

TheWingedPig

New member
אולי ככה זה נראה

מהצד, אני יכולה להבין אותך אבל כשיש לך זכרונות (ועוד טובים..נו, אולי אני מדחיקה את השאר), אז כן יש לך רצון לבקר שם... אני מאוד מקווה שהמצב הכללי שם ישתפר, אולי עוד 10 שנים ככה אני אוכל לטוס לשם בבטחה...

../images/Emo80.gif אין לי משהו אחר לעשות ../images/Emo11.gif

1. קוראים לי שחר 2. שם משפחתי חסוי 3. גיל 11 4. נולדתי ב-26 למאי 5. למרות שהבת מצווה שלי הולכת להיות יומיים לפני
6. אני רווקה חסרת חבר D: 7. לא התנשקתי 8. אני לא מתכוונת להתנשק לפחות עד גיל 16 OO 9. יש לי 2 אחיות 2 אחים. 10. אני הכי קטנה ונולדתי בטעות
11. סיימתי שנה שעברה כיתה ה' עם ממוצע 98 *חייבת להשוויץ* D: 12. מכורה קשות לנמלטים! 13. ובעצם לכל ערוץ 13 (יאס) 14. *נזכרת* יש לי יאס מקס! XD 15. לא יכולה לחכות לשובו של הארי פוטר |מתה. ראיתן את חדשות הבוקר?!
הארי התנשק!!! D:| 16. לא מאמינה שבמטחי הגהינום וריגניה לא ניצחה! 17. אטיפה מבוגרת מבחוץ (אבל ממש קצת) אבל מבפנים אני די נראת מבוגרת P: 18. אנשים שמדברים איתי, מבלי לראות, חושבים שאני בת 15+ 19. בצבע האהוב עלי הוא ירוק בהיר 20. יש לי אוסף בובות ענק, ואני מכורה. 21. כל החברים יודעים, שליומולדת רק בובות D: 22. מתה על תינוקות
23. חיה בדעה שלעולם לא אעשן. 24. נגד ההתעללות בטבע, ובכלל אוהבת לתרום ולאזור, לאנשים חולים/ לטבע. 25. חיה בדעה ששינה היא בזבוז של זמן XD 26. שונאת שנוגעים לי בשיער 27. אובססית לאולסטאר 28. שיחקתי בצעצועים של בובות קטנות עד גיל די גדול
29. חיה בבועה
30. צינית לרוב 31. אדישה 32. המורות אומרות שהעברית שלי ברמה גבוהה ואני כותבת ממש יפה
33. הייתי שקטה 34. אבל מכיתה ד' התחלתי להיות רעשנית וטיפה יותר משוחררת 35. אוהבת לצחוק עם ה"חבר'ה" 36. בזמן האחרון התחלתי להתאהב במוצרי קינדר. 37. אווווווווווו קרמבו
38. זה לא כל כך קשה הדבר הזה!
39. החיה האהובה עלי היא חתול 40. החיה השנואה עלי היא כלב 41. אני אוהבת ממתקים! 42. לעומת זאת, שונאת גבינה. 43. לא אוהבת פטריות 44. לא אוהבת כרוב 45. ועוד כמה ירקות 46. אני הילדה הטובה ביותר באנגלית מכל בצפר 47. אני היחידה שקיבלה מאה מכל בצפר (באנגלית) 48. אני לא כ"כ מאמינה באלוהים. הלא כ"כ, בגלל שאני מושפעת מהחברה שמאמינים בו. 49. אישית, אני רוצה הוכחה לזה שהוא שם. 50. יאי אמצע! 51. לא מאמינה ברוחות 52. אף על פי, שסרטים מפחידים גורמים לי לחשוב, ולפחד
53. אם אני רואה סרט מפחיד, נדפקתי לחודש שלם של פחד, סיוטים. 54. קשה לי להתרכז במבחנים, מה שגורם לציונים נמוכים (למרות הממוצע98 XD) 55. אם אני רוצה חבר, הוא יהיה רגוע, רומנטי, ומצחיק. 56. אוהבת אור- 57. שונאת את החושך 58. מפחיד להיות בבית גדול. לבד. בחושך 59. אני פוחדת שהמלחמה תחזור |צפונית| 60. אני גרה באותו בית כבר 8 שנים (עברתי לשם בגיל 3) 61. עד גיל 3 חייתי בחדר המחשב
תינוקת 62. אמא שלי מהווה חלק גדול יותר בחיי, מאשר אבא שלי 63. למרות זאת, אני אוהבת מאד את שניהם
64. אני אוהבת לשיר מגיל קטן 65. למרות זאת, לא אוהבת לרקוד. למרות שהייתי 5 שנים בבלט כשהייתי קטנה, ואומרים לי שאני רוקדת מדהים. 66. רציתי ללכת בחטיבה לכיתה מוזיקלית, אבל אמא לא מסכימה
67. אני שמנה [ 2 קילו מע לההמוצע
] 68. שיער ארוף 69. שחור, גולש 70. מה שמקשה מאד על תסרוקות 71. אוהבת בגוף את השיער, 72. שונאת את הפנים. 73, מהפנים החלק המועדף הוא הפה, לא כולל השפם
74. אני רוצה שיער שחור עם פסים אדומים. 75. אוהבת להראות בסגנון "גוטי" כזה, לק שחור, בגדים שחורים. 76. הצלחתי לכופף כפית לאחר שצפיתי ביורש 77. בבית עפו כפיות כשראינו היורש, והייתה ירידת חשמל. 78. תמיד רציתי לקרוא מחשבות :S 79. הדעה של אנשים, עלי, מאד חשובה לי. 80. יאי! עוד 20 D: 81. אבל זה הולך להיות קשה
82. אני אוהבת לראות נארוטו ביפנית 83. ושונאת את ערוץ הילדים כי הם הרסו ת'סדרה 84. + הקולות כ"כ לא מתאימים
85. אני אוהבת לציר בסגנון מנגה, 86. למרות שאני טובה יותר בסגנון מציאותי 87. אני לא אוהבת שניצל 88. לא אוהבת פירה 89. מכורה קשות לאפונה וגזר 90. סוג האורז המועדף הוא מג'דרה 91. למרות שאני מעדיפה מהקופסא, ולא האמיתית. 92. לא לובשת גופיות 93. קיבלתי לפני יומיים את סימס2+ חיות!!! 94. משחק מחשב מועדף- סימס 95. אני משחקת עם מנורה ביד כרגע OO 96. קיבלתי 100 במחשבים
97. יש לי הרבה שיעורים ;; 98. עבודת הגשה בהיסטוריה למחרותיים
99. החתול שהכי אהבתי שהיה לנו- שמו הוא ג'ינג'י 100. סיימתי קראת?
הגיבי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמהמה ../images/Emo2.gif

