עובדות בחיים:]

Shusho

New member
אוח אי אפשר!

זה פורום של קטינות, חצי מהדברים אי אפשר לרשום פה ]:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifXD

שימי איקון של אזהרה בכותרת או משהו

Dandoka

New member
100!!

טוב.. יהיה קשה, אבל בתקווה להגיע למאה!! ^____^ 1. קוראים לי דנה 2. יש לי שיער שחור 3. עיניים כחולות/אפורות/ירוקות 4. ונמשים! ^^ 5. יש לי אחות גדולה ושניים קטנים:] 6. ב-20.12.1990 נולדתי 7. בחנוכה אם ככה תהיה לי יומולדתתתXD 16 8. אני אוהבת סופגניות! שומן שומן שומן 9. אני יכולה לאכול המוןןן בלי להשמין (טפו טפו)^^ 10. שונאת עגבניות, מוגזים, פיצה, דגים ?(חוץ מטונה, שאת זה אין יום שאני לא אוכלת!!) 11. אני אוכלת טונה עם קוטג' ביחד. יש אנשים שמוצאים את זה תמוהה @_@ 12. חחח ומכאן אני אפסיק לדבר על אוכל!! זה עושה אותי רעבה! חהחהחהח 13. אני פדלאה מארץ הפדלאות. כמעט כל היום יושבת, ושיעורי ספורט שוחטים אותי 14. פעם רכבתי על סוסים!! אני אוהבת סוסים!! חמודיםםם 15. יש לי חמישה חתולים שעירים ושמנים בבית 16. יש להם בופה (אמא שלי פותחת להם איזה 8 צלחות אוכל שונות במטבח, זה מטורףףף) 17. מלבד החתולים, במהלך חיי היו בבית גם כלבה, אפרוחים, דגים, ארנב וחילזון!! 18. אני מתה על החורף!! 19. עדיין לא ראיתי שלג יורד:[ 20. אוהבת טבע למרות שאני שונאת חרקים 21. הפחד הכי גדול- ג'וקים!! @______@ 22. יש לי חיוך עצום. 23. ובכלל אני יכולה לפתוח את הפה המון..כמעט אני אכניס לשם תפוח אם אני אפתח ממש חזק! חהחה סתם לא. (טוב מי יודע?) 24. יש לי כתב ממש מחובר ולא ברור 25. יש לי קליטה טובה לשפות 26. מלבד עברית, אני יודעת אנגלית, צרפתית (חלקית, כן?^^) וכמה מילים באיטלקית!! mi dipiache, mi non capisco Italiano! 27. ווידוי- הסדרה האהובה עליי הייתה "תשוקות". הורידו אותה בכלל דר פיל המפגר!! :[ 28. מלבד תשוקות אני גם מכורה למכושפות וטופ מודל- עונה חדשה עוד כמה ימים! יהההה 29. כותבת ספרים 30. בספר הנוכחי שאני כותבת כבר הגעתי לעמוד 50! (שזה הרבההה בוורד) 31. מכורה לשוקולד 32. כותבת ומלחינה שירים 33. ניגנתי 6 שנים בפסנתר 34. מקלפת ציפורניים (כן, לא כוססת כמעט כמו כולם! אוף אבל עכשיו ממש כואב לי בציפורן אחת שעשיתי לה נזק:[) 35. מקלפת את השפה שלי. (עוד הרגל מגונה לצערי) 36. כמעט תמיד השפתיים שלי יבשות, זה לא יאמן. 37. רגישה, בוכה בקלות. 38. אוהבת חיבוקים. 39. עם אנשים חדשים ישר חושבת שהם לא אוהבים אותי. 40. כן, אז חוסר ביטחון עצמי גם אפשר להוסיף לרשימה אני מניחה-_-' 41. אף פעם לא התנשקתי 42. אף פעם לא היה לי חבר 43. אוף, אני רוצה חבררר!!! בעעע 44. אף-פעם לא השתכרתי 45. הדבר היחידי ששתיתי היה פונץ שחברה הכינה, ואיכשהו זה הכאיב לי בגבות! חחחח נו לא יודעת! זה לא השפיע עליי. לא שתיתי כמעט 46. אף פעם לא עישנתי 48. אבל מסתבר שברחם כן. (מבינות? אמא שלי הקרצייה הזאת.) יש לי מאבק תמידי איתה בבית. 49. אוהבת ג'אז, נורה ג'ונסס!! 50. שומעת קבוע בבוקר גלגלץ (כולל עכשיו!) 