עובדות בחיים:]

shanchan

New member
כאילו שיקראו את זה.. :1

אבל שיהיה. 1. קוראים לי שני. 2. מעולם לא גרתי מחוץ לק. טבעון. 3. אף פעם לא הייתי בחו"ל. 4. עשיתי צניחה חופשית בגיל 12. 5. יש לי פלאפון מהגדולים הענתיקות האלה, אלה עם הפיקסלים שאי אפשר לכתוב בהם בעברית. 6. היו לי 5 חתולים שכולם מתו בדרכים טרגיות משהו/ הלכו לאיבוד/ נגנבו. כלומר, אף אחד לא מת מוות טבעי. 7. אני בכתה יא'. 8. אני במגמת גרפיקה. 9. אף פעם לא הייתה לי חברה הכי טובה. 10. המקצוע היחיד שקיבלתי בו מאה השנה הוא לשון, וזה היה סתם בוחן. 11. קיבלתי ציון לשבח על כרזה שהכנתי לתחרות ארצית של יום האיידס. 12. הלהקה האהובה עליי היא דה ראסמוס. 13. אני משמ אוהבת ספרות, וגם מרחיבה ספרות מורחב. 14. עברתי 3 דירות, כולן בטבעון כמו שאמרתי (בעצם גם כולן בק. עמל שזה חלק מטבעון). 15. אני 1.63 מטר. 16. נולדתי ב11.7.90. 17. עוד לא קיבלתי צו ראשון, כי אני פיצקלעכית. 18. יש לי אחות אחת בת 7. 19. אני חצי עירקית, רבע גרמניה ורבע רומניה. 20. סבא שלי היה חצי נוצרי, ככה שבעצם אני שמינית נוצריה? 21. צינית. 22. מכורה לכיפלי. 23. מכורה למסטיק אורביט כחול. 24. ש לי שם משפחה נאצי, יש עיר כזאת בגרמניה. 25. אף פעם לא התנשקתי (אבל עשיתי דברים אחרים P:) 26. אף פעם לא השתכרתי (זה לא אומר שלא שתיתי, כן?) 27. אף פעם לא עישנתי. 28. הייתי בהופעה של שי גבסו והדג נחש בחינם, והצטערתי שבכלל הלכתי כי הם פשוט גרועים כמו החיים. 29. אני שוקלת 41 ק"ג והפרופיל שלי הולך להתחיל מ64 בגלל זה. 30. אוהבת צפרדעים. 31. מעולם לא חגגתי את יומולדת 16 המתוק עאלק. 32. אני מכורה ללראות סרטים. 33. הסרט הקומי האהוב עליי הוא the school of rock. 34. אני חולה על התחת של secret window. 35. גם אני חושבת שטובי מטראנסאמריקה הוא כלי על. 36. יש לי בלוג (159712 בישרא P:). 37. יש לי דף בדויאנטארט (chanky הוא שמי). 38. יש לי דפיוצר בבמה P: (שנסקיקיו). 39. אני עצלנית ברמות מטורפות. 40. מד"צית בתהליכי פרישה (כרגע זה די תהליכי הברזה, הפרישה תבוא). 41. אוהבת שאלונים. 42. אוהבת אנשים אמיתיים. 43. אוהבת בנים עם שיער (באמת, זאת אובססיה, אני מתאהבת בכל בן שני עם שיער יפה). 44. מתה ללמוד תופים :( 45. הולכת לגאלה לראשונה בחיי בשישי הזה. 46. ואני אשתכר שם וארקוד רק כי אני אהייה שיכורה. 47. והייתי אמורה גם ללכת למישהו אחר כך אבל זה לא יקרה כי הבריזו לי. 48. אני מנויה למעריב לנוער. 49. יש לי זוג אולסטאר שחורות עם שרוכים זוהרים בכל מיני צבעים שקשורים בצורות מוזרות. 50. יש לי גם זוג אולסטאר אדומות נמוכות שקשורות בקשירה מוזרה. 