לא הבנתי מה אמרת על הארי פוטר
והייתי בטוחה שאני הפסיכית היחידה שרואה את מטבחי הגיהנום XD ודווקא הייתי בעד התר, והייתי טבוחה מההתחלה שהיא תנצח, למרות שגורדון בהחלט הראה אהבת-יתר כלפי וירג'ניה ברוב הפעמים
ושמנה? את? ממש לא!! 1- ראיתי אותך באחד המפגשים ואת בדיוק ההפך משמנה. 2- הממוצע ממש לא משנה, זה כל אחד עם מבנה הגוף שלו, גיל, גובה, בעיות בריאותיות, חילוף חומרים..לא חסר. וגם אם את 2 מעל הממוצע- זה ממש לא קריטי!!!!!!11 בובות זה בהחלט טוב, ולא לעשן לעולם זה עוד יותר טוב D: בקשר לזה שאת לא רוצה להתנשק עד גיל 16 [כרגע זה לא משנה אם זה באמת יקרה או לא], אני דיי בטוחה שתשני את הדעה שלך עוד כמה שנים
[בערך בגיל 13-14 שכל הגוף שלך נדפק וההורמנים משתנים וכל החרא ובכל מקום את רואה אנשים מתנשקים...אז בתקופה הזו בערך את מתחילה לחשוב על זה שאת רוצה להתנשק כבר
] תתחדשי על הסימס

../images/Emo80.gifנונו הסרט החדש מגיעה בקרוב!