51. שיר אהוב- You'r song של אלטון ג'ון, כ"כ מרגששש 52. למדתי 9 שנים בבית ספר לאמנויות 53. במגמת דרמה 54. עכשיו שנה ראשונה בתיכון! כתה י'! אההה 55. הורים גרושים 56. בת-דודה של דניאלה ושרונה פיק 57. מתלבשת כמעט תמיד בשכבות 58. שונאת חולצות בטן 59. הייתי עד עכשיו בצרפת, הולנד, אנגליה, איטליה ולוס-אנג'לס! 60. בלוס-אנג'לס הייתי במסגרת משלחת ואלו היו העשרה ימים הכי כיפים בחיים שלי!! 61. לא יודעת לקפל בגדים יפה 62. היה לי גשר בשיניים במשך שלוש שנים 63. נראה לי היו לי במשך השנים איזה 7 אתרים שונים! שלושה של בובות, שניים של מכושפות, והממ עוד איזה שניים של ערים וירטואליות וסתם אתרים כללים (חחח האתרים הראשונים שעשיתי!) 64. כשהייתי קטנה רציתי להיות כימאית (מה עבר לי בראש? חהחה) 65. עכשיו אין לי מושג מה אני רוצה לעשות"\ 66. לא רוצה להתגייס 67. בטח לא יתנו לי לנסוע לטיול בי"א לפולין:[ 68. מראה אידיאלי של מישהו בעיניי- שיער שחור פרוע, קצר אבל כן?, עיניים כחולות וזיפים זה יפה!! :] 69. והשם המושלם של בן לפי דעתי זה רועי! 70. מצליחה מנכשלים פתאום להיות מצטיינת במקצועות. נכשלתי המון בצרפתית ועכשיו אני ממש טובה! ככה גם היה בגיאומטריה 71. כמעט תמיד בחורף כשהולכים לבית-קפה אני קונה שוקו חם:] 72. ואין יום שבו אני לא שותה תה 73. קמצנית, נקרא לזה חסכנית?:] 74. לא מסוגלת בלי מחשב. אני אתחרפן!! 75. ספרים שאני ממש אוהבת- ברק, המנכ"ל, צופן דה וינצי וכו.. (לא זוכרת עוד עכשיו) 76. המון ספרים אני מתחילה ואחרי שנייה מפסיקה לקרוא. אני נורא ביקורתית כלפי ספרים.. עד שאני מוצאת משהו שאני אוהבת.. 77. אני מזל קשת 78. אין כמו שמיכות פוך=]]] 79. חיה בסרט 80. עושה הליכות על אורך הטיילת! ממש מרגיע 81. נראה לי הייתי בסנטר 500 פעמים בחיים שלי. יותר אפילו.. טוב אני מטר משם. 82. בחופש הגדול התחלתי לכתוב יומן! זה דיי נחמד! 83. יש לי פלאפון מכוער 84. מממממששש רגישה לדגדוגים!! חהחהח 85. ממש רוצה מסאז. כל הגוף שלי תפוס ממש 86. אמא שלי הבטיחה לי מסאז ביומולדת!! יהיהיהיה. מהחופש הגדול היא הבטיחה, ומאז כל פעם שכואב לי הגב זה מה שמחזיק אותי^^ 87. הייתי רק באיזה שתי מסיבות בחיים שלי נראה לי (מועדונים) 88. חוץ מכל עונת הבת-מצוות. שנאתי אותה-_- 89. בכלל, לא נהנתי כל תקופה של ו' ז' ח'- נורא דגש על קבוצות, מקובלים לא מקובלים. 90. ילדים קטנים זה עם אכזר. 91. יש לי הוט! הוט רולזז 92. חח כן אהבתי את כל הטלנובלות הישראליות שם 93. עדיין בוכה ב"מלך האריות" כשסימבה מוצא את מופאסה מת! =[ 94. בכלל אני אוהבת לבכות בסרטים, זה משחרר^^ 95. מגלחת, שעווה כואב מדי. 96. יש לי תסביכי שיער רציניים. כל שנייה אני צריכה ליווי לשירותים לבכות אם השיער נראה בסדר.. חהחה. ותמיד אומרים שהוא נראה אותו דבר:] 97. פעם היה לי שיער ארוך יחסית, עם בקבוקים, ובאמצע שנה שעברה הספרתי לקצר (חצי דרך בין האזניים לכתפיים) כולם בתיכון שואלים כל הזמן איך העזתי!! 98. יש לי 4 טלוויזיות בבית@_@ חהחהחהח 99. אני הולכת עכשיו לאכול, רעבהההXD 100. ואני לא מאמינה שהגעתי עד הלום! החהחחהחה אמרתי הלום? :] מישהו קרא?? @_@ פחחח בטח אף אחד לא הגיע לכאן!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתותים. 3: ../images/Emo210.gif