51. יש לי מוח. 52. אני שונאת תנ"ך. 53. קניתי היום צבעי אקוליין ועפרונות דרוונט סוסי-על. 54. אני ממש רוצה ללכת לישון כרגע. 55. קיבלתי 91 במבחן בלשון, הציון הכי נמוך בלשון בחיים שלי. 56. בגיל 10 קפצתי מקומה שנייה בוילה כי נתקעתי במרפסת עם ילדה קרציה וקפצתי להזעיק עזרה. 57. בכתה א' לעומת זאת הפילו אותי על הטריבונות של בית ספר והיה לי זעזוע מוח. 58. תמיד רציתי לשבור את היד. 59. גם תמיד רציתי משקפיים. 60. יש לי שמיעה סלקטיבית. 61. אני שונאת לקרוא ספרים שמשעממים אותי. 62. אני ממש אוהבת את באדולינה. 63. ואת "התפסן בשדה השיפון". 64. וגם את "ורוניקה מחליטה למות". 65. אני צריכה לקרוא את 'המאהב' ואת 'יש ילדים זיגזג' (שוב) בשביל ספרות וספרות מורחב. 66. אני ממש אוהבת את היהודים. 67. גם אביב גפן סבבה, הוא כותב ומלחין ענק. 68. יש לי שני חורים באוזן ימין ו3 בשמאל. 69. בעתיד אעשה קעקוע של סנופקין. 70. שקלתי לבקש להיות טייסת בצבא, אבל אין לי כוח לזה והפרופיל שלי יהיה נמוך מדי. 71. רוצה לנסוע לאוסטרליה. 72. וגם לפינלנד, כדי לראות הופעה של דה ראסמוס. 73. ושל סונטה ארקטיקה. 74. ואת הבית של המומינים 3> 75. זה בעצם הפורום היחיד שאני נמצאת בו, כי נטשתי את כל השאר. 76. כולל את הייד פארק, פשוט כי אני לא מסתדרת עם כל העיצובים המכוערים והמציקים שלו. 77. לעומת זאת, אני בקומונות דה ראסמוס. 78. אני אובססיבית לגבי המיטה שלי, אף אחד לא נוגע בה! 79. הגעתי לדולי ה224 שלי. 80. העיפרון האהוב עליי הוא 3B, אחריו F ואז 2B. 81. אני אוהבת חורף. 82. חשבתי על להתנשק עם בחורה (ואני עדיין שוקלת את זה). 83. יש לי שתי תיקיות אדומות בגודל חצי גיליון. 84. פעם הייתי צובעת ציפורניים באובססיה ונמאס לי, עכשיו הן סתם ארוכות. 85. יש לי צמידי חוטים על הידיים למרות שכל הזמן נופלים לי. 86. נמאס לי מטבעון, זה כאאאזה חור. 87. רציתי לצבוע את היער לירוק, לא מרשים. 88. גם אני מנפגעי הקוקה קולה לייב (כלומר, לא הספקתי לקנות כרטיס ואז שמעתי את כולם מתלהבים מזה בטירוף, כמה כיף היה ושות'). 89. קניתי מחשב חדש שיגיע בעוד יומיים בערך. 90. יהיה בו XP בעברית (איכככ). 91. אני עייפה. 92. מחר אני הולכת לצייר בכניסה לבית ספר משהו על חשבון שיעור, יאי? 93. אני משתמשת בדאודורנט נושם ירוק של קרליין (מרתק, נכון?) 94. נמאס לי מהעובדות המרתקות האלו. 95. ובעצם אני שונאת את כולכם ורוצה שתמותו. 96. אני לא מבינה למה אני חברה של רוב החברים שלי (חמודה אני). 97. מצד שני, אני לא מבינה למה רוב החברי םשלי חברים שלי. 98. אני הולכת לישון בעוד שתי דקות. 99. מחר יש לי מבחן בתנ"ך (כבר אמרתי את זה?) ואני הולכת להכשל בו. 100. אני בעצם רוצה שכולכן תעשו לי ילדים
סלחו לי על הטמטום