(אם מישהי לא רוצה לגלות על ה___ שתפסיק לקרוא עכשיו XDD) דיברו בחדשות על הארי פוטר בחדש, (הדרט) והראו איך הוא מתנשק *0* חבל שלא הצלחתי לראות עם מי. חוץ מזה, לדעתי וריגניה הרבה יותר טובה, פשוט... בפרק האחרון פישלה. אולי כי הייתה כ"כ בטוחה בעצמה, לעומת התר שידעה שיש לה חיסרון ועבדה קשה. אז אולי באמת מגיעה יותר להתר.. ? ובקשר לנשיקות וזה, נחכה ונראה
אני אישית, בטוחה שאחשוב ככה. הורמונים כל החרא, ממש לא מתאים לי. חוץ מזה אני רואה את העולם הזה ליד אחותי, גם היא לא בדיוק רוצה להתנשק וכל החרא הזה
(היא בת 14 :p ) וואי אחרי שחפרתי, תודה על התגובה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifנמנמ.

בדודה שלי גם אמרה לי שיש איזה טריילר או משהו ל5, ולא האמנתי לה כי 1- אמרו שהסרט יוצא ביולי 2007 וזה עוד יותר מחצי שנה, ו2- לא ראיתי אותה
אני רוצה לראות את זה ]; יש לך לינק לזה?
וירג'ניה לא הייתה יותר טובה. באיזה 3 אתגרים היא ניצחה כי היא פלירטטה עם לא מעט גברים, ובמטבח היא תמיד פישלה- גם בלהכין את האוכל וכשהיא ניהלה אנשים לא בדיוק הקשיבו לה =.=" התר הייתי מעולה, ובכלל היא הייתה טובה לאורך כל התוכנית וברוב הגשות השירות היא הייתה הכי טובה/זו עם הכי פחות 'פשלות'. בקיצור, הגיע להתר לזכות
זה יגיע גם אל אחותך, אני בטוחה
אצלי ההורמונים נדפקו לפני בערך חצי שנה-שנה
לא שאני מתלוננת, אבל לפעמים זה דיי מבאס כי אין לי חבר ואין לי עם מי לממש את ה..הממ..הורמונים?
בעיה משהו
וזה לא נקרא לחפור
[אם כבר אני החופרת XD] ואין על מה

Radio Joe

New member
אני.