1. חיסלתי בזה הרגע 3/4 קופסא תותים גרר. 2. קוראים לי לאה. על שם סבתא רבא שאמא שלי ראתה פעם אחת בחיים. 3. אני רוסייה משני הצדדים [לפני כמה ימים שאלו אותי "את פולנייה?" O.O] 4. נולדתי בארץ 5. אני גרה בחיפה 6. יש לי חתול שמן בשם טוש-טוש 7. ואח האקר בן 13 8. אני מכורה לפירות. עד כדי כך שכמעט פיתחתי אלרגיה. 9. מכורה נואשות לשוקולד מריר
10.די אלרגית לשוקולד, אפעם לא שמתי על זה. 11. חולה על כלבים בטירוף
12. גידלתי כלב במלחמה. 13. אני בכתה י'. 14. בבצפר הכי טוב בחיפה [או ככה לפחות משרד החינוך טוען O.O] 15. המקצועות האהובים עלי הם ביולוגיה ומטמטיקה 16. והכי שנואים- אנגלית. אאננננגליתת
וספורט. אבל אנגלית בעעע איכס פיכס. 17. שונאת ללמוד אנגלית, כפי שניתן להבין P: 18. לא היתה לי ילדות. 19. החברה הכי טובה שלי מגיל 4 עזבה החופש לקנדה
20. למדתי עד כתה ג' בריאלי, שזה בצפר פרטי וטחון בחיפה. משם יצאתי עם צלקת לכל החיים. 21. שהתחלתי ללמוד בבצפר ממלכתי החלתי בעצם לחיות. ואני רצינית. 22. אני אוכלת המוווןןןן. 23. מכורה לשופינג. 24. חולה על סיכות לשיער ועל חגורות
25. סוגדת לאופנת רחוב יפנית. 26. החדר שלי בצבע תכלת-טורקיז מהמם
27. תלוייה בו מפת העולם. 28. ביום ראשון מביאים לי שולחן מחשב חדש, ויהיה לי מחשב בחדר^^ 29. לא חליתי כמעט שנה וחצי. [חוץ מהצטננויות קטנות שלא עשו לי כלום.] 30. ומאז גיליתי- לא משנה כמה אני אלך בגשם, אקפא, ארטב, אני לא אחלה ולא אצטנן. 31. וזה מעצבן אותי כי אני אפעם לא מפסידה בצפר. 32. מצויירים לי על הידיים כוכבים צבעוניים בישים. 33. היום היה לי מבחן בהיסטריה ובאמצע- תרגיל רעידת אדמה. העם בבזל היתה רעידת אדמה? O_O 34. יש לי שיער חום. 35. השיער שלי בצורה לא מוגדרת-צמר עופרת. 36. יש לי עיינים חומות. 37. עור בינוני. 38. רוצה עור לבן *_* 39. יש לי חולשה לעיינים אפורות. 40. טובנו מה אני אכתוב?

TheWingedPig

New member
את חיפאית?

נחמד, חשבתי שאני היחידה... מאיפה בחיפה, אם אפשר לשאול? :) באיזה תיכון את עכשיו? (היי, יכול להיות שראיתי אותך מתישהו, ולא ידעתי שזו את...או שלא...חח, סתם מחשבה)

