כאילו שיקראו את זה.. :1
אבל שיהיה. 1. קוראים לי שני. 2. מעולם לא גרתי מחוץ לק. טבעון. 3. אף פעם לא הייתי בחו"ל. 4. עשיתי צניחה חופשית בגיל 12. 5. יש לי פלאפון מהגדולים הענתיקות האלה, אלה עם הפיקסלים שאי אפשר לכתוב בהם בעברית. 6. היו לי 5 חתולים שכולם מתו בדרכים טרגיות משהו/ הלכו לאיבוד/ נגנבו. כלומר, אף אחד לא מת מוות טבעי. 7. אני בכתה יא'. 8. אני במגמת גרפיקה. 9. אף פעם לא הייתה לי חברה הכי טובה. 10. המקצוע היחיד שקיבלתי בו מאה השנה הוא לשון, וזה היה סתם בוחן. 11. קיבלתי ציון לשבח על כרזה שהכנתי לתחרות ארצית של יום האיידס. 12. הלהקה האהובה עליי היא דה ראסמוס. 13. אני משמ אוהבת ספרות, וגם מרחיבה ספרות מורחב. 14. עברתי 3 דירות, כולן בטבעון כמו שאמרתי (בעצם גם כולן בק. עמל שזה חלק מטבעון). 15. אני 1.63 מטר. 16. נולדתי ב11.7.90. 17. עוד לא קיבלתי צו ראשון, כי אני פיצקלעכית. 18. יש לי אחות אחת בת 7. 19. אני חצי עירקית, רבע גרמניה ורבע רומניה. 20. סבא שלי היה חצי נוצרי, ככה שבעצם אני שמינית נוצריה? 21. צינית. 22. מכורה לכיפלי. 23. מכורה למסטיק אורביט כחול. 24. ש לי שם משפחה נאצי, יש עיר כזאת בגרמניה. 25. אף פעם לא התנשקתי (אבל עשיתי דברים אחרים P
26. אף פעם לא השתכרתי (זה לא אומר שלא שתיתי, כן?) 27. אף פעם לא עישנתי. 28. הייתי בהופעה של שי גבסו והדג נחש בחינם, והצטערתי שבכלל הלכתי כי הם פשוט גרועים כמו החיים. 29. אני שוקלת 41 ק"ג והפרופיל שלי הולך להתחיל מ64 בגלל זה. 30. אוהבת צפרדעים. 31. מעולם לא חגגתי את יומולדת 16 המתוק עאלק. 32. אני מכורה ללראות סרטים. 33. הסרט הקומי האהוב עליי הוא the school of rock. 34. אני חולה על התחת של secret window. 35. גם אני חושבת שטובי מטראנסאמריקה הוא כלי על. 36. יש לי בלוג (159712 בישרא P
. 37. יש לי דף בדויאנטארט (chanky הוא שמי). 38. יש לי דפיוצר בבמה P: (שנסקיקיו). 39. אני עצלנית ברמות מטורפות. 40. מד"צית בתהליכי פרישה (כרגע זה די תהליכי הברזה, הפרישה תבוא). 41. אוהבת שאלונים. 42. אוהבת אנשים אמיתיים. 43. אוהבת בנים עם שיער (באמת, זאת אובססיה, אני מתאהבת בכל בן שני עם שיער יפה). 44. מתה ללמוד תופים
45. הולכת לגאלה לראשונה בחיי בשישי הזה. 46. ואני אשתכר שם וארקוד רק כי אני אהייה שיכורה. 47. והייתי אמורה גם ללכת למישהו אחר כך אבל זה לא יקרה כי הבריזו לי. 48. אני מנויה למעריב לנוער. 49. יש לי זוג אולסטאר שחורות עם שרוכים זוהרים בכל מיני צבעים שקשורים בצורות מוזרות. 50. יש לי גם זוג אולסטאר אדומות נמוכות שקשורות בקשירה מוזרה. 51. יש לי מוח. 52. אני שונאת תנ"ך. 53. קניתי היום צבעי אקוליין ועפרונות דרוונט סוסי-על. 54. אני ממש רוצה ללכת לישון כרגע. 55. קיבלתי 91 במבחן בלשון, הציון הכי נמוך בלשון בחיים שלי. 56. בגיל 10 קפצתי מקומה שנייה בוילה כי נתקעתי במרפסת עם ילדה קרציה וקפצתי להזעיק עזרה. 57. בכתה א' לעומת זאת הפילו אותי על הטריבונות של בית ספר והיה לי זעזוע מוח. 58. תמיד רציתי לשבור את היד. 59. גם תמיד רציתי משקפיים. 60. יש לי שמיעה סלקטיבית. 61. אני שונאת לקרוא ספרים שמשעממים אותי. 62. אני ממש אוהבת את באדולינה. 63. ואת "התפסן בשדה השיפון". 64. וגם את "ורוניקה מחליטה למות". 