1. קוראים לי יאנה, אם לא ידעתן 2. אבל הרוב קוראים לי יאנצ', יאני, יאנ [שאת הכינוי הזה הדביקה לי נעמה] או ג'נה 3. אבל רק מישהי אחת קוראת לי ג'נה 4. ואני לא מרשה לאףאחד אחר לקרוא לי ככה. 5. אני מפסקת כרונית, לא כולה בלי פיסוק 6. ניקוד זה נחמד 7. אני שונאת את המורה שלי ללשון 8. אני מזל תאומים 9. אני מציירת בחוג ולא סובלת את האנשים שם 10. אני אוטוטו מסיימת ציור שאני עובדת עליו כבר כמעט חודש וקצת 11. אבל זה בגלל שיש שיעור רק פעם בשבוע 12. זה חוג די יקר... 13. וזה קצת מבאס אותי. 14. מה שאני אוהבת בעצמי זה את הציצים. והעיניים, וכפות הרגליים והידיים. 15. ואת השיער. 16. אבל זה ממש לא הרבה כמו שזה נשמע... את כל השאר אני שונאת. 17. בעיקר את האף שלי, והבטן והרגליים. 18. כי אנ ישמנה... ואני לא מגזימה. וזה לא בשביל תגובות "לא את לאאאאT" 19. כי ככה אני מרגישה. וזה ממש מבאס אותי. 20. ישלי כלב ממש חמוד. הוא קטן כזה, ויש לו על הגוף פרווה בכל צבע טבעי שקיים. 21. ג'ינג'י, שחור, לבן, בלונדי, שטני, חום, חום אדמדמם, חום שחרחר... וכו'. 22. הוא מדהים ואני מטורת עליו.... הוא מושימושלםםםם 23. יש לי גם תוכי. 24. פעם היו שניים, לא מזמן למעשה. אב להבת ברחה, 25. כי פעם אחת שהכלוב היה בחוץ חתול קפץץ, הדלת הפתחה והבת ברחה 26. ועכשיו כל פעם שאני יוצאת מהבית יש לי מנהג שאני באה לתוכי ומצויקה לו קצת. 27. הוא נובח. יותר נכון אממ שילוב של נובח ומה שחתול עושה כשמפחידים אותו. 28. כזה "קקקקקק"? 29. כן. 30. אני סימטרית. כלומר, ככשאני מגרדת ברגל ימין אני אגרד גם בשנייה. 31. אני שונאת מספרים שהם לא זוגיים או כפולות של מספרי נחמדים כמו חמש [
] 32. ותמיד שכותבים משפטים בלשון אני לא יכולה לראות שהמורה עשתה רק 7 או 9 משפטים. זה משגע אותי. 33. הייתי כל אחת מהסטיגמות הבאות: פריקית, פקצה, חנונית. 34. החנונית היה בכיתה א'. ושם זה נגמר. 35. הפקצה מאז ואז כיתה ו'. 36. והפריקית מכיתה ז' עד חצי כיתה ח'. 37. בכיתה ח' הרגשתי ממש חרא. ולקראת הסוף הרגשתי ממש טוב ושהכיתה שלי אחלה. 38. עכשיו אני לא יכולה לחכות עד שהשנה תגמר. 39. אני שונאת את השכבה שלי, את הכתה, את הבצפר, את המורות והסו קולד "חברות" 40. לא כולן. יש כמה נחמדות וזה אבל רוב הזמן אני כמו זקנה עצבנית וקטנה בכיתה. 41. אני לא אוהבת חורף. 42. כאילו, אני אוהבת את האווירה ואת הגשם ולהתכרבל בשמיכה אבל שונאת להתרטב, שונאת להיות חולה... 43. ושמשפריצים ממכוניות ושקר ושרטוב וזה חרא בכללי. ואני נראית נוראי כל העונה הזאת. 44. אני חייבת שיהיה לי עט או עפרון ביד. 45. אני חייבת לעשות רשימה של כל דבר לפחות פעמיים. 46. נוכן בטיולים נותנים דף עם רשימה של ציודג? 47. אני תמיד כותבת את זה מחדש. ועוד פעם... 48. אני אוהבת גם לצלם. 49. ולכתוב. 