Blue Pencil

New member
~

1. קוראים לי דנה. 2. המ. כינויים וזה? רק אבא, סבא-סבתא וכמה חברות. השאר קוראים לי בשם חדש רק ברגעי הברקה. 3. אני נורא אוהבת לרקוד. 4. אני רוקדת מכתה א'. 5. סטפס, היפ-הופ, קלאסי ומודרני. 6. אני עושה סקי [שלג] כבר 7 שנים. 7. השנה מתחילה גם סנובורד. 8. ואוהבת גם סקי-מים. 9. אני בצופים. 10. קורס אלמוג, שבט עמית, הנהגת איילון. 11. אני חושבת שהחברים שבקורס הם בין האנשים הבאמת מגניבים. 12. אני בכתה ט'^^ 13. לא עברתי לתיכון למדעים כמו הרבה ילדים בשכבה שלי, העדפתי להישאר בחטיבה וללמוד בתיכון בישוב. 14. לפני שנתיים ההורים שלי רצו לעבור לגור בארה"ב, אבל אני לא הסכמתי. 15. כתה ח' הייתה אחת התקופות היותר טובות בחיים שלי. 16. וחלק גדול מזה הוא בזכות החזרה שלי לצופים[אחרי הפסקה של שנתיים]. 17. הדבר שהכי מבאס אותי הוא שאני לא מצליחה לעשות משהו[פיזית] 18. או שאני מצליחה, אבל לא ברמה שאני רוצה להגיע אליה 19. אני יכולה להתחיל לבכות מזה בקלות. 20. אני עקשנית 21. אני אוותר בוויכוח נגד מישהו רק כשהוא ישתכנע או יציג לי הוכחה שאי אפשר לערער עליה. 22. נורא מפריע לי כשאנשים עושים טעויות בדיבור [לא בעיות של ש' ו-ס' וזה, אלא 'שני בנות' והכל] 23. יותר מפריע לי כשמורות שלי עושות טעויות 24. אני נורא אוהבת לקרוא 25. יש לי בעיה בשעון הביולוגי, אז אני נורא עירנית בלילה, ועייפה בבוקר:p 26. יש לי כלבה מקסימה בשם ג'וליה 27. אני לא אוהבת שיש עוד דנה בקבוצה 28. יש לי אח קטן אחד 29. אני אוהבת סרטי אימה 30. אבל משום-מה מתה מפחד לראות אותם ואני נאלצת להיגרר 31. היום המורה שלי לספורט אמרה שיש לי תנועות ועמידה כמו של מישהי שלמדה התעמלות קרקע 32. התעלפתי פעמיים 33. בשתי הפעמים היה לי מזל ששמו לב שאני נופלת ותפסו אותי 34. אוהבת אולסטאר:] 35. יש לי שני זוגות 36. ואני רוצה עוד כמה]: 37.חייכנית 38. נהנית לעודד אנשים 39. לא תראו אותי הרבה עם פרצוף מבואס, ואם כן, זה יהיה לזמן קצר 40. שלושה חורים באוזן ימין ושניים באוזן שמאל 41. היה לי שיער נורא ארוך וחלק 42. כשהסתפרתי הוא התחיל להתלתל לא מצאתי עוד, מי קראה?:]