נׁעה

New member
100?

פעם ניסיתי להכגיע ל-50 ובקושי הלך. מותו. 1. אני נעה. 2. מאוד חשוב לי שיכתבו את השם שלי בלי ו'. 3. בגלל הסעיף הקודם, אני הרבה פעמים מתייחסת אל עצמי כ"נעה עם חולם חסר". זה בניגוד ל"נעה בלי ו'", שזה לא מקורי בכלל, כי יש יותר מדי "בלי ו"-ים בעולם ובסביבה שלי. 4. היום הגעתי למסקנה שיש גם "נעה בלי ה'". זה היה משעשע. 5. אני אהיה בת 18 בחודש הבא. 6. לנהוג זה כיף ^^. במיוחד כשזה בלי מלווה. 7. אני נתנייתית. 8. בת יחידה במגמת אלקטרוניקה בשכבה שלי. XD 9. בשכבות מתחתי יש כבר יותר בנות, בין השאר בזכות כושר השכנוע המדהים שלי
10. יש לי, נכון לעכשיו, אובססיה מוזרה למילה ארנב. 11. הייתה תקופה שבה הודעתי לכל העולם ש"החסות ישתלטו על העולם". 12. כמו-כן, הייתי אומרת לאנשים שהחסה שלהם הפוכה ומסרבת להסביר או לפרט. 13. בשל כך, עד היום אני מזוהה עם חסות 14. מה שרק מוכיח את הטענה שלי - החסות ישתלטו על העולם. לאחרונה, ברוב הפעמים שהמילה "חסה" עולה בשיחה, זו לא אני שמעלה אותה
15. לפני שבוע וקצת צבעתי את השיער שלי לג'ינג'י 16. זה מתאים לי מאוד :) 17. אני אחד האנשים הכי חסרי ביטחון שאני מכירה. 18. אני תמיד אעדיף לנסות לבד, גם אם זה יהיה קשה או בלתי אפשרי ויקח שעות, מאשר לשאול פקיד\מזכירה\איש אקראי\כל אחד אחר. 19. אני שונאת להתקשר לאנשים. 20. כשאני כבר מתקשרת, אני תמיד אעדיף לעשות את זה מהפאלפון ולא מהטלפון בבית, ואין לי מושג למה. 21. זה מעצבן, כי לחברים שלי יש נטייה להתקשר הביתה. 22. פעם, בלונה-פארק, באחד הדוכנים של משחקי המזל, הלכתי לדוכן שבו היה "גלגל מזלות" כזה, שהופיעו עליו כל המזלות כמה פעמים - אבל כל פעם בצבע אחר, והיה צריך לנחש בדיוק באיזה מזל וצבע הגלגל יעצור. שאלתי את הבחורה שעבדה שם "מישהו באמת זוכה בדברים האלה?", בחוסר אמון מוחלט, אבל החלטתי לנסות בכל זאת וזכיתי בנסיון השני ^^ 23. באותה התקופה אהבתי פיות, אז בתור פרס בחרתי כרית של טינקרבל
24. אני כ"כ לא בנאדם שיודע למצוא דברים מעניינים בעצמו...! רציני. אף פעם אין לי מה לספר....! 25. כשהייתי קטנה, שיחקתי בחצר עם שכנים שלי, ואחד מהם שבר אטב כביסה, אז הכרחתי אותו להביא לי אחד אחר. 26. יש לי אחות אחת והיא גדולה ממני ב-9 וצי שנים. 27. אחותי גרה בארה"ב עם בעלה והבן המקסים בן ה-7 חודשים שלה. 28. בקיץ הם ייעזבו את ארה"ב ויעברו לפנמה. 29. הכי-הכי אני אוהבת זה כשפשוט משאירים אותי לבד. 30. חתולים זו חיה נסגדת 31. אני אף-פעם לא זוכרת דברים מביכים שקרו. יש לי מערכת הדחקה מאוד משוכללת. 32. אני לומדת תאטרון בחוג, ופעם זה היה המקום שהיה לי הכי כיף בו והכי נעים בו, והיו בו את האנשים שהכי אהבתי בעולם, ועכשיו פחות, כי רובם עזבו ובאו אנשים חדשים ואני לא הכי מרגישה בנוח איתם. 33. אני רוצה להיות בן. 34. יש לי אחו על המארז של המחשב (יש שם מל-א כבשים..!) 35. כשהייתי קטנה הייתה לי תספורת קצרה וכולם חשבו שאני ילד 36. יש לי חברה שטוענת בתוקף שפעם הייתי ג'ינג'ית. זהו שקר מוחלט. 