50. וכשאהיה גדולה אני רוצה להתעסק בתחום של העיצוב והאופנה, ואם לא צא אז אמנות. משהו שקשור לציור. 51. אני נוראא אוהבת לעשות קניות. 52.או לקבל בגדים ואביזרים חדשים. 53. זה פשוט נחמד... בעצם כל דבר חדש זה כיף. 54. ולמעשה, עוד חצי שעה ככה? אני הולכת לעשות שופינג 55. עם אמא. ככה שלא צריך לדאוג על תקציב XD 56. אני מלמדת שתי בנות בכתה שלי רוסית. 57. ובזמן האחרון התחלתי לחשוב שזה מגניב שאני יודעת רוסית ואני צריכה להתלהבמזה 58. חחחיחח כן אכן. 59. אני נורא נורא צומית. 60. ופחדנית. אבל אני אוהבת לראות ולקרוא על דברים מפחידים. 61. יש לי את החלומו תהכ יהזויייייים בעולם אוקיחי? 62. אני לא אתחיל לספר אפילו כי אתן תרדו עליי 63. זה פשוט... פאק. הזוי. איזה מוח מעוות יש לי 64. הציעו לי חברות לפני פחות משבוע. 65. וסירבתי. 66. כי מי שהציע לא מעניין אותי >< 67. ליתר דיוק- הוא דוחה אותי... חרמן ומגעיל 68. מסתובב עם פקצות ובלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 69. אני נורא אוהבת את החבורת שלי, למרות שהן לא כלכך 70. ואני נורא אוהבת להכין פתקים ומכתכבים ולהשקיע בשבילן 71. מממ... מה עוד? 72. אה כן. יש לי תקופות... למשל לפני לא הרבה זמן היו לי טונה צמידים על היד. וחשבתי שזה מגיב. 73. אבל יום אחד נמאס לי והורדתי את כולם. 74. אבל השארתי רק אחד, כזה אדום עם חרוז נגד עי ןהרע. 75. וזה יותר נחמד לי מכל השטויות שהיו לי על היד. 76. המון אנשים אומרים לי שאני יפה... ושאנ יצריכהלדגמן.. ואני אוהבת כשמחמיאים לי אבל אנחי אףפעם לא יודעת מה להגידץ 77. תודה? חחחח זה דפוק כלכך. 78. בפעם הראשונה שתהנשקתי אמרתי לו תודה :X 79. והוא הסתכל עליי כמו יצורה והלך. 80. אבל לא נורא... אח"כ היינו חברים. ונפרדנו. וחזרנו. 81. אבל עכשי ויש לי חבר כוסוני ביותר. 82. שזו גם אחת הסיבות שסירבתי להוא. 83. ישלי פלאפון שווה ואני מתלהבת ממנו בכללל הזדמנות. 84. חדש כזה, מוטורלה V3 [אמרתי לכן!!1] 85. אממ אי באמת צריכה ללכת. 86. לסדר את הבית. 87. והחדר. 88. ולהתלבש. 89. אבל אני לא אעשה. עד שלא אגמור את זה. 90. כי כזו אני. 91. אם העולם יתהפך- אבל אני בכאמצע להיות במחשב... אני לא אזוז. 92. נשבעת. 93. אני אלימה. נושחת, מתקפית ציצים, מרביצה, נותנת כפות, מושכת בשיער. 94. זה ךלא כזה נורא. לומדים לחיות עם זה. 95. תשאלו את החברות שלי. 96. אני טיפשה. באמת... 97. אני שונאת את המורה שלי לאנגלית. 98. אני אוהבת היסטוריה ותנ"כ, למרות שאני עוד לא בטוחה בקשר למעמד שלי ביחס ליהדות ולדת שלי... 99. המון זמן החשבתי את עצמי בתור אתאסיטית. אבל נו לוידעת.... יש לי עוד מלא זמן להחליט. 100!!!!!!!!!!!11111 ועכשיו- אני הולכת להוציא תפח, לסדר את המיטות, לטאטא, להחזיר תמראה למקום, להתלבש, להתארגן וללכת לעשות שופינג על חשבון אמא :). קראת? הגבנה