polbblop

New member
../images/Emo79.gifשלי. ../images/Emo9.gif

1. שמי בישראל הוא ליזה.
2. אני בת 14 [ביומשלישי 15], מירושלים. 3. במקור אני מעיר קטנה [טוב, לא קטנה...] בשם חרקוב שבאוקראינה. 4. ניגנתי שנה על גיטרה. ובקושי למדתי יונתן הקטן בזמן הזה.
5. אני בעלת עיניים כחולות, ושיער בלונד-שטני. 6. כשהייתי קטנה הייתי דוגמנית.
[מאז השתניתי המון.] 7. אני בת יחידה... כך שאני המלכה
בבית, כנראה. 8. הכי חשוב לי בעולם זה החברים שלי. אני אתן בשבילם הכל. 9. הצבעים האהובים עליי הם שחור ואדום.
10. אני אוהבת לרקוד, לשיר, לנגן, לצייר ולכתוב... אבל אף-אחד אף-פעם לא ראה את מה שציירתי או כתבתי. ואני כבר לא שרה ורוקדת ליד אנשים. 11. אני מאוהבת באהבה. זתומרת, תמיד אני אמצא מישהו להדלק עליו. גם אם זה לא רציני, וגם אם הוא לא כזה שווה... אם משעמם לי, אני מתאהבת. 12. אני מכורה לקפאין, וממש לא יכולה להתעורר בלי כוס הקפה שלי. 13. אני מכורה לשוקולד.
וזאת אחת הסיבות למשקל שלי, ולחצ'קונים על הפנים שלי.
14. אני מכורה לכסיסת ציפורניים. עזבו את זה שאני מנסה להפסיק כי זה לא יפה, ואמא שלי מתעצבנת כי זה לא בריא... חברים שלי כבר מנסים לגמול אותי מזה. זה עד כדיי כך מעצבן. 15. אני מכורה לפאנטה אזקוטית. אני אשכרה משדלת כל יום מישהו אחר לקנות לי פחית של זה בביה"ס.
16. אני באה מבית רוסי פרפציוניסטי ממוצע. זתומרת, שאמא לא מרוצה מציון 95 במתמטיקה.
17. היה לי רק חבר אחד בכל ה-15 [פחות 6 ימים, נו...] שנות חיים שלי. 18. אבל הקשר הזה נמשך שנה וחצי, ואני מודה על כל רגע שהייתי אתו.
19. בקיץ עבדתי, והרווחתי יותר מ-5,000 ש"ח. ורוב הכסף יצא על החבר, או על יציאות עם החבר. עוד קצת הלך לבגדים, וחלק קטן אני עדיין חוסכת.
20. אני חולת מוזיקה. No music=No life. 21. אני לא יודעת לבלוע כדורים.
22. אני ישנה עם שמיכת פוך גם בקיץ. אני פשוט מחוברת לשמיכה שלי.
23. יש לי דובי, ואני לא עוזבת בלעדיו לשומקום. זתומרת, הוא אתי גם בטיולים שנתיים... וגם בטיסות לחו"ל.
24. חולה על בנים עם פירסינג בגבה.
25. אני לא מתאפרת בכלל. ואני פשוט לא מסוגלת לשים עפרון בעיניים.. וכמה ניסו לשים לי.
26. הסרט האהוב עליי הוא "עיר של מלאכים"
... טוב, ומלך האריות
, כמובן. 27. אני אחד האנשים הכי בזבזנים שיש. רציני, אל תחשבו אפילו אל לתת לי כסף.
28. המקצוע האהוב עליי בביה"ס הוא מתמטיקה. [לא לסקול, בבקשה...] 29. יש לי מפרט של הנגן של עברי לידר!!!
30. למרות שרוב המוזיקה שאני שומעת היא רוק [ומעט מטאל], אני חולה על כריסטינה אגילרה ודומותיה. היא מקור השראה ענר בשבילי.
31. יש לי את הגוף הכי רגיש בעולם. בעיקר הרגליים. רק נוגעים בהן, ואני כבר כולי קופצת. 32. אני הזאת שכולם מספרים לה את הסודות שלהם בחבורה.
33. אני חצי פריקית-חצי פאקצה חצי-לא'דעתמה... וזה מוזר.
34. הפעם הראשונה שאכלתי פרוזן יוגורט הייתה בקיץ הזה. וגם זה היה כי עבדתי אתם.. אחרת לא נראה לי שהייתי אוכלת עוד הרבה זמן. 35. היו לי הפרעות אכילה.
36. אני כבר כמה שנים רוצה צבע מעניין כלשהו בשיער, ואיןמצב שאני משכנעת את אמאבא.
37. חולה על גלידת סנדיי של מקדונלדס. אני קונה אותה כל פעם שאני שם.
38. אני קופצת לבריכה קפיצת פאקצה.
זתומרת, אני קופצת, עושה מן "כוכב סלקום" באויר, ואז נופלת למים.... 39. יום יבוא ואני אעשה סיבוב מסביב לעולם. אתם תראו.
40. אני חולה על הכתה שלי. מאוהבת של בכל אחד ואחת.
41. אני לא פוטוגנית בגרוש. לרוב אני בורחת ממצלמות... 42. אני מתכננת לעשות סיליקון בגיל 17-18 ככה... 43. הייתי מכורת טלויזיה, עד שהטלויזיה בחדר שלי התקלקלה.
44. אני לא מסוגלת להיות לבד. ברגע שאני בלי נשים, אני מתחילה להכנס לדכאון.
45. הסרט השנוא עליי הוא שר הטבעות. [יואוווו, זה הדבר הכי מרוח בעולם.] 46. אני לא אוכלת חצי מהדברים שתחשבו עליהם. פטריות, אבוקדו, ברוקולי, סרלי, טונה ודגים בכלל, רוב סוגי הבשר, גבינה, חמאה... וזאת רק ההתחלה. 47. יש לי מדבקה של טל מוסרי על הארון.
48. עליתי לארץ כשהייתי בת שנתיים וחצי. 49. אני דוברת רוסית, עברית ואנגלית שוטף.
50. הקירות בחדר שלי צבועים בסגול. 51. אני משתכרת מהר. מאודמאוד. יותר מדיי.
52. הבירה האהובה עליי היא טובורג.
53. אני קשתיתי מאודמאוד טיפוסית, ילידת ה-28 בנובמבר. 54. אני שונאת תינוקות וילדים קטנים. 55. אני חולה על צבעוניות. אפילו העבודות שלי להגשה במת' צבעוניות.
56. מתחברת בקלות לאנשים. ואוהבת אנשים מהר מדיי. 57. אנשים נפתחים אליי מהר. 58. אני, לאומת זאת... לוקח לי שנים עד שאני סומכת על בן-אדם לגמרי. 59. בגיל 11 ביקרתי בארה"ב... ואחד הדבים היחידים שזכורים לי משם זה שנגנבו לי 200 דולר..!
60. אני אחד האנשים הכי עצלנים שקיימים.
61. כשהייתי קטנה, הייתי שורפת ניירות בשרותים.
62. וגם קופצת מהמיטה שלי להנאתי.. [הייתה לי מיטת-קומותיים...] 63. בכתה ג' או ד' שברתי את היד ביום ספורט... 64. ובכתה ו' איזה ילד נתן לי אגרוף, ושבר לי את האף. :-* הוא היה לא נחמד.
65. הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם בת.
66. אני חולת חורףףףףף.
כולל לקפוץ בשלוליות, לעשות קרבות מים בגשם, וכאלה..
67. אתמול הלכתי לישון ב-18:30...
68. אף-אחת לא תקרא את זה, ואני מבזבזת זמן כרגע.
69. אני חסרת בטחון עצמי ברמות מטורפות. אבל משתדלת לא להראות את זה. 70. קראתי את כל סדרת "צמרמורת" בכתות ה'-ו'...

