עד סוף העולם

וואו גדולים אתם.מתמוגגת מהשירים במיוחד בעברית

נסחפתי לעוד שירים של יוסי בנאי ..ב"לא אבקש את ידך" הוא ממש ילד
והשיר "מרוב אהבה שותק" מקסים מקסים פשוט מקסים תודה לכל מי שהביא לכאן את השירים אורלי

מקסימה, השיר שהתכוונת, זה שיר גוספל מובהק,

אלביס אהב מאד לשיר גוספל אבל זה רק למערציו ,לא לקהל הרחב,

השיר הזה של אהוד בנאי נוגע בדברים הקטנים

הפשוטים שעושים את האהבה למיוחדת . גאיה-מכירה את השיר אך לא שמתי לב עד כה לפשטות של מחוות האהבה שנגעו בי... נזכרת ב....נו אתם כבר יודעים ב-חגי (נמאס לי לכתוב ה"חרדי") אלטף את ראשך אגרום לך לחייך נצא לסיבוב בשכונה נשב על ספסל בגינה .... כשאוהבים הכל כל כך מיוחד. הנה מילות השיר: היום ביצוע: אהוד בנאי מילים ולחן: אהוד בנאי היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ואלטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום אגרש את העצב מעינייך אעשה את היום למאושר בחייך היום תשמעי מה שעוד לא שמעת אחדש לך חידוש ואדליק לך מבט היום אבשל לך משהו טעים אעשה את הכל שיהיה לך נעים נכון, לא תמיד אני מראה אהבה אבל היום אני מבקש את הקירבה היום כל כך הרבה זמן לא דיברנו שנינו על כל מה שעובר מעלינו היום נצא לסיבוב בשכונה נשב קצת ביחד על ספסל בגינה היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום

ש ר ה לה

New member
גרמת לי לחייך.../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כתבתי כבר בפורום אחר, שהשיר הזה של אהוד בנאי מסמל בשבילי אהבה אמיתית. אהבה של נתינה הדדית..... זהו השיר שבחרתי כ'השיר שלי' ביום טו באב....

אלך אחרייך עד סוף העולם..אהבה עושים לא מדברים

ואני לא מתכוונת לסקס . אני מתכוונת לזקן אחד שהכרתי שטיפל באשתו עד יומה האחרון במסירות גם כשחלתה באלצהיימר.. כל יום היה מחפש איך להעסיק אותה ואיך להעביר לה את היום בדרך הכי מאושרת שאפשר, מוצא דרכים להצחיק אותה ולחזר אחריה גם כשהתבלבלה והייתה שואלת אותו "איפה חיים? " שזה הוא בעצמו , לא ידעה מי הוא. הזקן הזה היה הבעלים של אחת הדירות ששכרנו , גם כשעברנו דירה היה בא אליי לספר לי ולהתייעץ איתי מה לעשות בכדי לגרום לה טוב. "כשבאנו לארץ" אמר לי "לפני 50 שנה, לא הייתה לי עבודה והיא עבדה בנקיון ופירנסה אותנו..לא אשכח לה זאת" כשהיא מתה הוא בכה לי "היא איננה..היא איננה" " "אין לי בשביל מה לחיות" למרות שלבן אדם מלא- ילדים, נכדים ונינים . אני לא כל כך אוהבת את השיר הזה (אוהבת לשמוע אבל לא אוהבת את המילים) כי נראה לי כמו הבטחה שמעט מאוד האנשים שמקיימים אותה. מזכיר לי את האקס שלי במילים גדולות בלי קבלות .

emmy5

New member
איש יקר שלי ../images/Emo79.gif

איש יקר שלי ========= מילים: חמוטל בן זאב ================== לחן: יוני רועה ================== איש יקר שלי , אישי ואהובי. אתה הרוח הזוהרת בליבי. בלילות הכי קרים, ברגעים הכי שבורים.. אתה תמיד איתי.. אני יודעת יש על מי להשען.. אתה עוטף אותי בתוך חומת מגן. תמיד ישנה כתף גדולה.. ואם רוחי פתאום נפלה, אתה היד שתחזק. זה הזמן לומר לך תודה, פזמון: זה הזמן לומר לך תודה, כי אתה הדרך היחידה. זה הזמן ורק אני עדה, בלעדיך אבודה. את הכוח להמשיך ולקוות, ואת האור שבזכותך אפשר לראות. שארגיש יום יום איתך, את האהבה שלך, תמיד בנשמתי. כשאתה מביט עינייך בי יוקדות. וכל המנגינות שלי איתך רוקדות. אתה הבית,השלווה, הילדים,האמונה. אתה עולם של אהבה. פזמון: זה הזמן לומר לך תודה, כי אתה הדרך היחידה. זה הזמן ורק אני עדה, בלעדיך אבודה. פזמון: זה הזמן לומר לך תודה, כי אתה הדרך היחידה. זה הזמן ורק אני עדה, בלעדיך אבודה

למעלה