קסססם

New member
../images/Emo64.gifהוו קראתי את הכללל D:

את מגניבה ביותר וגם לי יש פלפאון כזה דומה לשלך רק ששלי הוט מטוטורולה V3X יותר מתקדם :pP נממ תהני בשופינג?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני [:

1. שמי בישראל הוא רוית. 2. אני שונאת שרושמים את השם שלי עם דאבל וו. 3. יש לי אחת ואחות שגדולים ממני [אח בן 18 ואחות בת 20] 4. קראתי את כל העובדות של מי שכתבה מעלי. 5. לפני 10 דקות ככה ספרתי את כל הכסף שקיים אצלי, מהבייביסיטרים או מההוריפ, אחרי שבזבזתי כמעט הכל בת"א ובשברולט. 6. נשאר לי 36.5 שקל. 7. אני מרוששת. 8. אני דיי בטוחה שעשיתי פעם שאלון כזה, והגעתי גם ל100. 9. אני מגושרת כבר 3 חודשים. 10. שברתי בכיתה ה' 2 שיניים. 11.עכשיו יש לי 2 שיניים שהן חצי אמיתיות וחצי מלאכותיות
. 12. יש לי אובססיה שכזו, ואני לא יכולה לראות משפט שצריך בסופו נקודה בלי לשים לו נקודה בסוף. 13. זה יכול לשגע אותי. אותו דבר עם פסיקים במקום הנכון וכאלה. 14. אני יכולה להתחרפן משגיאות כתיב, גם אם הן בכוונה. נגיד, אם מישהו ירשום לי 'בעי' אני אתחרפן. 15. הגשתי מאז יום ראשון 3 עבודות [פיזיקה, תנ"ך, ביולוגיה]. 16. כרגע אני לומדת בכיתה ט'. 17. אני רוצה להתקבל שנה הבאה למגמה מדעית. 18. אין לי חבר ]: 19. אף פעם לא התנשקתי עם לשון. [יותר מדי פרטים? נגיד שלא XD] 20. היה לי חבר אחד, לא בדיוק רציני. 21. הכי רחוק שהגעתי אליו זה היה נשיקה על השפתיים, לכמה שניות. 22. אני רוצה חבר. 23. לפני ששבועיים וחצי בערך הכרתי מישהו ממש חמוד, ודיי רציתי אותו.למרות שהוא גדול ממני בשנתיים. 24. ביומיים האחרונים דיי ירד לי ממנו, גם כי הוא לא מראה שום סימן שהוא רוצה אותי, אז אני לא יכולה ממש לאיים עליו באקדח או משהו S: 25. ההורמונים שלי באמת נדפקו בשנה האחרונה XD 26. את החברה הכי טובה שלי הכרתי בדיוק לפני שנה וחודש, כשהמורה לאנגלית 'אילצה' אותנו לשבת אחת ליד השניה בהקבצה. 27. ועל זה אני באמת אוהבת את המורה, כי בלעדיה אני בספק אם הייתה לי עכשיו חברה. 28. יש לי עוד 5 חברות קרובות, לא כמו החברה הזו אומנם, אבל דיי קרובות, למרות ש4 מהן אני מכירה מאז כיתה ב' [שזה 7 שנים ויותר] ועוד אחת אני מכירה מכיתה ד' [שזה 5 שנים]. 29. היו לי המון ריבים עם אותן חברות שהכרתי מכיתה ב' וד', ורק בשנתיים האחרונות אנחנו מסתדרות יותר. 30. עד כיתה ה' הייתי ילדה מאושרת ובן אדם ממש ממש אופטימי, בכיתה ו' התחלתי להיות פחות אופטימית וכיתה ז' ועד תחילת ח' זו הייתה השנה הנוראית בחיים שלי ואני באמת שרדתי רק בזכות הפורום הזה [הצטרפתי לפורום באמצע כיתה ז' וזה היה הדבר הכי טוב שקרה לי בתקופה ההיא, והדבר היחיד שהחזיק אותי שמחה ורק בזכותו לא עשיתי שטויות לעצמי ולא פגעתי בעצמי]. 31. אני בחיים לא אעשן. 32. אין לי בעיה עם אנשים ששותים פה ושם [לא משתכרים, יש הבדל] אבל כשזה הופך להיות קבוע זה ממש דוחה אותי. 33. אני בחיים לא אבין למה אנשים מעשנים, בעיקר לא בני נוער ואנשים בגילי. 34. אני אובבסית לפו הדוב מאז שאני זוכרת את עצמי. 35. עברתי דירה 2 פעמים בחיים [סה"כ 3 דירות]. 36. נולדתי בישראל. 37. אני חצי פולניה וחצי טורקיה. 38. אנשים לרוב מופתעים כשהם מגלים שאני פולניה, למרות שאני חושבת שזה דיי בולט בהתנהגות שלי לפחות. 39. אני משתמשת בדאודורנט של GADE כבר שנה בערך, והוא מעולה. 40. הוא דיי יקר, אז אני כל פעם קונה אותו במבצעים של H&O- שתיים במחיר של אחד. 41. למרות שגם אז הוא יקר יחסית, אני קונה אותו כי הוא בריא יותר [הוא לא אנטיפירספנט.] 42. אני שונאת תרד. 43. וכבד. 44. וברוקולי. 45. עד לפני חצי שנה לא אהבתי שקשוקה, היום אני מכורה. 