polbblop

New member
../images/Emo79.gifהמשך...

71. בכלל, הייתי קוראת המון. עכשיו כבר אין זמן לזה...
72. אני רוצה להיות במודיעין בצבא. 73. אני מחוננת.
74. את החברה הכי טובה שלי אני מכירה מכתה א'. וכאילו, אנחנו לא ביחד בביצפר כבר 4 שנים. ורוב הקשרים מתנתקים, ושלנו לא. ואני אוהבת אותה כל-כך.
75. משום מה תמיד אני מוצאת עצות טובות לתת לאחרים. אבל לעצמי..? אין לי כלום.
76. יש לי קוצים בתחת. בחיים לא תמצאו ואתי מתבטלת... 77. אני מהאנשים המוזרים שעושים לעצמם פאדיחות בכל מקום.
כאילו, אני וידיד שלי יושבים באמצע מרכז העיר וצועקים "יש לי חור בתחת!!"
78. אני בן-אדן שרצות עליו דיי הרבה רכיולויות, משום מה.
79. הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה שקרים. בגלל זה גם לא תתפסו אותי משקרת. [לרוב, בואו נגיד...] 80. בחנוכה הקרוב אני אסע עם הידידים הטובים למקס ברנר... כי אפפעם לא הייתי שם, וזאת בושה, נו. 81. אני לא יודעת לרכב על אופניים. 82. ואני גם לא שחיינים טובה במיוחד...
83. אני לא אוהבת לצחצח שיניים.
84. אני ילדה נורא רגישה. כל דבר קטן פוגע בי... 85. יש לי בגדים מהוניגמן קידס, ומפוקס קידס.
86. לרוב אני בלי לק על הציפורניים, אבל אם כבר לק אז צבעים צומיים שמפחידים כמה מהידידים שלי.
87. אני חולה על פו הדב בדם... 88. ואחד מהדברים שאני הכי רוצה זה בובה של איאה מפו הדב. 89. הדבר היחיד שאני רוצה ליומולדת זה זר פרחים.
90. אני לא מסוגלת לפגוע באנשים... 91. בקושי יוצא לראות סרטים.
כל הזמן אני מתכננת ללכת, ואף-פעם לא הולכת. 92. אני חייבת צומי. אחרת אני מתחילה להיות עצובה.
אני יודעת שזה נורא ילדותי וטפשי מצדי, אבל ככה זה. 93. יש לי פלאפון דורשלישי יפה. ואני חולה עליו.
94. לחצי מהספר טלפונים שלי בפלא' מצורף לב.
95. הלהקות האהובות עליי [כרגע.. זה משתנה כל שבוע בערך] הן היהודים, ו-goo goo dolls 96. יש לי מחשבון מדעי שעלה 140 ש"ח
97. הממוצע שלי בתעודה שקיבלנו אתמול הוא 72.
98. לפני זה לא הייתה לי תעודה עם ממוצע נמוך מ-87. 99. אני אומרת את כל מה שאני חושבת... ובואו נגיד שזה לא תמיד טוב. 100. שונאת MTV בדם... יכלתי להשמיך, אבל אמרת 100... נמ. זזתי לי.