37. אני אעשה תמיד כל דבר שאם אני לא אעשה אותו אני אצטייר כפחדנית, אפילו, ואולי במיוחד, אם האנשים שאיתי מפחדים לעשות את זה. 38. אני בד"כ אשתדל כמה שיותר לא ללכת לישון, גם אם אני מאו-ד עייפה, יותר כיף להיות ערה. 39. פעם הייתי תולעת ספרים, עכשיו קצת פחות 40. אני שונאת קומדיות. במיוחד קומדיות אמריקאיות מטומטמות, מהסוג שבהם צוחקים כי אנשים עושים דברים מטומטמים\אנשים נפגעים\נפצעים\וכו'. 41. כל החברים שלי אוהבים קומדיות כאלה. אני צריכה להחליף חברים. 42. אני אוהבת סרטי אימה. 43. חלק לא מבוטל מן הסעיפים שכתבתי עד עכשיו הועתקו משאלון דומה שמילאתי לפני קצת יותר מחצי שנה :) 44. חיי החברה שלי עלובים בצורה מחרידה. 45. אז ככה: בשבוע שעבר הייתה יומולדת לידיד שלי. חגגנו, קבוצה מצומצמת כזאת, אצלו בבית. ובשלב מסויים, אני לא זוכרת למה, הוא פירט בפני אבא שלו את מצבם האישי של כל אחד מהאנשים שהיו שם: "ל - יש חבר, ל - יש חבר, ל - יש חברה...." וכך הלאה, על כולם, אחד אחד בדיוק באותו הנוסח. "... ולנעה... טוב, לנעה אין". 46. אנשים, אוף איתכם, תפסיקו כבר להזדווג סביבי! :( 47. באותה מסיבה גיליתי כשרון חבוי בי - זיהוי דפוסים צורניים! כן. המ. היה מן משחק כזה, מן משחק מחשבה עם קלפים, שאמור להוציא אנשים אדיוטים כי הם לא טובים בו. ואני הייתי טובה. מעולה. ניצחתי את האדם הכי חכם שהיה בחדר :) 48. זו גם הייתה הפעם הראשונה שנהגתי לאנשהו בלי מלווה :) 49. גיליתי אז גם כמה אני בלתי-משמעותית בשביל אותם חברים. אבל שיהיה :-\. 50.הלבוש המחמם האהוב עלי הוא סוודר אפור ע-נ-ק-י שהיה שייך פעם לסבא שלי. 51. הלהלקה האהובה עלי - Sonata Arctica 52. השיר שאני הכי קשורה אליו (נו, רגשית וכו') - Sonata Arctica - Letter to Dana 53. זה לא רק בגלל שהוא שיר יפה. יש סיבות סנטימנטליות. 54. אותן סיבות סנטימנטליות נודעות בעיקר לאדם שעד לפני חצי שנה לא דיברנו והתגעגעתי אליו בצורה מטורפת. 55. היום אנחנו לא מדברים ואני באמת, אבל באמת שונאת אותו וחושבת שהוא חתיכת חרא. 56. ולא, זה לא בא סתם ככה. בין לבין הייתה חצי שנה שכן דיברנו
57. אני שמה לב שכל מי שאני מחשיבה כחברה\ידיד באמת טובים נוטש אותי בצורה כלשהי, אפילו אם לרוב לא בכוונה. זה מתסכל. 58. מתחילת השנה לא סידרתי את הקלסר שלי, והוא פשוט ערבוביה של דפים ממקצועות שונים בבלגן אחד גדול. 59. לקראת שנתי האחרונה בתיכון, איבדתי לחלוטין כל חשק לעשות מאמץ בלימודים. ונראה כי אני לא היחידה. זה פשוט... נמאס. די. התעייפנו. 60. אני רוצה להיות עתודאית. 61. וללמוד הנדסת חשמל. 62. יותר מזה, אני רוצה להתקבל לתלפיות. אבל זה לא יקרה. 63. אני גם שוקלת לנסות להתקבל לשנת שירות בסינסינטי, אוהיו. אני לגמרי לא בטוחה שאני רוצה את זה, אבל אני ממש לא רוצה לוותר על כזאת הזדמנות. 64. אותו אחד שאמרתי שאני שונאת? מסיבה מאוד לא ברורה, אני עדיין מתגעגעת אליו. מה שגורם לי לשנוא אותו אפילו עוד יותר. 65. אני יפה. או לפחות, אני חושבת שאני יפה. 66. אני נוטה לפקפק בסעיף הקודם כשאני עם אנשים במקום ציבורי. 67. אוו, שכחתי! אחותי שוב בהריון. תהיה לי אחיינית קטנה בחודש הבא
68. אני שוקלת לסיים כאן, אבל אני רוצה מספר עגול של סעיפים
69. אני רוצה לנגן על -משהו-. 70. סביר להניח שאם הייתי מתאמצת, הייתי מוצאת עוד שלושים, או לפחות עוד כמה, אבל נמאס לי
יאללה ביי :)

