עד סוף העולם

גאיה ק

New member
עד סוף העולם

ערב ט'ו באב. יואב יצחק רומנטיקן ידוע בשיריו. פה בביצוע עם חיים משה. מי לא התמוגגה ואולי גם התמוגג.. בזמנו מהשיר? חג אהבה שמח! ביצוע: חיים משה ויואב יצחק מילים: יוסי גיספן לחן: שמעון בוסקילה מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה...

s h o o s h a

New member
נשבע

רגע לפני טו באב, עוד אחד משירי האהבה הנפלאים שיש נשבע מבצע: חיים משה מילים: שמואל קלוסקי לחן: יאיר קלינגר
עכשיו זה בא ולטובה ליום הבא אני נשבע, במחשבות, בהרגשות, בכוונות אני נשבע. היו ימים, קולי נדם סירה טרופה בלב הים אין חוף מקלט, הכל אבד אני חוזר ושוב נשבע. נשבע, כמו היום הזה שבא כמו מילה אחת פשוטה בחיי אני נשבע. נשבע, כמו פרפר לאש כמו גופי המתרגש באהבה נשבע. וכשאור היום יכבה, יישאר לי עוד הרבה. ואת יפה כמו כאב באת ולקחת פינה בלב אני חופשי, אליך בא, כמו שאני, אני נשבע. נשבע, כמו היום הזה שבא כמו מילה אחת פשוטה בחיי אני נשבע. נשבע, כמו פרפר לאש כמו גופי המתרגש באהבה נשבע. וכשאור היום יכבה, יישאר לי עוד הרבה.

צר לי להשבית חגיגה לאהבה...

אך לא מרגיש לי לחגוג בחג שמיועד לאוהבים.. ולמרות התקווה שמקוננת בי...אך גם עצוב לי שוב לנחם את עצמי ולומר...לא נורא בשנה הבאה.. ובוודאי שמייד תצטרפנה כמה מנחמות ותאמרנה."..הרי יש לך את אהבת ילדיך , נכדייך,.חבריך."... נכון..הרבה אוהבים אותי...אבל למה אינני מסתפקת באהבתם.? למה אותה האהבה שאני כה משתוקקת לה..לא מגיעה???כאילו הלב ננעל... ואולי עבורי היא כבר נעלמה???לא תשוב בחזרה??? ואולי כן...אך לא באותה עוצמה??שהרי הלב אולי קצת התעייף??? שהרי כדי להמשיך לתת...צריך [קצת] גם לקבל..מחדש להיטען.. גאיה ....מצטערת...לחגוג היום לא יכולה... ואולי זה בכלל לא לעניין לבקש כאן חגיגה? שהרי מדובר בחג אהבה של אשה לגבר וגבר לאשה.. דבר שנמנע מחלקנו...בכל אופן עד עתה... כך שזה ממש...אבל ממש לא לעניין...וצר לי אם אני משביתה שמחה...

ערדניקית יקירה. יש המון עצב בדבריך. קלטתי

אותך יש בך המון המון נתינה. אבל יקירה אני חושבת שאת צריכה למלא את חייך (ולא מדברת על ילדים ונכדים שזו נתינה מסוג אחר) בעשיה, בחברות, בתרבות (עד כמה שניתן במחוזותייך ולא להרגיש שללא בן זוג את חצי בן אדם או נכה. נסי להתנדב שזו נתינה אבל גם קבלה ברגע שתרגישי אדם שלם תוכלי גם לצאת לזוגיות ממקום אחר ואם לא תמצאי בן זוג כל כך מהר גם לא תרגישי אומללה כי עולמך יהיה מלא חייכי כי החיים יפים גם ללא בן זוג

ציפורינקה....באמת...

לפעמים כותבים דברים שחשים...לא תמיד זה על מנת כדי לקבל ניחומים...או אמפטייה.. ובטח שלא עצות ....ובטח שלא מאנשים שמכירים רק פלח קטן מאוד מחיי....אני לא יודעת למה אני צריכה להתנצל או להצטדק...אבל מה שתארת ועם כל הכבוד...זה ממש לא המציאות שלי...אני לא אומללה...ולא חצי בן אדם..ואני חשה סיפוק מלא מהנתינה האין סופית בעבודתי...ואתנדב אולי כשאצא לפנסייה...סליחה אני מבינה שהייתה לך כוונה טובה..אבל היא הייתה יומרנית כמעה......

ערדניקית סליחה שדברתי, למדתי... באשמה של

יומרנות מעולם לא האשימו אותי שיהיה לך רק טוב.

לא מסכימה איתך

כי בלילה ששים ראש על הכר כל הנתינה לאחרים לא ממלאת את הנשמה אין כמו זוגיות למלא את האדם/אשה כי נבראנו לחיות בזוגיות לא כבודדים ההתנדבות ממלאת זמן ונשמה , אבל את המיטה לצידך ממלא בן/בת זוג אז שאת חוזרת מההמולה לבית ריק השקט צועקקקקקקקקק לכן אני לא מוותרת על הרצון למצוא חבר ובן זוג למרות הברעיאות המקולקלת שלי כל התורות למיניהן שמטפלות במגע הוכיחו שאין בו יחסים קרובים וספר את זה ראול רודריגז שהקים את מכללה לרפואה הסינית לרבקה מיכאלי כמה השתפר התפקוד של גוף המטופלים שהתלמדים נגעו בהם אמרה לו זקנה אחת שעשו לה שיאצו שזה פעם ראשונה שנגעו בה מזה 10 שנים וזה עשה לה טוב ושהוא התחיל עם התרגול הביאו קשישים כמתנדבים לתרגות התלמידים , זה עשה להם טוב ונקשרו שם לתלמידים , הגוף נפש זה שינה את יעלות הטיפול האלטרנטיבי לכן מעדיפה בן זוג קרוב מאשר מטפל זה או אחר !!!!