Miss Naama

New member
נראה אם אני מעניינת :p

1. קוראים לי נעמה ;; 2. כשאבא/אמא/אחשלי באים להיכנס הביתה ועולים על המדרגה הקטנה לפני שהם דופקים בדלת אני כבר יודעת מי זה לפי הצעדים שלהם. 3. יש לי שיער שחור. 4. אני אוהבת לק על אחרים, שונאת על עצמי. 5. יש לי ציפורניים ארוכות ביד ימין, וקצוצות ביד שמאל (ניסיון עלוב משהו לרצות גם את המורה לפסנתר וגם את המורה לגיטרה). 6. אני אוהבת מוסיקה כל-כך. קלאסית ורוק וג'ז ופופ ואלטרנטיב וכל מיני.
7. האובססיה הכי גדולה שלי היא שוקולד. 8. אחר-כך שיער. 9. אני מציירת. 10.נרקיסיסטית. 11. פדחנית רצינית. 12. אוהבת להבהיל אנשים ולעשות כל מיני דברים מטורפים בציבור :) 13. אוהבת לאכול <: 14. עצלנית אבל מתגברת על זה לאחרונה [חלקית, נו
] 15. אוהבת לקרוא ולכתוב 16. אוהבת לישון 3> 17. חרמנית 18. מתלהבת מאנשים שמנגנים 19. אוהבת ביולוגיה 20. וגרבי-פסים 21. הצבע שאני הכי אוהבת הוא סגול 22. ובשילוב עם שחור-לבן זה בסט <: 23. אני אוהבת אנשים!O: 24. בשלנית מהגיהנום <: 25. קומפקטית [1.53] 26. כיתה ט' 27. בטטה 28. אוהבת את האימו-לוק [סססקסי] וסולדת מהאימו-סטריאוטיפ-התנהגות 29. בעד 'חיה ותן לחיות' 30. ו'הכל יחסי' 31. מתקשה למצוא מה עוד לספר ;_; 32. שיחקתי פעם במייפלסטורי ועכשיו המשחק לא עובד לי
34. מפנטזת על ליפרינג ועל קעקוע מסוים, אבל אני חננה מדי וכל זה [יום יבוא!!!%!#] 35. העונה שאני הכי אוהבת היא סתיו
36. אוהבת גשםגשם [: 37. חברותית 38. חייכנית-בלי-סיבות-מיוחדות (וגם עם-סיבות-מיוחדות) 39. קמצנית משהו 40. חסרת אוזניות [האמפי3 המיותם שלי
] 41. צריכה לעוף לישון עוד שבע דקות [22:53] 42. לומדת אומנות ופסנתר וגיטרה (אומנות כמה חודשים, גיטרה כנ"ל, פסנתר שש שנים and counting) 43. בוכה במלך האריות 44. בעלת הורים שמרניים ואמא חטטנית למדי 45. קוטבית נורא 46. דלוקה על *סופרת* 5 זכרים and counting. תמיד יש על מי לרייר
47. מתלבשת סטייל אלטרנטיבי אנטי-מותגים-מרוששת. 48. סקרנית נורא [מדי] 49. בעלת שני חתולים ו-9 תוכונים [אחד ברח ;_; (יופי אבא
)] 50. ממשיכה מחר עוד חמישים עובדות [: לילהטוב3>.