LudaGirl

New member
באמת לא מצאת עוד 30? חבל

וואי שנת שירות באוהיו נשמע בנזונה.. לכי על זה

tai01

New member
אני-בטח אתן לא תקראו......

1.קוראים לי תאי 2.אנוכי בכיתה ז'(כן כן אני דיי קטנה...יחסית למה שראיתי) 3.יש לי 2 חוץ ממני 4.ההורים שלי לא גרושים 5.הייתי בקוסטה ריקה בחופש 6.יש לי כלבה בת 14 7.אני חייבת לטוס כי יש לי בי"ס 8.אני חולמת על עגיל בשפה 9.אין לי חורים באוזניים 10.יש לי 2 ג'קואים(אין לי מושג איך כותבים את זה נכון) 11.יש לי 20 תוכים מסוג קוקטיל 12. יש לי 3 דררות 13. אני מגדלת צפרדע מחמד 14.ניסיתי לשכנע ת ההורים שלי לקנות לי עז,זה לא עבד אז ניסיתי צ'ינצ'ילה גם זה לא עבד וניסיתי חולדת מחמד גם זה לא.... 15.פעם נפלתי ממקלט על ברז כיבוי אש אז יש לי צלק ת ענקית ביד 16.אני רוצה להיות וטרינרית 17.עושה דוליז כמעט שנה וגולשת בפורום של טיפו ופה.... 18.נפלתי בטיול אחד על הגב ופינו אותי באמבולנס 19.אני שומעת בזמן האחרון הרבה פאנק ורוק.... 20. אוהבת את מיוז (מאוד!) 21.סובלת מפיצול אישיות(הרגע חזרתי מבי"ס ואני ממשיכה את זה) 22.יש לנו שינוי שמות לכולם בכיתה קוראים לי -גילה 23.בעלת שיער חום 24.עיניים חומות 25.עם זה יעניין אותכם רבע מרוקאית וכל השאר זה צברית 26.אוהבת את הצ'ילי פפרס 27. נדבקתי לשיר של מי כימיקל רומנס 28.שונאת פאקצות 29.מחזיקה אולסטאר כחולות ומלוכלכות 30.כותבת מאוד לאט 31. שונאת ספורט 32.עושה דוליז ממש מכוערות 33. בעלת בלוג בישרא 34. אוהבת מחשבים (מי לא) 35.רואה מלא טלויזיה והרבה mtv 36.לפעמים משועממת 37.מפוזרת 38.מנגנת גיטרה 3 שנים (קלאסית) 39.מצוננת 40.גרה בצפון 41.הספורט היחיד שאני כן אוהבת הוא שחיה וקורקינט 42.יש לי 2 גיטרות ולאחת יש שם-חואניטה 43.יש לי פלטות כבר סיימתי עם הגשר וזה.... 44. יש לי גומות בלחיים 45.אני שמנמנה 46.אני נוטה לרדת על ילדים .... אני משתדלת לא אבל נפלט לי 47.הממוצע בתעודה שלי שנה שעברה הוא 97.3 48.המקצוע שאני הכי שונאת זה ערבית 49.המקצוע שאני הכי אוהבת הוא ספרות וגם מתמטיקה(כי המורה טובה אבל אלגברה ממררת את החיים...) 50.מתה לראות הטינה 2 51.אוהבת מדע בדיוני 52.תוכנית אהובה עליי היא על טבעי ואחריה זומזום 53.עם הייתה לי אפשרות הייתי מחבקת את שרון מזומזום כי הוא חמוד! 54.שברתי מלא פעמים אצבעות בידיים 55.אני לפעמים אוכלת ציפורניים 56.איבדתי היום מחשבון מדעי.... 57.יש לי מלא שריטות על הידיים בגלל חברה שלי 58.אכלתי היום הרבה.... 59.שונאת פרסומות סמויות 60.אני רגישה 61.יש לי קרוב משפחה שחקן.... 62.חולת מוזיקה 63.שונאת מוזיקת היפ-הופ 64.יש לי דובי שאני ישנה איתו 65.יש לי yes ולא הוט 66.חולמת לטוס לאפריקה 67.הייתי צריכה לעשות דגם של החדר שלי אבל אבא שלי עשה את הרוב 68.הבלוג שלי מאוד משעמם 69.כמעט תמיד אני לובשת קצת שחור 70.הצבע האהוב עליי הוא כחול 71.אני לא מאמינה שהצלחתי לעשות 70 דברים 72.החיים שלי משעממים 73.יש לי כמה חברות שאני לא סובלת 74.אני יודעת מתי אבא שלי בא הביתה לפי הצליל של האוטו 75.אני טיפוס של יום ולא של לילה 76.נתקעתי בקירות 10 פעמים בחודש האחרון 77.צוחקת הרבה 78. אני מצחיקה חלק מהאנשים עם היציאות שלי 79.יש לי פלאפון ענתיקה 80.פתחתי את הראש ביום העצמאות ומאז כל שנה ביום העצמאות קורה לי משהו.... 81.אני אוהבת את יום העצמאות 82.שונאת בשר אבל מחריכים (כותבים ככה) אותי לאכול בשר אבל אני לא אוכלת פרות.... 83.החלקתי היום בכיתה ויצא לי שפגט 84.יש לנו חתולה בגינה ואני מאכילה אותה בסתר 85.השיר שכרגע אני הכי קשורה אליו זה Welcome To The Black Parade - My Chemical Romance 86. אני מעדיפה מסנג'ר אבל לרוב החברות שלי יש איסיקיו 87.חרטטנית מדרגה ראשונה 88.שאין לי מה להגיד אני אומרת מילים קשות שאף אחד לא יבין 89.אני אוהבת להציק לאנשים 90.היום כמעט שפכו לי ברד על הראש בגלל שהצקתי .... 91.אני היפראקטיבית 92.כרגע אני אתחיל לפלצן תכונות שאין לי כי אין לי מה לכצוב,או שאני אכתוב מילים קשות... 93.אה מצאתי עוד משהו-אני חופפת ראש בשמפו כיף,כי זה מוי כיף 94.אני שונאת חצחצח שיניים 95.אני מחוצ'קנת 96.אין לי משקפיים גם לא משקפי שמש 97.אני לא יכולה לשחות בלי משקפת 98.אני אוהבת קיץ יותר מחורף אבל העונה האהובה עליי היא אביב 99.הייתי 1.64 פעם אחרונה שבדקו לי את הגובה 100.אני לא מאמינה שמתאתי 100 דברים על החיים המשעממים שלי....

