עד סוף העולם

אשתאר1

New member
בתקווה שכולנו נימצא את הפזל המשלים .

http://www.angelfire.com/tn2/OneWayAlways/WillSurvive.htm מצרפת קישור בתקווה שתהנו l

אשתאר1

New member
ניראה שלא הצליח לי .פשוט להעתיק את הקובץ

המצורף

עוד שיר שמפיל פילים

איזה מילים לשיר הזה אוהבת אותם מאד כל מה שצריך זה לחבוק בן זוג ולרחף לצליליו

גאיה ק

New member
כן הצליח לך אישתאר

ה1 בכתובות אינטרנט נילוות. שמעתי את השיר.

ש ר ה לה

New member
כן. גמני שמעתי את גלוריה גיינור, אישתר .../images/Emo45.gif

והנה גירסה משעשעת לאותו השיר ממש...!!!

חגיגת האהבה שלי

הערב אחי אסף אותי ונסענו לקניות עם שתי הבנות היה ככייף להיות עטוופה בצחוקים של הקטנטונת עשינו קניות והסתובבנו כל הערב יחד ואני הסנפתי את הפיצפונת בת השלוש וחצי וגם הבת הגדולה יותר עזרה בקניות , הרימו את הקניה הביתה אז זו היתה אחלה של חגיגה להיות עטופה בשתי הבנות שאני אוהבת קניתי נשיקה בקטופסת סוכריות גומי היא היתה מתוקה וחיממה את הלב אין לי ספק שהבנות של אחי אהובות עלי מאד,והשהות איתם עשתה לי את חג האהבה השנה

שמחה שנהנית נסיכה-יש עיתים שאני מרגישה מנותקת

לא שייכת ולא מתחברת לשירי או סיפוריי אהבה, יש זמנים שלמרות שאין לי אהבה בוערת עכשוית אני מפוייסת ויכולה לחגוג את המצאותה של אהבה בעולם. היום אני מפוייסת (יתכן שמחר ארגיש אחרת) יכולה להודות לאקס שלי על חווית האהבה והמימוש שלה במשך שנים רבות, מאהבה בוסרית אהבת נעורים דרך אהבה בוגרת עם אחריות לבניית בית ומשפחה משותפים . יכולה להודות לחרדי שלימד אותי שיש אהבה אחרת..למרות סופה הכאוב עבורי יכולה להודות לזה שמנעים את זמני, מחמם אותי ואת ליבי גם אם בקטנה . היום אני מסוגלת לחגוג את יום האהבה בהרגשה שלא כולם זוכים לה - זכיתי לאהוב (ולנטיין דיי וט"ו באב הפכו ימי אהבה ממוסחרים כך שאינם מדברים אליי בכל מקרה)

s h o o s h a

New member
מי ייתן וכל יום יהיה יום של אהבה

I Just Called To Say I Love You Stevie Wonder No New Year's Day to celebrate No chocolate covered candy hearts to give away No first of spring No song to sing In fact here's just another ordinary day No April rain No flowers bloom No wedding Saturday within the month of June But what it is, is something true Made up of these three words that I must say to you I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart No summer's high No warm July No harvest moon to light one tender August night No autumn breeze No falling leaves Not even time for birds to fly to southern skies No Libra sun No Halloween No giving thanks to all the Christmas joy you bring But what it is, though old so new To fill your heart like no three words could ever do I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart, of my heart, of my heart I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart, of my heart, baby of my heart

יום(ובכל יום)אהבה שמח,ערדי../images/Emo24.gif!!!!!!!!!!!!

תעשי כמוני,,,לבשי שמלה לבנה ארוכה וקלילה,חיבשי לך כובע קש ופרחוני ודלגי לך בין הכרמים,, מי יודע אולי היום תפגשי שם בין הזמורות והענבים המתוקים את שאהבה נפשך,, וגאיה,
תודה על הסיפתח האהובי, חג אהבה שמח לכולכן(ם),,,,,,,

פרסלי בחייך...איפוא אני אמצא במדבר שלנו כרמים

רק חול...וחול...ויבש לאללה....אבל ...לבן אני לובשת כל יום וכמעט כל היום...כובע של קש אין מצחייה הולך???אז אעשה דמיון מודרך לעצמי ואדמיין את אהובי בין הדיונות,,,נוהג בגיפ ...עורו שזוף, כובע בוקרים,קוקו/ צמה מבצבצים. אני לא מתכוונת ל
.שיקח אותי לטיול במדבר....ובלילה לבית מלון עם מליון כוכבים...בשטח.. בבוקר לי יגיש קפה מהבל שהוא העצמו הכין על גזייה .זו הפנטזייה שלי....[דרך אגב חוויתי חוויה זו כבר...בא לי שידור חוזר היום]

emmy5

New member
../images/Emo24.gifערדניקית , החלום יכול להתגשם ...

אין לך חלומות בלתי נתן לבצוע,תצליחה .. פעם חלמתי פסנטר .בחור חמד יושב על ידו ..מנגן לי לאור הירח .. מי הבית שלי לא רואים את הירח ..יתר יכול להתגשם ..אולי אדליק נרות ,זה יכול להיות רומנטי..

למעלה