Miss Naama

New member
אמרתי את זה? ../images/Emo12.gif

לא זכור לי, אבל שיהיה <: שמחה ששעשעתי אותך

Miss Naama

New member
המשך ;;

51. נוטה לאובססיביות, לאחרונה מודעת לזה ומנסה להמנע מזה לחלוטין. 52. בעלת משקפיים 53. וגשר 54. וחתול שמן טילים שהתנחל עליי עכשיו [: 55. אוהבת חלב! O: חם עם דבש <: 56. אוהבת מיכלי 57. ואת התוכנית 'דרייק וג'וש' בניקולודיאון. כי דרייק שווה עוגיה
58. אוהבת מאוד את הגינה המגניבה של אמא שלי. [של אמא כי לא נכון לומר שלי או שלנו
הגינה הבייבי של אמא פשוט] הכי כיף לשבת על הספסל וסתם לא לעשות כלום :) או עם בנאדם כיפי לשבת וזה 3>
59. קוטבית נורא כבר אמרתי, אבל נו, פשוט לפעמים כל-כך ביישנית ולפעמים הכי מוחצנת בעולם. 60. בא לי לעשות פיפי 61. התעלפתי שלוש-ארבע פעמים בטווח של חודשיים 62. מאז/תוככדי פיתחתי פוביית מחטים בקטנה כזה ._. 63. מפנטזת על שמיעה סלקטיבית 64. מכל החגים הכי אוהבת את פורים 65. כבר יודעת למה אני אתחפש 66. לא חוכמה, מהיום שלמחרת פורים אני כבר מתחילה לחשוב על התחפושת לשנה הבאה ופורים הבא P: 67. לא אלרגית לשום דבר. (ככל הידוע לי :) 68. יוצא לי מבטא אמריקאי נהדר כשאני על 40 מעלות חום
69. [משהו חולני, אזהרה] בזמן סשן הקאות בלילה עם 40 מעלות חום, שכולו גיחות מהחדר שלי אל האמבטיה ובחזרה, ראיתי את הפרצוף הלבנבן-מסומם-שלא-כרגיל-שלי במראה בדרך אל הרפתקה נוספת מעל לאסלה, וחשבתי "יא, איזו כוסית". 70. נרקיסיסטית [אבל נדמה לי שאמרתי את זה
] 71. סולדת מאלכוהול וסיגריות 72. (חננה) 73. הזכרון הראשון שלי הוא מגיל שבע בערך 74. די טראומתי? 75. מוטרדת מינית על בסיס קבוע [לא להתרגש ;_;] 76. שומעת כרגע Elvis Presley - Are You Lonesome Tonight. אמא שלי מתמוגגת
( "אוי איך אני אוהבת שהוא מדבר תוככדי השיר..." אבא: "מי?" אמא: "אלביס!!@#") 78. שמחה :) 79. זאופילית בתיאוריה [בחיי שאין לי מה לכתוב ._.] 80. אכלתי פיצה עם.. פירות ים. 81. וכן, זה היה מגעיל קקי. 82. האנשים שנמשכים אלי מתחלקים לשלוש קבוצות: לסביות, ז'ניקים וחברות שלי. [הידד! נעמה סמלמין!!11] 83. ההורים שלי מתנגדים רצח שאלך ללמוד בפנימייה למדעים אומנויות, 84. אבל המורה של מגמת המוסיקה בבית הספר שלי הוא בנאדם מעניין ומשעשע ביותר [[: אז זה לא כזה נורא 85. קצת נורא בכל זאת כי אני לא אלמד עם מיכלי >: 86. רעבה 87. קיר אחד בחדר שלי צבוע בסגול ורודי כזה 88. בית הספר שלי הוא אימפריית עומואים מגניבה /m\ ץ 89. התוספת שאני הכי אוהבת על פיצה היא גבינהבולגרית ועגבניה [[: ואקסטרה צ'יז ^O^ או בצל!@% או, או, כל דבר. על פיצה. |ריר| 90. חרמנית משהו [תחושה מטרידה שהזכרתי גם את זה] 91. אומגאד כתבתי על עצמי כבר 90 עובדות. 92. כמה טיפשי 93. אמא כרגע שוטפת את הרצפה בחדר שאני נמצאת בו 94. אני חובשת/לובשת/נועלת/מרכיבה את הרסן ההו-כה-סקסי שלי ברגעים אלה 95. טיפול אורתודנטי זה שטן ;_; 96. אני אוהבת חתול וויי!! 97. תשעים ושבע אומגאד. 98. D: 99. איי דיד איט <: [בערך ;;] 100. הא! יום יבוא ו

למעלה