tai01

New member
כן יש לי ג'אקואים 2 אבל אחד עיוור

ולדעתי הם דיי....

noy tofi girl

New member
עונה

1. קוראים לי נוי 2. אני בת 14 וחודש 3. בכיתה ט' 4. מהמרכז 5. אני מאוהבת 0.0 6. הוא לא אוהב אותי:( 7. יש לי כלב כוווסון [נהנהנהנ כה:)] 8. אני חווולה עליייייייוו 9. אני אוהבת תכיתה שלי 10. 5 ילדים מהשיכבה שלי עם ידים\רגלים שבורות 11. ילד מהכיתה שלי שבר תרגל והחלפנו מקום עם כיתה אחרת 12. הוא הוריד תגבס וביום ראשון חוזרים לכיתה הרגילה 13.אתמול ילד מהכיתה של הילד שאני אוהבת שבר תרגל , והם החליפו מקום עם כיתה אחת . 14. כמה נחמד וכמה חביב מעניין כמה זמן אנלא יראה אותו 15. הציון הכי נמוך שלי השנה 35, נו בוחן פתע:0 16. והכל גבוה 95 והשאלה למה לא 100 ?>< 17.רבתי היום עם חברה שלי 18. עברתי 7 פעמיים בחיים שלי בית ועוד מעט עוד פעם 19. אני שונאת מתמטיקה 20 . וגם פיזיקה 21. והכיכי אנגלית 22. המחנכת שלנו שונאת אותי 23. ואני אותה 24. יש לי מלא מבחנים:( ואני ניכשלת בכולם בע 25. אני בהקבצצה ב' באנגלית 26. גם במתמטיקה 27. אני אוהבת לצלם 28. לחברה שלי יש ביום שישי יומולדת , נהננהנהנ:) 29. אני אוהבת להגיד "נהנהננההנ:)" 30. אוהבים אותי:) 31. אנלא מבינה ביולוגיה 32. יש לנו חרא מורות 33. אין לי הרבה בגדים ורודים 34. ישלי בלוג 35. אין לי הרבה פאקציות בכיתה , רק 3>< 36. שונאת את עצמי 37. אני הולכת עכשו ללמוד לביולוגיה:( 38. אין לי מה לכתוב יותר 39. אז? 40. להיית':)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אוקי בואו ננסה