46. אני ממש אוהבת ג'אנק פוד. 47. ובעיקר אני אוהבת אוכל של אמא וסבתא. 48. ובכללי אני אוהבת אוכל. 49. סבא וסבתא שלי מצד אמא היו ניצולי שואה, זכרונם לברכה. 50. אצלנו לא אומרים 'היטלר', אלא 'היטלר יימח שמו'. זה כבר הפך לשם שלו, לא 'לביטוי'. 51. אני אוהבת סרטים קלילים כאלה, קומדיות רומנטיות בעיקר. 52. סרטי אימה זה רק עם אנשים אחרים, כמובן כאלה שאתה רוצה להתכרבל עליהם מראש..P: 53. אני ממש אוהבת את הלהקה Panic! at the disco. 54. קניתי את הדיסק שלהם [סוףסוף] לפני בערך חודש
55. בשישי האחרון המחשב שלי חזר מפרמוט, והוא סוףסוף פועל בלי בעיות! [חס וחסה]. 56. אני בכיתת כדורעף, ומשחקת כבר מכיתה ה'. 57. הייתי בהמון חוגים בחיי.. 58. בסטפס [שנתיים], 59. בקלרינט [שלוש שנים], 60. בגלגיליות[ 4 שנים], 61. 'השיא' שלי היה 3 חוגים במקביל [כדורעף, קלרינט, סטפס.] 62. הייתי חצי שנה בצופים בכיתה ד', ואני שמחה שיצאתי, ממש שנאתי את זה. 63. התחלתי השנה מדצי"ם בחצ"ב [התנועה העירונית של חולון D:] 64. אני חולה על המדריכה שלי ^^ 65. יש לנו סמינר ראשון מהמדצי"ם ליומיים בסופ"ש הבא. 66. אני אוהבת ילדים :] 67. אני אוהבת אצלי רק את השיער. 68. אני ממש רוצה שיער עד הברכיים [כרגע הוא מגיע טיפהטיפה אחרי התחת.] 69. אני תומכת בשיער טבעי! D: 70. עשיתי פן בחיים שלי רק פעמיים. 71. עשיתי צמות בכל הראש 3 פעמים בחיים, והשארתי אותן לחודש ולפעמים קצת יותר..זה כיף P: 72. אני תמיד מצטננת, בכל עונה. 73. לישון אצלי זה דבר אלוהי. 74. אני בן אדם של לילה, לא של יום. 75. אם לא הייתה שגרה כ"כ נוקשה בעולם, הייתי הולכת לישון בבוקר וקמה בערב, כל החיים. 76. אני רוצה לעשות ראסטות כבר כמה שנים, אבל אמא לא מרשה. 77. אולי אני אשכנע אותה לעשות ראסטה אחת. 78. ואם לא אמיתית אז אולי אחת סינטטית.. 79. אף פעם לא קנו לי פלאפון..על הפלאפונים שלי היו של מישהו אחר קודם [אחות/אבא]. 80. אבל אני לא מתלוננת, זה עדיף על לא כלום. 81. אני שונאת לדבר בטלפון/פלאפון. אני מעדיפה לדבר פנים מול פנים או להתכתב באיסי/מסן/אימייל וכאלה..טלפון אני שונאת :| 82. אני אוהבת חולצות עם הדפסים מוזרים/מצחיקים. אני אשכרה מכורה לזה >< 83. אני אוהבת לצחוק. 84. הרבה אומרים לי שיש לי צחוק מצחיק. 85. אני תומכת בהם, יש לי צחוק מתגלגל והוא מצחיק את עצמי
86. אני שונאת אנשים שצחוקים בכאילו. 87. או שמחייכים בצביעות מגעילה כזו. 88. אני שונאת אנשים שלא מתייחסים אלי או שמתייחסים אלי כמו לחרא ואז באים בדרישות שאני אעשה להם ככה/אביא להם את זה ואת זה.. 89. עד כיתה ז' כולל הייתי נכנענת אליהם. 90. היום אני תומכת נלהבת ומיישמת של שיטת 'תקפצו לי! P:'..היא עובדת [[: 91. אני בן אדם מאוד משפחתי. 92. אני גם מאוד ביתית. 93. אם תשאלו אותי מה עדיף- לצאת לאיזה מועדון/סרט/גינה או להישאר בבית [לא משנה אם עושים משהו מיוחד, או אם זה סתם בבית, וגם לא חייב שזה אצלי בבית] אני מעדיפה בית. [אלא אם כן יש איזה הופעה מיוחדת, או שאני רוצה לראות מישהו במיוחד וזה.] 94. אני שונאת להרגיש מנוצלת. 95. לרוב אני דיי רגועה. 96. אם מישהו כבר מצליח לעצבן אותי, לוקח לי שעות להירגע, ולפעמים גם ימים ויותר. 97. אני ממש אוהבת הארי פוטר, והרבה יותר את הספרים. [הסרט הרביעי גרוע! כ"כ גרוע!!!] 98. אין לי כתמי לידה שאני יודעת עליהם, אבל יש לי 3 צלקות שאני יודעת עליהן [ברך, בוהן, ירך]. 99. אני ממשוקפת, ובעלת עדשות מגע לצורכי ראייה בלבד. 100. אני מתעלפת לא מעט, ולמרות כל הבדיקות שעשיתי- לא מצאו סיבה להתעלפויות שלי. הא, נגמרו 100 עובדות [פאק! לקח לי לכתוב את הכל כמעט שעה
]