65. אני צריכה לקרוא את 'המאהב' ואת 'יש ילדים זיגזג' (שוב) בשביל ספרות וספרות מורחב. 66. אני ממש אוהבת את היהודים. 67. גם אביב גפן סבבה, הוא כותב ומלחין ענק. 68. יש לי שני חורים באוזן ימין ו3 בשמאל. 69. בעתיד אעשה קעקוע של סנופקין. 70. שקלתי לבקש להיות טייסת בצבא, אבל אין לי כוח לזה והפרופיל שלי יהיה נמוך מדי. 71. רוצה לנסוע לאוסטרליה. 72. וגם לפינלנד, כדי לראות הופעה של דה ראסמוס. 73. ושל סונטה ארקטיקה. 74. ואת הבית של המומינים 3> 75. זה בעצם הפורום היחיד שאני נמצאת בו, כי נטשתי את כל השאר. 76. כולל את הייד פארק, פשוט כי אני לא מסתדרת עם כל העיצובים המכוערים והמציקים שלו. 77. לעומת זאת, אני בקומונות דה ראסמוס. 78. אני אובססיבית לגבי המיטה שלי, אף אחד לא נוגע בה! 79. הגעתי לדולי ה224 שלי. 80. העיפרון האהוב עליי הוא 3B, אחריו F ואז 2B. 81. אני אוהבת חורף. 82. חשבתי על להתנשק עם בחורה (ואני עדיין שוקלת את זה). 83. יש לי שתי תיקיות אדומות בגודל חצי גיליון. 84. פעם הייתי צובעת ציפורניים באובססיה ונמאס לי, עכשיו הן סתם ארוכות. 85. יש לי צמידי חוטים על הידיים למרות שכל הזמן נופלים לי. 86. נמאס לי מטבעון, זה כאאאזה חור. 87. רציתי לצבוע את היער לירוק, לא מרשים. 88. גם אני מנפגעי הקוקה קולה לייב (כלומר, לא הספקתי לקנות כרטיס ואז שמעתי את כולם מתלהבים מזה בטירוף, כמה כיף היה ושות'). 89. קניתי מחשב חדש שיגיע בעוד יומיים בערך. 90. יהיה בו XP בעברית (איכככ). 91. אני עייפה. 92. מחר אני הולכת לצייר בכניסה לבית ספר משהו על חשבון שיעור, יאי? 93. אני משתמשת בדאודורנט נושם ירוק של קרליין (מרתק, נכון?) 94. נמאס לי מהעובדות המרתקות האלו. 95. ובעצם אני שונאת את כולכם ורוצה שתמותו. 96. אני לא מבינה למה אני חברה של רוב החברים שלי (חמודה אני). 97. מצד שני, אני לא מבינה למה רוב החברי םשלי חברים שלי. 98. אני הולכת לישון בעוד שתי דקות. 99. מחר יש לי מבחן בתנ"ך (כבר אמרתי את זה?) ואני הולכת להכשל בו. 100. אני בעצם רוצה שכולכן תעשו לי ילדים
סלחו לי על הטמטום
אבל שיהיה. 1. קוראים לי שני. 2. מעולם לא גרתי מחוץ לק. טבעון. 3. אף פעם לא הייתי בחו"ל. 4. עשיתי צניחה חופשית בגיל 12. 5. יש לי פלאפון מהגדולים הענתיקות האלה, אלה עם הפיקסלים שאי אפשר לכתוב בהם בעברית. 6. היו לי 5 חתולים שכולם מתו בדרכים טרגיות משהו/ הלכו לאיבוד/ נגנבו. כלומר, אף אחד לא מת מוות טבעי. 7. אני בכתה יא'. 8. אני במגמת גרפיקה. 9. אף פעם לא הייתה לי חברה הכי טובה. 10. המקצוע היחיד שקיבלתי בו מאה השנה הוא לשון, וזה היה סתם בוחן. 11. קיבלתי ציון לשבח על כרזה שהכנתי לתחרות ארצית של יום האיידס. 12. הלהקה האהובה עליי היא דה ראסמוס. 13. אני משמ אוהבת ספרות, וגם מרחיבה ספרות מורחב. 14. עברתי 3 דירות, כולן בטבעון כמו שאמרתי (בעצם גם כולן בק. עמל שזה חלק מטבעון). 15. אני 1.63 מטר. 16. נולדתי ב11.7.90. 17. עוד לא קיבלתי צו ראשון, כי אני פיצקלעכית. 18. יש לי אחות אחת בת 7. 19. אני חצי עירקית, רבע גרמניה ורבע רומניה. 20. סבא שלי היה חצי נוצרי, ככה שבעצם אני שמינית נוצריה? 21. צינית. 22. מכורה לכיפלי. 23. מכורה למסטיק אורביט כחול. 24. ש לי שם משפחה נאצי, יש עיר כזאת בגרמניה. 25. אף פעם לא התנשקתי (אבל עשיתי דברים אחרים P