100 עובדות? חח איך אני אמורה להגיע לזה
1. קוראים לי ז'אנה 2. ואני בת 17, זאת אומרת עוד שנה ואני חוקית 3. אני גרה ברחובות 4. ואני לא הומלסית, (זה שם של עיר) 5. אני בלונדינית טבעית 6. ואני שונאת את זה 7. יש לי עיניים בצבע טורקיז 8. אני גבוהה 173 9. כבר היה לי צו ראשון 10. נולדתי בספטמבר 11. אני סוגדת לתפוחי אדמה 12. לא יכולה לחיות בלי ממתקים 13. אהבת חיי הם אוסלטאר 14. לרגעים אלו יש לי חבר 15. אני איתו כמעט 4 חודשים 16. יש לי חברים מכל חלקי הארץ 17. רובם הכרתי דרך פורומים 18. את חבר שלי פגשתי במפגש ישראבלוג 19. יש לי בלוג כבר שנה שנייה
164437 20. הופעתי בעיתון 5 פעמים 21. אף פעם לא זכיתי בלוטו 22. אני לא יהודיה 23. ואני נוצריה 24. השער שלי היה צבוע מספר פעמים: פסים חומים אחר כך קצבות אדומים, כל השער ג'ינג'י, ואז פוני ורוד, ואז כמעט כל השער ורוד. 25. יש לי יותר מ10 ג'יגה מוזיקה במחשב ובדיסקים 26. אני מכורה למוזיקה ולא יכולה לחיות בלי 27. אני נרדמת כאשר יש הרבה רעש 28. סוג מוזיקה מעודף- רוק לסוגיו 29. אני שומעת גם סוגי מוזיקה אחרים 30. יש לי אחות בת 3 31. יש לי גם 2 אח ואחות חורגים 32. אני גרה עם אמא 33. עליתי לארץ לפני כמעט 9 שנים 34. הייתי באולפן רק חצי שנה 35. אני לומדת במגמת אומנות 36. וגם מגמת גיאוגרפיה 37. יש לי (זאת אומרת היה) בן אדם מפורסם מאד בברה''מ 38. פעם הערצתי את בריטני ספירס 39. אני שונאת זיתים ומנגו 40. יש לי אלרגיה לפסיפלורה 41. התחילו להמציע לי כינויים רק באינטרנט 42. יש לי פלאפון מוטורולה V3 43. אני לומדת בתיכון דה-שליט 44. למדתי לפני זה שנתיים בכנות, פנימיה 45. אני מבכרת בתל אביב כמעט כל חודש 46. אני באורנג' מכיתה ו' 47. אין לי ארון בגדים 48. סיימתי בית ספר לאומנות חיזותית 49. שנה שעברה היה לי ממוצע 96 50. יש לי משקפיים וזה תורשתי 51. עדיין לא קבעו לי את הפרופיל 52. עליתי לארץ מאוקריינה 53. אני מעשנת לפעמים 54. גם שותה לפעמים 55. אני שונאת כשנועצים בי מבטים 56. פעם הייתי בתת משקל 57. אני אוהבת את מקצוע היסטוריה 58. אני ב3 יחידות מתמטיקה 59. אין לי מושג לאן אני רוצה להתגייס 60. יש לי שני שמות - ז'אנה וג'ואנה 61. עברתי דירה 7 פעמים 62. אני אוהבת לישון 63. מסננת לרוב אנשים באיסיקיו 64. ניסיתי פעמים להקים להקה ואז הבנתי שאני לא יודעת לשיר XD 65. אני אוהבת שלים שחור בעיניים 66. אין לי אף שמלה 67. למרות זאת יש לי המון זוכות מכנסיים 68. פעם ניסיתי להתקבל לסוכנות דוגמות 69. לא לקחו אותי XD 70. אני צמחונית! 79. כבר שנה שנייה 80. רוב הארון שלי מורכב מבגדים שחורים 81. לאומת זאת בגדים תחתוניים בצבעים זוהרים 82. יש לי אובססיה לדם 83. עושים לי בידקות דם כמעט כל חודש 84. יש לי שורשים צועניים 85. חוץ ממני אין במשפחה שלי אף אחד בלונדיני 86. בתור ילדה קטנה הייתי ממציע עולם קסום וחושבת שאני חייה בו 87. לא שחיתי בים כבר שנתיים 88. יש אנשים שטוענים שאני מושלמת 89. אני טוענת את ההפך 90. פעם הייתי מכורה למיץ תפוחים 91. אני אוהבת להביט בירח וכוכבים 92. ביקרתי במטה הארצי ובבית משפט העליון בירושלים 93. טכנית יש לי 3 אימות (האם הביאולוגית, אמא חורגת, וסנדקית שאצל נוצרים זה נחשב גם לאם) 94. אף פעם לא הייתי בחו''ל חוץ מאוקריינה 95. נולדתי עוד בזמן ברה''מ 96. אני לא יכולה לחיות בלי מסטיקים 97. אני אוהבת להיות בחושך 98. אני אוהבת סרטי אימה 99. אף סרט אימה שראיתי עד עכשיו לא הפחיד אותי 100. כתבתי 100 עובדות על עצמי היה קשה >< הייתי צריכה לחשוב הרבה