קסססם

New member
../images/Emo64.gifנממ מנסה ../images/Emo9.gif

אח"כ מקסימום אם יהיה משעמםן אני יקרא פה של כמה בנות :]] נממ הנתחיל? 1.קוראים ל קסם 2.אני גרה בנשר 3.ביום שני [20.11] הייתי בת 13
4.אני בכיתה ח' 5.יש לי שלושה תיקים מאגניבים :p 6.אחד שחור עם נקודות צבעוניות 7.אחד לבן ירוק רשת יפה 8.והאחרון מקושקש עם הרבה בובות 9.יש לי אוסף של סיפרי זבנג מ9-18 10.אני תימניה 11.אני רומניה
21.יש לי מצלמה דיגיטלית משוכללת כוסית. 22.אני מנגנת בגיטרה 23.אני מנגנת בפסנתר 24.אתמול קנו לי גיטרה חשמלית כוסית כל כך D: 25.יש לי גם גיטרה אקוסטית 26.ושתי קלאסיות
27.יש לי שני אחים קטנים 28.אחד סער בן 5 29.השני רז בן 9 30. אני אוהבת לצייר 31. נממ חכמה? 32. רוקדת ג'אז מגיל 3 :] 33. בעלת חדר כחול תכלת חמדמד 34.נממ צבעים אהובים שחור אדום כתום ירוק 35.יש לי בלוג 36. מספרו 260776 :p 37. פאק אין לי מה לכתוב :] 38.טוב נאי אחפור עוד קצת 39. יש לי פלאפון motorola v3x 40.הוא עם מצלמה דור לשישי אמפי שלוש וכאלה
41.הייתי אמורה ללכת היום למרוץ שדה אבל אמא לא מרשה :[ 42. אני חולת אסטמה 43. [זו אחת הסיבות שלא יצאתי למרוץ שדה] 44.אני משחקת כדורעף. 45.משחקת בשתי קבוצות אחת של ז',ח' ואחת של ט'. 46. למה? כי אני כבר ברמה של ט' והם צכות אותי D: 47.אני עושה דוליז פויה 48.אני בצופים 49.אני במצוינות 50. ביום ראשון בא אלינו בן בן מהשמיניה וצילמו אותנו לטלויזיה D: 51. יש לי עיניים חומות שחורות 52.שיער מתולתל שחור 53.אממ רזה? 54. אבל אוכלת בלי הפסקה :p 55. מגניבה XD 56. מוקפת בפקאצות ורודות בבית ספרי :[ 57.יש לי 2 זוגות אולסטאר 58. ועכשיו גם הולכת לקנות ואנס. 59.קוראת ספרים :] 60. בעלת חבר נחמד D: 61.חברותית 62. פרנואידית 63.היפראקטיבית [כך כולם אומרים
] 64. 5יח' מתמטיקה 65. 5יח' אנגלית 67.לוידעת אנגלית בגרוש 68.מכורה למסטיקים 69. מכורה לאייסקפה 70.סובלת מקור 71.שונאת חורף 72.אובססיה לסקייטרים חמודים :] 73. AFI נסגדים 74.ועוד כל מיני להקות רוק מגניבות 75.בעלת אולפן הקלטות ביתי XD 76.כמעט הכי קטנה בשכבה 77. לא החלטית ביכלל 78. חנות הוטופיק אוהבת מאוד D: 79.לומדת בחטה"ב נשר רבין 80.פורשת בשיא עקב מחסור עובדות על חיי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכדרועף זה מעולה../images/Emo99.gif

איפה את גרה? ואיך את ב5 יחידות לימוד?
מתחלקים ליחידות לימוד רק כשנרשמים לתיכון- כיתה י', לא?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני דפוקה.

רציתי לשאול איפה את לומדת ויצא לי איפה את גרה
בכל מקרה שאלתי את זה בשביל לדעת באיזה קצובה את, יש מצב אני משחקת נגד הקבוצה שלך מתישהו השנה

קסססם

New member
../images/Emo64.gifנמממ טוב כנסי D:

אני ןלומדת בחטה"ב בניים נשר אין עוד אחת בנשר אממ אם את גרה קרוב יכול להיות שהתחרנו או נתחרה ואם רחוק אז רק בנווהי ם D: והיח' לימוד זה כן הבצפר הדפוק שלנו התחיל אותם בכיתה ח' >.<

LudaGirl

New member
האמ

יש זבנג 18?! וואו. מזה יחידות לימוד בכיתה ז'? פשוט שחיתות

למעלה