נסיכה יקרה....תראי לי כאן

מישהי/ו שלא מעדיף בן זוג קרוב?שלא היה רוצה אהבה אמיתית כמו שהיא/וא חולם?זה צורך כל כך טבעי אנושי. יש מצוי ויש רצוי.השאלה היא איך מרגישים כשעדיין לא נמצא בת/ן זוג כזה מכל מיני סיבות. אז כל מוצא לו את הדרכים לעזור לעצמו אם עי' ראיית חצי הכוס המלאה.העשרת חיי החברה,מציאת פעילויות לנשמה .בו בזמן ממשיך לחפש את מזלו במציאת בן זוג מתאים.

זה מה אני מרגישה

שנוצר מפגש עם בן זוג צריך להשאיר זמן ליצור את היחד, ולהשקיע בבהית הקשר בשלב הראשון ואם יש לי התחייבות של התנדבות ופעילות חברתית, לא בטוח שיהיה זמן עבורו בחיי לכן לעסוק בהתנדבות למצא את החיים בפעילות חברתית לא מבטיח שגם שיגיע בן הזוג שישאר מקום עבורו בנשמה ואני מדברת מנסיון אישי שלי , מאמינה שבזוגיות צריך להשקיע אם רוצים שהיא תצליח

גאיה ק

New member
זה יקרה נשמה,בהצלחה !!!!!../images/Emo57.gif

זה קורה ביצוע: אריק לביא מילים ולחן: שמוליק קראוס זה קורה שהדרך מתמשכת זה קורה יש ללכת, ללכת. שום דבר לא ידוע לא שנה, לא שבוע יש לנוע, לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה. זה קרה שהדרך התמשכה לי זה קרה לא ידעתי איך זה בא לי. שום דבר לא ידוע לא שנה, לא שבוע יש לנוע לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קרה. זה יקרה ואולי בסוף הדרך שנראה, כי הדרך מתמשכת. שום דבר לא ידוע לא שנה, לא שבוע יש לנוע, לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה יקרה.

עוד מעט קט

הוא ישמע את קולך יקירה יעזוב את הכל ויבוא לחייך תראי מבט אחד בעיניך ואת תשבי את ליבו לעד העיניים שלך משדרות הן מספרות על אשה מקסימה מלאה בשמחת חיים ואהבה שיודעת להעניק את עצמה ויודעת ולרפא במילה טובה אני אותה אוהבת מאד כאילו היתה אחותי הגדולה לה היום שולח חופנים של אהבה ומתפללת ששנה הבאה היא כבר תהיה עטופה באהבה ואולי גם נשואה כמו שבן רוצה כי היא אשה זוהרת שצריכה פינוק ואותה צריך וגם רצוי לפנק ולאהוב שישמע הברנש את השיר שלי ישר יבוא לגלות את האשה הקסומה זו שמלאה באור באהבה אמיתית ערדניקית אוהבת אותך מאד ומתפללת שהאיש שמיודע לך ימהר להגיע ישר אליך

ערדניקית

ידידי שלמדתי ממנו הרבה אמר לי : כשמישהו עצוב הדבר היחיד המתבקש הוא לתת לו חיבוק וההרגשה של שותפות ברגשותיו . כך שאני איתך בהרגשתך היום וכולי תקווה שמחר מחרתיים- בעתיד הקרוב- תרגישי טוב יותר בנושא זה.

תודה יקירה..את באמת אשה חכמה..

ועל כך אני אוהבת אותך....ואני כבר בסדר סתם..איזה דכדוך שהיה אתמול...ועבר...קבלי ממני לאן חיבוקים...
טוב זהו העם החיבוקים התעייפה לי האצבע..יום נעים מתוקה...

בואי אגלה לך סוד שלי

לכולנו יש ימים כאילו , ואת רק בת אדם עדיין לא מלאכית,מותר לך לחוש כל עוד זה מה שאת באמת חשה ותחשבי על זה ,שללא הימים הללו, לא הינו מעריכים את הימים היותר שמחים שלנו , מה שנקרא כל זה לטובה כל אחד מתמודד עם זה בצורה אישית שלו , אני למשל בימים כאילו תראי שירים אירוטיים מאד , לפעמים אפילו סיפורי זימה יוצאים מתחת לידי, ומתוך הכתיבה על האהבה אני מצליחה להמריא , לצאת הנמוך , לחוש כמו אחרי לילה של אהבים סוער עם מאהב חושני למדיי , כמו לשבור גדרות ולעשות דווקא לעולם שבו חייתי שבו נדרשתי לשמור על איפוק מיני ועל יחסים קורקטיים עם הגברים עד ש.... , לכן הפורקן של ההתפרעות עוזר לי אבל לא מעיזה לעשות את זה המציאות אז הכתיבה אני מתפרעת בסיפורים אירוטיים מאד , כותבת פנטזיות הנה לדוגמה סיפור שנכתב לפני שנים, בבקשה לקרוא רק בבית לא בעבודה !!!!!!

למעלה