LudaGirl

New member
וואה

גמני נוצרייה, טכנית. זה מה שרשום בת"ז. אני אתאיסטית. וכולנו נולדנו עוד כשהיה בריה"מ לא? יש פה אנשים צעירים עד די כך?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מה?

ממתי רושמים דת בת.ז.? אצלי רשום בצבא שאני נוצריה אבל ככה לא רשום בשום מקום..

TheWingedPig

New member
מעניין אותי

אם יש לשתיכן זכרונות מבריה"מ? לי, כאחת הזקנות פה, יש הרבה זכרונות משם...(למדתי שם עד כיתה ג')

LudaGirl

New member
אין לי כלום

יש תמונות הייתי בת 5. וההבדל הוא ז'אן, שאצלנו לא רשום תאריך עברי ואצל יהודים כן.. וזה אולי חסר חשיבות בשבילך, אבל יש מלא חשיבות לאנשים אחרים

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif לי זה באמת לא מפריע

אני יודעת מה התאריך העברי שלי וזהו..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif למדתי שם עד חצי כיתה ב'

אז די יש לי זיכרונות.. למרות שרובם מעורפלים ואני כמעט ולא זוכרת אותם.. אבל כן אני די שואלת את אמא על כל מני דברים שהיו וגם יש תמונות שמזכירות :)

TheWingedPig

New member
היו לך אי פעם רגשות

נוסטלגיה? טוב, אם את לא ממש ממש זוכרת, אני מתארת לעצמי שלא, אבל היה לך אי פעם רצון לעשות טיול שורשים? כל פעם, כשהשנה מתקרבת לסילבסטר, אני ממש נמלאת נוסטלגיה (נו, בערך)... אה, איזה כיף לשים עץ אשוח...(אז מה אם הוא מפלסטיק?!) ואני ממש הייתי רוצה לנסוע לעיר שבה נולדתי, לקחת איתי מצלמה, לתעד הכול...נו, שיהיה מה לספר לנכדים XD אחת החששות שלי, היא שעם הזמן גם הזכרונות המעורפלים יעלמו...וממש חבל לי...יש לי כבר הרגשה, שחלק מהזכרונות שלי הם מסיפורים של המשפחה, ומתמונות, לא ממה שנמצא אצלי בראש...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif כן, לפעמים באה לי לעשות

טיול כזה.. זה יכול להיות ממש כיפי אבל יש לי בעיות: 1) אני עדיין לומדת, זאת אומרת אני די מוקבלת בזמן 2) אין לי בדיוק כסף.. כמו כן העיר שממנה אני באה לא כל כך בטוח להסתובב שם לבד ברחובות, אפילו בזמן אור ואני לא חושבת שמישהו יסבול אותי יותר מיומיים :)

למעלה